Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια με υγεια..Εινα πραγματικα αδυνατο να ειπωθει με σιγουρια για το ποιος ηταν ο καλυτερος γιατι οπως ολοσωστα αναφερθηκε απο πολλους απο σας ειναι λαθος να γινονται συγκρισεις πιλοτων αλλων εποχων με πιλοτους συγχρονοτερους..Επιτρεψτε μου ομως να πω,οτι ειμαι 43 ετων και παρακολουθω αγωνες F1  απο 12 ετων.Οπως αντιλαμβανεστε εχουν δει πολλα τα ματια μου, και φυσικα δεν ειμαι ο μονος...η γνωμη μου ειναι οτι πραγματι οι πιλοτοι lauda ,prost,schumi,senna,Mansell, μειναν βαθια χαραγμενοι στην μνημη μου,ηταν πραγματικοι μαχητες ...Θα ηταν λαθος παραλληλα να μην αναφερουμε πιλοτους που αξιζαν να παρουν παγκοσμιο τιτλο και δεν καταφεραν λογω κακων συγκυριων,..Ποιος δεν θυμαται τον αδικοχαμενο Ζιλ Βιλνεβ,τον πατερα του παγκοσμιου πρωταθλητη Ζακ,ο οποιος αξιζε πολλα και δεν πηρε κανενα...Ενα πρωταθλημα που θυμαμαι,του το στερησε ο ομοσταυλος του τοτε Ντιντιε Πιρονι o οποιος ηταν απ τους πιο επικινδυνους πιλοτους που περασαν ποτε απ την F1...Αργοτερα αποσυρθηκε και ασχοληθηκε με τα ταχυπλοα σκαφη και πνιγηκε αυτος και το πληρωμα του οταν  το σκαφος αναποδογυρισε απ τα απονερα ενος τανκερ...Επισης ποιος δεν θυμαται τον Σερλινγκ Μος,,Κορυφαιος χωρις ποτε να παρει πρωταθλημα αν θυμαμαι καλα...Υπαρχουν και δεκαδες αλλοι βεβαια..Αυτο που ξερω σιγουρα εινα οτι ο Σουμαχερ ειναι ο μονος απ τους πρωταθλητες που ανηκε στην γενια των παλιων και των νεων παραλληλα και εχει πιλοταρει τα παλιου τυπου δυσκολοδηγητα μονοθεσια ,κανοντας πραγματα απιθανα...Οσο για τον Senna οτι και να πει κανεις ειναι λιγο...Πραγματικα ενα απιστευτο οδηγικο ταλεντο,ενα απιστευτα παθιασμενος με την οδηγηση περαν των οριων,ενας απολυτος μαγος στην οδηγηση με βροχη...Θυμαμαι μια συνεντευξη του να λεει.. "Το επαγγελμα που κανω ειναι απιστευτα επικινδυνο,εμενα ομως μου αρεσει υπερβολικα αυτο που κανω και  δεν θελω ουτε μπορω να το παρατησω..."Συγγνωμη αν σας κουρασα,με το post μου..

Ειναι μεγαλο λαθος να το λες αυτο...Δεν μπορεις να κανεις τετοια συκριση και να ξερεις και το αποτελεσμα φιλε ktiniatre,ειναι πολλοι οι παραγοντες που ενας πιλοτος ειναι καλυτερος απο αλλον σε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη...Διαβασε τα προηγουμενα post των παιδιων και θα αντιληφτεις τι λεω ..Σωστα τα λενε....

Επεξ/σία από David20
  • Like 4
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο Πιρονί όχι μόνο του στέρησε το πρωτάθλημα άλλα υπήρξε και ηθικός αυτουργός για τον θάνατο του. Ο Προστ για κάτι τέτοιους λόγους δεν ήθελε τον Σέννα και teammate.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω απολυτα για τον  Πιρονι,οσο για τον Προστ ηταν πιλοτος που ασχολιοταν πολυ με το θεμα ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, κατι που εξοργιζε τον Σεννα μιας και καποιες αποφασεις αγωνοδικων σε συμβαντα αγωνων ηταν λανθασμενα υπερ του Προστ μιας και λογω γνωριμιων και δημοσιων σχεσεων του,δεν θελαν να του χαλαν την ζαχαρενια....Αυτο ηταν η αιτια στο οτι Σεννα και Προστ ηταν στα μαχαιρια..

Και κακως ,πολυ κακως καταλογιζαν τον Σεννα οτι ηταν παλιοχαρακτηρας και οτι μισουσε τον Προστ,ετσι λογω χαρακτηρα..Ειχε πραγματι βαλθει να δειχνει οτι ηταν ανωτερος του σε ολα λογω του οτι ο Προστ ηταν βυσμα στην ουσια και οτι ασχολιοταν με δημοσιες σχεσεις κι οχι με αγωνες..

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ...ετσι απλα ας  πουμε ποιος κατα την αποψη μας ηταν Η ειναι ο καλυτερος. Δεν χρειαζεται να δουμε τοσες πολλες λεπτομεριες !!!!

