Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χρέωση είναι στο 1,50 ευρώ και μου επιστρέφηκε το ποσό, αλλά στο λογαριασμό μου στην πειραιώς βλέπω δύο χρεώσεις. Μία στο 1 ευρώ και μία στο 1,50. Σύνολο 2,50 ευρώ.

Λάθος δεν είναι αυτό;

Δημοσ.

η μια είναι για επιβεβαίωση  και η άλλη για την προσθήκη της κάρτας,και οι δυο επιστρεφονται απλά η μια παίρνει περισσότερο χρόνο έως και μήνα  

• Like 1
Δημοσ.

η μια είναι για επιβεβαίωση  και η άλλη για την προσθήκη της κάρτας,και οι δυο επιστρεφονται απλά η μια παίρνει περισσότερο χρόνο έως και μήνα  

οκ σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

Δημοσ.

Πριν καμιά 10αριά μέρες άλλαξα την χρεωστική μου κάρτα που έχω στο paypal με καινούρια καθώς η παλιά έλειξε. Κλασικά με χρέωσε 1,5€ το οποίο το πήρα πίσω λίγες μέρες αργότερα όταν έβαλα τον 4ψηφιο κωδικό. Στο ebanking μου όμως βλέπω για τον λογαριασμό μου ότι: Λογιστικό υπόλοιπο = Χ € και Διαθέσιμο υπόλοιπο = Χ-1 €. Δηλαδή 1€ είναι δεσμευμένο. Αυτό δηλαδή το έχει δεσμεύσει η paypal και θα αποδεσμευτεί κάποια στιγμή; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πριν καμιά 10αριά μέρες άλλαξα την χρεωστική μου κάρτα που έχω στο paypal με καινούρια καθώς η παλιά έλειξε. Κλασικά με χρέωσε 1,5€ το οποίο το πήρα πίσω λίγες μέρες αργότερα όταν έβαλα τον 4ψηφιο κωδικό. Στο ebanking μου όμως βλέπω για τον λογαριασμό μου ότι: Λογιστικό υπόλοιπο = Χ € και Διαθέσιμο υπόλοιπο = Χ-1 €. Δηλαδή 1€ είναι δεσμευμένο. Αυτό δηλαδή το έχει δεσμεύσει η paypal και θα αποδεσμευτεί κάποια στιγμή; Ευχαριστώ!

συνηθως ναι φαινετε για λιγες μερες δεσμευμενο.αν και πολλες φορες η Paypal στο γυρναει το ενα ευρω κτλ οχι στην τραπεζα αλλα στο paypal account σου το οποιο αφαρειται απο την πρωτη αγορα.απορω παντως πως πηραν απο χρεωστικη 1,5 ευρω αμα δεν ειχες  λεφτα μεσα.

Δημοσ.

συνηθως ναι φαινετε για λιγες μερες δεσμευμενο.αν και πολλες φορες η Paypal στο γυρναει το ενα ευρω κτλ οχι στην τραπεζα αλλα στο paypal account σου το οποιο αφαρειται απο την πρωτη αγορα.απορω παντως πως πηραν απο χρεωστικη 1,5 ευρω αμα δεν ειχες  λεφτα μεσα.
Ειχα λεφτα μεσα. Ανεφερα Χ ποσο στο λογαριασμο για να μην γραψω νουμερο αν αυτο σε μπερδεψε! Το 1,5 € μου το επεστρεψαν στο paypal balance και το εκανα withdraw σε αλλο λογαριασμο αλλα αυτο το 1€ παραμενει δεσμευμενο (προφανως απο αυτους καθως εχω καιρο να κανω αλλη συναλλαγη).
Δημοσ.

Ειχα λεφτα μεσα. Ανεφερα Χ ποσο στο λογαριασμο για να μην γραψω νουμερο αν αυτο σε μπερδεψε! Το 1,5 € μου το επεστρεψαν στο paypal balance και το εκανα withdraw σε αλλο λογαριασμο αλλα αυτο το 1€ παραμενει δεσμευμενο (προφανως απο αυτους καθως εχω καιρο να κανω αλλη συναλλαγη).

Περιμένεις τοτε

Δημοσ.

μαλλον θα περιμενεις.απλα προσεχε γιατι νομιζω οτι σε μικρα withdraw στο μελλον οτι αν το ποσο ειναι κατω απο καποιο χ ποσο οτι σου γινεται μια μικρη παρακρατηση.ετσι θυμαμε οτι ειχε γινει μια φορα.αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.νομιζα οτι τα ποσα ηταν πραγματικα για αυτο κολλησα.συνηθως παντως αμα βλεπεις διαθεσιμο υπολοιπο διαφορετικο απο το λογιστικο σημαινει συνηθως οτι κατι εκκρεμει.οποτε περιμενεις λιγακι.τωρα το ενα οταν σου γυρισει απλα αστο μεσα στο paypal balance.στον λογαριασμο καποια στιγμη θα γινουν ιδια το λογιστικο με το διαθεσιμο.και στις καταθεσεις γινεται αυτο μερικες φορες.δηλαδη κανεις καταθεση με φακελο και μετα σου λεει αλλο λογιστικο αλλο διαθεσιμο.το ιδιο και με αγορα μετοχων καποιες φορες κτλ.η οταν αγοραζεις με καρτα που μετα αργουν να στα χρεωσουν στην καρτα κτλ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαι εμενα δεσμευσαν 1.5 ευρω το οποιο και χρεωθηκα κανονικα και πηγε στο balance . Eκανα ηδη μια αγορα και περιμενα να μου αφαιρεθει το 1.5 ευρω αλλα κατι τετοιο δεν εγινε.Χρεωθηκα ολοκληρο το ποσο αλλα το 1.5 ευρω εμεινε στο balance.πως μπορω να το επιστρεψω στην καρτα μου?

Δημοσ.

Θα πατήσεις "Withdraw" στο κεντρικό μενού και θα το τραβήξεις σε τραπεζικό λογαριασμό που ήδη θα έχεια βάλει στο paypal.

Δημοσ.

ρε παιδια τον τετραψιφιο κοδικο (της επιβαιβεωσης) τον διχνει στην αποδιξη απο το ΑΤΜ ? η πρεπει να παω στο ταμειο?

Δημοσ.

ρε παιδια τον τετραψιφιο κοδικο (της επιβαιβεωσης) τον διχνει στην αποδιξη απο το ΑΤΜ ? η πρεπει να παω στο ταμειο?

Μεσω Internet Banking ή Στην τραπεζα σου. (οχι ΑΤΜ)

Δημοσ.

Δεν εχω βαλει τραπεζα εχω βαλει πιστωτικη καρτα αυτο ειναι το θεμα.Καμια αλλη ιδεα?

Δεν ξέρω άλλο τρόπο. Θα πατήσεις withdraw, και θα σου ζητήσει να βάλεις έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μετακινηθούν εκεί τα λεφτά. Δεν είναι τίποτα δύσκολο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...