GoldenAssassin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα..ειδα αυτο το τροφοδοτικο χθες και δεν μπορω να βρω πουθενα μια αξιόλογη αξιολογιση για να δω αν πραγματικα κανει την δουλεια την οποια υποσχετε Θελω να ακουσω γνωμες...αξιζει για τα 65 του ευρω η να παω καλυτερα σε corsair Netzteil 600W Corsair CX600 περιπου στην ιδια τιμη? Ουσιαστικα ο λογος που θα το προτιμουσα ειναι οτι ταιριαζει αψογα με ενα κουτι της Aerocool που μ αρεσει....
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εαν κοιταξεις το review απο το 800αρι θα δεις οτι δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα τροφοδοτικα.και πιστεψε με στα χρηματα που κοιτας εχεις αρκετα καλυτερες επιλογες.
GoldenAssassin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 οπως?? για δωσε μου ενα παραδειγμα Ναι μα ουσιαστικα απ το 800αρι μπορουμε να κρινουμε ολοκληρη τη σειρα?
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 THERMATAKE 630 ναι συνηθως εαν ειναι ιδια σειρα,εαν δεν ειναι καλο το μεγαλυτερο τροφοδοτικο,στα ιδια και χειροτερα θα ειναι και το μικροτερο αδερφακι του.
GoldenAssassin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αυτο ηθελα κι αυτο 80 plus bronze αλλα δεν το εχει το digital master :/
GoldenAssassin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Netzteil 600W Corsair CX600 αυτο οχι?
Millennium Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Σου πρότεινε καλύτερα ο Θάνος.Εγώ το Antec θα παίρνα από κει.
GoldenAssassin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Antec να σας πω την αληθεια δεν εχω ξανακουσει να μου προτεινουν..ισως δεν ετυχε αλλα ισως να αξιζει
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Antec να σας πω την αληθεια δεν εχω ξανακουσει να μου προτεινουν..ισως δεν ετυχε αλλα ισως να αξιζει ο κατασκευαστής του psu antec neo eco θεωρείτε(ίσως) ο καλύτερος στον κόσμο(by seasonic)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα