Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον για να αποφυγω τον τραπεζικο λογαριασμο εκανα κατι αλλο.Αν βαλεις την ισοτιμια να την οριζει το paypal στην επομενη αγορα σου σου συμψηφιζει το balance απλα με χειροτερη ισοτιμια,Αυτο εκανα και voila!!!!!!!Μετα το ξαναγυριζεις ν ακανει την ισοτιμια η τραπεζα σου.

Δημοσ.

Λοιπον για να αποφυγω τον τραπεζικο λογαριασμο εκανα κατι αλλο.Αν βαλεις την ισοτιμια να την οριζει το paypal στην επομενη αγορα σου σου συμψηφιζει το balance απλα με χειροτερη ισοτιμια,Αυτο εκανα και voila!!!!!!!Μετα το ξαναγυριζεις ν ακανει την ισοτιμια η τραπεζα σου.

Ναι σωστος. Το σκεφτηκα μιας και επαθα κατι τετοιο τελευταια αλλα και παλι νομιζα οτι θα τραβηξει οτι ποσο εχει απο το paypal. 

Για να καταλαβω καλα, την χρεωστικη καρτα εβαλες στο paypal ή τον λογαριασμο; 

*Απο οτι φαινεται θα χρησιμοποιω και εγω την χρεωστικη για να γλυτωνω την προμηθεια της προπληρωμενης

Δημοσ.

Δεν εχω βαλει χρεωστικη εχω βαλει πιστωτικη την οποια χρησιμοποιω σαν χρεωστικη(συνδεση με τραπεζικο λογαριασμο και αυτοματη εξοφληση ολου του ποσου).

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα! Ανασυρω το θεμα για να μην κανω καινουριο. 
Εχθες 2 συναλλαγές μεσω prepaid εθνικης μεσω paypal για κωδικους παιχνιδιων. 
Παρατηρω σημερα στη χρεωση οτι για καθε συναλλαγη εχω 1 ευρω χρεωση επιπλεον. Ξερει κανεις τι παιζει να με κατατοπισει πρι καλεσω στην τραπεζα. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gust είπε

Καλημερα! Ανασυρω το θεμα για να μην κανω καινουριο. 
Εχθες 2 συναλλαγές μεσω prepaid εθνικης μεσω paypal για κωδικους παιχνιδιων. 
Παρατηρω σημερα στη χρεωση οτι για καθε συναλλαγη εχω 1 ευρω χρεωση επιπλεον. Ξερει κανεις τι παιζει να με κατατοπισει πρι καλεσω στην τραπεζα. Ευχαριστω πολυ!

σε τι νόμισμα έγινε η συναλλαγή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ξέχασα να το γράψω. 

Σε usd δηλωσα

14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

σε τι νόμισμα έγινε η συναλλαγή;

Επεξ/σία από gust

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...