Δηλαδη ειναι σαν να λεμε...Pele,Maradonna,messi ...ποιος ειναι ο καλυτερος ;

Και εγω 40 ειμαι και θυμαμαι ποιοι ηταν οι καλοι .

Για εμενα ειναι 4-5 το πολυ

lauda ,prost,schumi,senna,Mansell

Βγαζω με διαφορα απο ολους πρωτο τον Senna. Σε βροχη δεν μπορουσαν να τον φτασουν τα γατακια  με τιποτα !

διαλεξτε εναν απο αυτους  Η προτεινεται και αλλους οι οποιοι ηταν οντος καλοι  για να γινει εναν poll .!

Τι λετε ;;;

Δημοσ.

Ειναι δυσκολο εως αδυνατο να διαλεξω,προσωπικα εγω εναν,αλλωστε γιατι να μην αναφερουμε λεπτομερειες;...Τοσο κακο ειναι;..Να μαθαινουν κι οσοι δεν γνωριζουν...Ειπαμε,κατω απο αλλες συνθηκες πιλοταριζαν ολοι...Επειτα,διαγωνισμο κανουμε και πρεπει ντε και καλα να αποφασισουμε για εναν;

Δημοσ.

<p>Ειναι δυσκολο εως αδυνατο να διαλεξω,προσωπικα εγω εναν,αλλωστε γιατι να μην αναφερουμε λεπτομερειες;...Τοσο κακο ειναι;..Να μαθαινουν κι οσοι δεν γνωριζουν...Ειπαμε,κατω απο αλλες συνθηκες πιλοταριζαν ολοι...Επειτα,διαγωνισμο κανουμε και πρεπει ντε και καλα να αποφασισουμε για εναν;</p>

Όχι. Απλά λέω για poll. Στο poll διαλέγεις έναν :) Δεν είπα να μην αναφέρονται λεπτομέρειες. ..στην επιλογή εννοώ δεν έχουν κάποιο νόημα. Για poll μιλάω.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Όχι. Απλά λέω για poll. Στο poll διαλέγεις έναν :) Δεν είπα να μην αναφέρονται λεπτομέρειες. ..στην επιλογή εννοώ δεν έχουν κάποιο νόημα. Για poll μιλάω.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Πατριωτη εχεις δυο λογαριασμους ?

Δημοσ.

Συγχωρεσε με αλλα τι ειναι το poll;... Ψηφοφορια εννοεις υποθετω..

AYRTON SENNA DA SILVA ΔΑΓΚΩΤΟ TOTE...

Δημοσ.

με βάση καθαρά το skill AYRTON SENNA!

απίστευτος,σε μια εποχή που τα μονοθέσια δεν είχαν υποβοηθήματα και πηγαίναν πύραυλος...

• Like 2
Δημοσ.

κατα τη γνώμη μου:

1. δεν είναι ο οδηγός αλλά η ομάδα..  (είδαμε τον σουμι τι έκανε όταν επέστρεψε)

2. ο "καλύτερος" είναι ο εμπορικότερος.. 

3. δεν μπορούμε να συγκρίνουμε εποχές.. κάποτε στους τυφλούς ξεχώριζε ο μονόφθαλμος απο ομάδες και οδηγούς 

4. αν η FIA πέρα απο τις μαλακίες που έχει κάνει δεν έβαζε κάποιους κανόνες για να είναι ποιο δίκαια τα πράγματα μεταξύ μονοθεσιών θα μπορούσαμε να έχουμε άλλα σκηνικά και να λέγαμε για άλλους οδηγούς ειδικά μετά το 2000.     

ο σουμι οταν δεν αγωνιζοταν στην  F1, ασχοληθηκε με διαφορα αθληματα.. ειχε χτυπησει σοβαρα στο λαιμο-αυχενα και τοτε πολυ ειπαν οτι δεν θα ετρεχε ξανα στην F1, διοτι ο αυχενα δεχεται τεραστιες πιεσεις και πρεπι να ειναι κατι παραπανω απο υγιης.

Τωρα, πολυ βασιζουν την αποτυχημενη επιστροφη του σε αυτο.

Αλλοι οχι.

Δημοσ.

ο σουμι οταν δεν αγωνιζοταν στην  F1, ασχοληθηκε με διαφορα αθληματα.. ειχε χτυπησει σοβαρα στο λαιμο-αυχενα και τοτε πολυ ειπαν οτι δεν θα ετρεχε ξανα στην F1, διοτι ο αυχενα δεχεται τεραστιες πιεσεις και πρεπι να ειναι κατι παραπανω απο υγιης.

Αλλοι οχι.

Το ότι ήταν 40+++ ετών όταν επέστρεψε δεν παίζει ρόλο, ε;

• Like 1
Δημοσ.

Αλλοι οχι.

Το ότι ήταν 40+++ ετών όταν επέστρεψε δεν παίζει ρόλο, ε;
Σωστα μιλάς.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...