Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό διαβάζω για τα διαμάντια που βγάζει η κινεζική αγορά σε πολύ καλή τιμή και θέλω να αγοράσω ένα τέτοιο. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω έμπιστα sites για τέτοιου είδους αγορές; Έχετε καμιά ιδέα;

Πιο συγκεκριμένα αναζητώ αυτό το κινητό τούμπανο Gionee Elife E7 αλλά και γενικότερα διάφορα κινέζικα τηλέφωνα.

Δημοσ.

Στο merimobile το κινητό αυτό κανει 323 σε κλειστή συσκευασία και είναι και παρα πολύ αξιόπιστο απο ότι διαβάζω. Πάμφθηνα κινητα για τέτοιου είδους προδιαγραφές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το DHGATE δεν ειναι εγγυηση.Προσεξε το.Εχει πολλους απατεωνες.Αξιοπιστα ειναι minideal.net , to2c.com , geekbuying.com και merimobiles.com

Σχετικα με το κινητο ειναι οντως τουμπανο.Τσεκαρε ομως και αλλα πολυ δυνατα οπως Xiaomi Huawei ZTE Oppo THL Jiayu κτλ. που ειναι πιο οικονομικα αλλα εξισου δυνατα και ομορφα.

Επεξ/σία από arisg90
  • Like 1
Δημοσ.

500€ έχω budget. Μπορώ να πάω και σε note 3 αλλά προτιμώ να πάρω ένα πιο vfm με εξίσου καλά χαρακτηριστικά και να βάλω και κάτι στη τσέπη.

Δημοσ.

500€ έχω budget. Μπορώ να πάω και σε note 3 αλλά προτιμώ να πάρω ένα πιο vfm με εξίσου καλά χαρακτηριστικά και να βάλω και κάτι στη τσέπη.

Να φανταστω στις ιντσες δεν εχεις προβλημα (επειδη μπορεις να πας σε note 3), η καμερα σε ενδιαφερει να ειναι καλη;

Κατα την γνωμη μου πηγαινε σε note 3 (λογω 3Gb ram) διαφορετικα κοιτα το Oppo find 5 (αυτο με τα 32 gb) γιατι δεν παιρνει καρτα μνημης, βεβαια το 16 (εχει 300 ευρω), ρωτα και στο myphone που εχουν πιο μεγαλη πειρα στα κινεζικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...