Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 τo motorola moto g εχει google play; Εννοειται πως εχει, η μοτορολα ανηκει στην google
kataramenos32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 τo motorola moto g εχει google play; Βρε μπαμπαντρεα θα μας τρελανεις .Google phone χωρις google play γινεται?
koulouri Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο στα 200€?? Το πήρα το 8αρι μεταχειρισμενο 15 ημερών από έναν φίλο μου για την αδερφή μου.. Και τώρα θέλω να πάρω και την κοπελιά μου ένα.. Να πάρω το ίδιο ή υπάρχει plan b? Το κινητό πάντως είναι σφαίρα και τέλεια ποιότητα
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο στα 200€?? Το πήρα το 8αρι μεταχειρισμενο 15 ημερών από έναν φίλο μου για την αδερφή μου.. Και τώρα θέλω να πάρω και την κοπελιά μου ένα.. Να πάρω το ίδιο ή υπάρχει plan b? Το κινητό πάντως είναι σφαίρα και τέλεια ποιότητα Ωραια χαρακτηριστικα με μεγαλο fail την καμερα και 2ο την μπαταρια. Kαλυτερα να εβαζε gorilla 2 αλλα με λιγο καλυτερη καμερουλα.5 mp ειναι λιγο. Για την μπαταρια αν και μικρη δε το εχω για να ξερω.Παντως με οθονη 4.7 και τετοια μπαταρια με το ζορι θα τη βγαζει τη μερα φανταζομαι.
gdask Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Η μπαταρια του ειναι πολύ καλη. Βγάζει άνετα πανω απο 6 ώρες οθόνη. Την μέρα την βγάζει για πλάκα εκτός και εαν παίζεις όλη την ωρα με το κινητό.
koulouri Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ναι όντως η μπαταρία του είναι αρκετά καλή.. Η κάμερα όμως πιο τραγική δε γίνεται.. Το Νοκια 6500slide που είχα πριν 6 χρόνια έβγαζε 100 φορές καλύτερες.. Μεγάλο μείον
Rizas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αναλόγως πως το βλέπει και ο καθένας...και εγώ έχω το Xperia neo v με 5 mmegapixel κάμερα αλλά οι φωτογραφίες που βγάζω μου φαίνονται τέλειες!! Για fb instagram και γιααπλή χρήση μια χαρα είναι! Άμα θες επαγγελματική φωτογραφία πάρε φωτογραφική μηχανή!! Το κινητό δίνει παρα πολλά για την τιμή του ! 1
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αναλόγως πως το βλέπει και ο καθένας...και εγώ έχω το Xperia neo v με 5 mmegapixel κάμερα αλλά οι φωτογραφίες που βγάζω μου φαίνονται τέλειες!! Για fb instagram και γιααπλή χρήση μια χαρα είναι! Άμα θες επαγγελματική φωτογραφία πάρε φωτογραφική μηχανή!! Το κινητό δίνει παρα πολλά για την τιμή του ! Το οτι εχουν και τα δυο 5 megapixel δεν σημαινει οτι εχουν τον ιδιο φακο ομως.Οντως πολυ καλη συσκευη το G αλλα απο καμερα δεν...
dhmhtrhs79 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 To ότι δεν δέχεται επέκταση με microSD γιατί δεν το λέει κανένας; Μεγάλο fail για μένα. Υποτίθεται ότι παίρνεις τέτοια καλή οθόνη (μέγεθος και ανάλυση) για να βλέπεις πράγμα. Σε 8GB (γιατί σε αυτή τη τιμή αυτό παίρνεις) τι να πρωτοβάλεις μέσα; Επίσης είναι πολύ βαρύ και όπως είπαν όλοι έχει άθλια κάμερα. Εντάξει έχει τρελό value for money, αλλά δεν είναι και μονόδρομος, όπως όλοι το παρουσιάζουν. 1
jozef Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά πραγματικά αυτό με την κάμερα παραπάει σε κάθε θέμα... ΔΕΝ είναι επαγγελματικές μηχανές! Είναι φωτογραφικη μηχανή κινητού τηλεφώνου! Τα ΜΡ από μόνα τους δε λένε όλη την αλήθεια. Η κάμερα του ΜΟΤΟ G μπορεί να είναι λιγότερα MP από άλλες αλλά σε δείγματα φωτογραφιών που βλέπω, είναι μια χαρά κάμερα. Δείτε και εδώ αναλυτικά δείγματα φωτογραφιών http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5831&idPhone2=5048&idPhone3=5705 σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα. Το 8GB προφανώς είναι πολύ μικρό, αλλά το 16GB με 200€ από amazon είναι πολύ καλή προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα