nickthegreek22 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 την τελειωσα τελείως την μπαταρία μια φορα και από κει και πέρα το φορτίζω όταν φτάσει 10 με 15% η μπαταρία
pateras88 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά πήρα ένα g2 μεταχειρισμένο η μπαταρια είναι στο 87% και στην εφαρμογή μέσα στις ρυθμίσεις λέει 5 ώρες υπόλοιπο και γενικά το έχω 35 λεπτά χρήσης χωρίς gaming Και έχει πέσει στο 85 από 100 λέτε να έχει θεμα??
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή οι περισσότεροι δεν το ξέρουν το facebook δεν κλείνει ποτέ και τρέχει μόνιμα στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να σου τρώει μπαταρία σαν πούστης. Πρέπει να σκοτώσεις την εφαρμογή γιατί ούτε θα καταλάβεις για πότε θα σου έχει στραγγίξει την μπαταρία.
pateras88 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχω εγκατεστημένο Facebook φιλε μου με την εγγύηση υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν μπαταρια? ?
spirosR7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ποιο λογισμικο εχεις? και εμενα τοσο μου βγαζει με συνεχη βαρια χρηση 4-5 ωρες.. αυτο γινετε επειδη ζεστενεται και οταν ζεστενεται τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια. Εγω παντως στη jellybean που το αγορασα αρχικα μου εβγαζε για πλακα 2 μερες.. ισως αν εχεις κανει αναβαθμιση να μην εχει μπει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα