Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ!

Αναζητω ηχεια (2.1 λογω μικρου μεγεθους δωματιου),οσο το δυνατον πιο αξιολογα,για ερασιτεχνικη χρηση,αλλα και μιξη ηχου(σε επιπεδο εκπαιδευτικο) σε cubase.Θα παρακαλουσα η τιμη να μεινει < 100 ευρω!

Η αγορα μπορει να γινει απο οπουδηποτε(Ελλαδα + εξωτερικο)...
Τα stereo ηχεια που μου εχουν προταθει ειναι χωρις woofer?Θα εξυπηρετουσαν την περιπτωση μου?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας!  :-D

Δημοσ.

Αφου θελεις κυριως για μουσική αλλα και μουσική παραγωγή πας με την μια σε 2.0 και ιδανικα σε monitor ηχεια....

http://www.skroutz.gr/s/348878/M-Audio-Studiophile-AV30.html

Ευχαριστω πολυ!

Για μουσικη παραγωγη λοιπον,εχεις μηπως να προτεινεις τιποτα αλλο σε αυτην την τιμη?

Αρα προφανως κοιταω σε 2.0 οπως μου ειπαν....

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!

Για μουσικη παραγωγη λοιπον,εχεις μηπως να προτεινεις τιποτα αλλο σε αυτην την τιμη?

Αρα προφανως κοιταω σε 2.0 οπως μου ειπαν....

Μεχρι 100Ε δεν θα βρεις κατι καλυτερο... αλλα ετσι για την ιστορια...

http://www.skroutz.gr/s/2925471/Kurzweil-KS-40A.html

Δημοσ.

Κατι πιο οικονομικο υπαρχει για να μην τερματισουμε το μπατζετ?!  :X

Δημοσ.

Σε αυτό το εύρος τιμής που ψάχνεις δεν έχεις πολλές επιλογές για κάτι "καλό". Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να έβαζες αυτά τα 100 ευρώπουλα στην άκρη και να μάζευες άλλα τόσα ώστε να ανέβαινες ποιοτικά και να είχες μια μεγαλύτερη γκάμα studio monitors να διαλέξεις.

Αν από κει και πέρα είναι κάτι που το βιάζεσαι η καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότεινε και ο Walker με τα M-Audio AV 30.. Αν και πάλι μπορείς να διαθέσεις ένα 25άρι παραπάνω τα AV 40 αξίζουν ακόμα πιο πολύ.

Δημοσ.

Ή κράτα τα λεφτά σου για την ώρα μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο τιμής των Fostex

Ή δες και ακουστικά σε αυτή την κατηγορία τιμής

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες για ερασιτεχνική χρήση μιλάμε δεν χρειάζεται να δωσει τόσα...

Δεν αντιλεγω για ερασιτεχνικη χρηση τα θελει ο ανθρωπος αλλα δυστυχως αυτο το επαγγελμα-χομπι ειναι ακριβο... Απλα το λεω γιατι αν ειναι σε ενα ερασιτεχνικο επιπεδο και παρει ας πουμε τα AV 30 - 40 οταν γινει λιγο καλυτερος τα AV δεν θα του κανουν.. Για αυτο και ειπα να μαζεψει αλλα τοσα και να παρει κατι καλυτερο το οποιο θα του κρατησει πολυ πιο πολυ απο τα πιο φθηνα.. Αυτο σπουδασα αυτο κινηγαω για αυτο τα λεω αυτα :) (δεν το ειπα για να το παιξω εξυπνος)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους σας παιδες!!!
Τα ηχεια ειναι για την κοπελα μου(σπουδαζει animation),και το cubase το χρησιμοποιει ως επι το πλειστον για το μαθημα του ηχου.Εχει δει τις προτασεις σας,και θα αποφασισει σε συναρτηση τιμης/ποιοτητας/σκοπου που τα θελει.Για τα AV-30 απ'πτι ειδα υπαρχουν καλες κριτικες για τα χρηματα τους,ενω της τα προτεινε και ο καθηγητης της!

Και καλη χρονια σε ολο τον κοσμο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...