undeadcharisss Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 θελω να παρω ενα ταμπλετ μεχρι 140Ε και επεσε το ματι μου σε αυτο http://dealsprime.com/pipo-u8-quad-core-tablet-pc-7-85-ips-1024-768-android-4-2-rk3188-bt-16gb.html ! τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο ταμπλετ και ποια ειναι η εμπειρια σας απο τη συγκεκριμενη ιστοσελιδα? τι γινεται με το τελωνειο?
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 θελω να παρω ενα ταμπλετ μεχρι 140Ε και επεσε το ματι μου σε αυτο http://dealsprime.com/pipo-u8-quad-core-tablet-pc-7-85-ips-1024-768-android-4-2-rk3188-bt-16gb.html ! τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο ταμπλετ και ποια ειναι η εμπειρια σας απο τη συγκεκριμενη ιστοσελιδα? τι γινεται με το τελωνειο? αν περιμένεις μερικές μέρες μπορώ να σου πω τις πρώτες μου εντυπώσεις μπορείς να διαβάσεις και σε αυτό το νήμα για να πάρεις μια γεύση.
undeadcharisss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 αν περιμένεις μερικές μέρες μπορώ να σου πω τις πρώτες μου εντυπώσεις μπορείς να διαβάσεις και σε αυτό το νήμα για να πάρεις μια γεύση. απο dealsprime το αγορασες?
undeadcharisss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 ναί! ξερεις αν αυτο το site ειναι αξιοπιστο και τι παζει με το τελωνειο?
coolerman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 ξερεις αν αυτο το site ειναι αξιοπιστο και τι παζει με το τελωνειο? αξιόπιστο είναι απ' ότι ξέρω τελωνείο δεν νομίζω...'προσέχουν' τα δέματα(πάντα με free shiping)όχι Dhl/ems κλπ
cabdik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) το παρελαβα παραμονη χριστουγεννων. η αγορα εγινε απο merimobiles στις 4/12/13, με τελικη τιμη αγορας 128€..! ειναι παρα πολυ καλη κατασκευη ποιοτικα (αλουμινενιο γαρ), ειναι γρηγορο, εχει καλη οθονη, ισως θα μπορουσε να εχει λιγο καλυτερη αναλυση, αλλα απο φωτεινοτητα ειναι καλο. εχει δυνατο επεξεργαστη, μπολικη RAM, καλη καρτα γραφικων, παιζει ανετα παιχνιδια και 1080Ρ ταινιες..!! το WiFi, παρ' ολο που ειναι αλουμινενιο, δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα μεχρι τωρα..! ηρθε rooted, χωρις κινεζιες μεσα και γυρισμενο στα Αγγλικα..! η μπαταρια με νορμαλ χρηση βγαζει 6-7 ωρες. τι αλλο θες να μαθεις? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2014 από cabdik
undeadcharisss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Όταν εψαξες για το συγκεκριμενο tablet ειχες καποιο αλλο στο νου σου στα ιδια χρηματα?
antonl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Άσχετο αλλά wtf. Αυτό το tablet είναι μόνο για Έλληνες; Τα σχόλια είναι από: GEORGIOS, KONSTANTINOS, DIMITRIOS, takis, Christos, KYRIAKOS, Panagiotis, Alexandros, Galina, jtsoukaris. Μπήκα και με proxy μπας και βγάζει σχόλια βάσει IP του επισκέπτη αλλά μπα, τα ίδια.
undeadcharisss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι αρκετα παραξενο. Το ειχα προσεξει και εγω αλλα δεν κοιταξα αν συμβαινει σε αλλα προιοντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα