Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι μπορείτε συμπληρώστε τα παρακάτω ερωτηματολόγια που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος Μάρκετινγκ. Πρόκειται για εργασία που αναλάβαμε εγώ και άλλα τρία άτομα, που είμαστε πρωτοετείς φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα του τμήματος Διοικητικής Επιστημης και Τεχνολογίας. Δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά.
Τα ερωτηματολόγια είναι οι δύο παρακάτω σύνδεσμοι:

https://docs.google.com/fo...0DNeA/viewform

https://docs.google.com/fo...BcuIk/viewform

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!smile.gif

Επεξ/σία από stratos11111
Δημοσ.

Οταν ζητάς συμμετοχή απο κάποιον σε κάποια έρευνα αναφέρεσαι εκτενώς στα πλαίσια ποιου ακριβως μαθηματος ειναι, σε ποιο αει/τει, σε ποια σχολή και απο ποιους φοιτητές εκπονειται...

Αλλιώς δε ξερω αν ειναι μη-νομιμο αλλα σιγουρα ειναι μη ηθικό!

Προσωπικά ειδα οτι δεν εγραφες εδω, μπηκα ειδα οτι δε γραφεις και στο ερωτηματολογιο και το εκλεισα μιας και το θεωρω επιστημονικά αντιδεοντολογικό (εχοντας εκπονησει και εγω ερευνες με ερωτηματολογια ξερω κατι παραπάνω).

• Like 3
Δημοσ.

Οταν ζητάς συμμετοχή απο κάποιον σε κάποια έρευνα αναφέρεσαι εκτενώς στα πλαίσια ποιου ακριβως μαθηματος ειναι, σε ποιο αει/τει, σε ποια σχολή και απο ποιους φοιτητές εκπονειται...

Αλλιώς δε ξερω αν ειναι μη-νομιμο αλλα σιγουρα ειναι μη ηθικό!

Προσωπικά ειδα οτι δεν εγραφες εδω, μπηκα ειδα οτι δε γραφεις και στο ερωτηματολογιο και το εκλεισα μιας και το θεωρω επιστημονικά αντιδεοντολογικό (εχοντας εκπονησει και εγω ερευνες με ερωτηματολογια ξερω κατι παραπάνω).

Έχεις δίκιο το άλλαξα. Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση σου.

Δημοσ.

Done Στράτο και καλη συνέχεια.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας όλους. Παρακαλώ,όσοι διαβάζετε πρώτη φορά τη δημοσίευση συνεχίστε να συμπληρώνετε και προωθήστε την έρευνα σε όσους μπορείτε. Μόλις ολοκληρωθεί θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...