PartyAnimaL88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Χρήση Facebook-Skype(video calls)-youtube-Casual Games Οθόνη 7-10 Κατασκευαστή Δεν με Ενδιαφέρει αρκεί να είναι τα γνωστά κινέζικα πχ Pipo κλπ... Ram 1 GB αν υπάρχει στην αυτή την τιμή που λογικά υπάρχει CPU Dual Core και πάνω γενικά ένα αξιόπιστο cpu που έχει δοκιμαστεί Playstore Να είναι installed και να είναι συμβατό Τιμή 100euro άντε και λίγο παραπάνω και η αγορά να γίνει από ελληνικό κατάστημα όχι από ebay Με λίγα λόγια ζητάω κάτι για τις παραπάνω εφαρμογές να λειτουργούν σωστά και δεν έχω κόμπλεξ με κινεζικές εταιρίες
stathis97 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειχα παραγγειλει για τη ξαδερφη μου (9-10 χρονον) το lenovo A1000 στα 99€ απο γνωστο καταστημα. Ηρθε εχθες,οι εντυπωσεις αρκετα καλες για τα λεφτα του. Ολα αυτα που ζητας τα εχει/κανει αξιολογα,ριξε του μια ματια. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από stathis97
coolerman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) θα σε γελάσω αν έχει εγκατεστημένο google play αλλά έχει πολύ γερή κατασκευη Site: Vero A8835 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από coolerman
vaggos92 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον κατέληξα στο Pipo U2 στα ίδια λεφτά είναι και το Pipo s1s (και λίγο πιο οικονομικό με την διαφορά να είναι στην IPS οθόνη
evmenis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Το u2 εχει θεμα με το wifi του επειδη εχει μεταλικη πλατη αλλα κατα τα αλλα ειναι εκπληκτικο ταμπλετακι.Επισης εχει βγει και απο αλλους κατασκευαστες δηλαδη το ιδιο ταμπλετ με αλλο ονομα πχ Nextway f7 μεχρι και ενας πολωνος το εχει φερει με το ονομα yarvik.
PartyAnimaL88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το u2 εχει θεμα με το wifi του επειδη εχει μεταλικη πλατη αλλα κατα τα αλλα ειναι εκπληκτικο ταμπλετακι.Επισης εχει βγει και απο αλλους κατασκευαστες δηλαδη το ιδιο ταμπλετ με αλλο ονομα πχ Nextway f7 μεχρι και ενας πολωνος το εχει φερει με το ονομα yarvik. Ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα.
evmenis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν το θες για μεσα στο σπιτι παλευεται αλλα αν ειναι για να το παιρνεις μαζι σου εξω σε καφετεριες θα εχεις προβλημα.
vaggos92 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν το θες για μεσα στο σπιτι παλευεται αλλα αν ειναι για να το παιρνεις μαζι σου εξω σε καφετεριες θα εχεις προβλημα. Ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα. Εγώ που το είχα κοιτάξει έλεγαν οτι φτιάχτηκε με το firmware update. Ψάχτω πριν το πάρεις, αν δεν έχει φτιαχτεί τότε μην το κοιτάς γιατί από όσο έλεγαν έπιανε στο ίδιο δωμάτιο μόνο και αυτό με πολύ μειωμένη ταχύτητα.
evmenis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν εχει να κανει με software ειναι λανθασμενη επιλογη μεταλου απο την πιπο ,μαλιστα ενας που ρωτησε την ιδια την πιπο για το προβλημα με το wifi range του απαντησαν να παρει το pipo u1 Θεικη απαντηση.
barmanx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ainol novo crystal 2... Κορυφή... Επιδόσεις οθόνη, όλα τα λεφτά... Ελλάδα το βρίσκεις στα 115 και έξω με λίγο ψάξιμο αρκετά κάτω από 100...
vaggos92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είχα δει αυτό το vinteo: https://www.youtube.com/watch?v=dCfqqTccMfY Δείχνει το πρόβλημα και από κάτω σε σχόλιο λέει ότι με το firmware update φτιάχτηκε. τώρα δεν ξέρω τι παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα