Nihilist Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό διαβάζω για τα διαμάντια που βγάζει η κινεζική αγορά σε πολύ καλή τιμή και θέλω να αγοράσω ένα τέτοιο. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω έμπιστα sites για τέτοιου είδους αγορές; Έχετε καμιά ιδέα;Πιο συγκεκριμένα αναζητώ αυτό το κινητό τούμπανο Gionee Elife E7 αλλά και γενικότερα διάφορα κινέζικα τηλέφωνα.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αυτο πρεπει να ειναι απο ινδια μερια, οχι κινα
Nihilist Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Έστω. Κανα λινκ παίζει επειδή το google δεν εμφανίζει τίποτα σχετικά με αγορα κινητων απο Ασία.
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Minideal Merimobile Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 www.ebay.com http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=Gionee+Elife+E7&_sacat=0&_from=R40
Nihilist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Στο merimobile το κινητό αυτό κανει 323 σε κλειστή συσκευασία και είναι και παρα πολύ αξιόπιστο απο ότι διαβάζω. Πάμφθηνα κινητα για τέτοιου είδους προδιαγραφές.
spyroskonst Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 δοκίμασε και dhgate.com. Το site είναι εγγύηση, αγόρασα πριν 1μήνα το star s7589 και έμεινα κατευχαριστημένος.
arisg90 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το DHGATE δεν ειναι εγγυηση.Προσεξε το.Εχει πολλους απατεωνες.Αξιοπιστα ειναι minideal.net , to2c.com , geekbuying.com και merimobiles.com Σχετικα με το κινητο ειναι οντως τουμπανο.Τσεκαρε ομως και αλλα πολυ δυνατα οπως Xiaomi Huawei ZTE Oppo THL Jiayu κτλ. που ειναι πιο οικονομικα αλλα εξισου δυνατα και ομορφα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2014 από arisg90 1
Sog96Ch Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τι budget εχεις και τι χρηση θα του κανεις στο κινητο (γιατι σε μερικα δεν ειναι καλο το GPS)
Nihilist Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 500€ έχω budget. Μπορώ να πάω και σε note 3 αλλά προτιμώ να πάρω ένα πιο vfm με εξίσου καλά χαρακτηριστικά και να βάλω και κάτι στη τσέπη.
Sog96Ch Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 500€ έχω budget. Μπορώ να πάω και σε note 3 αλλά προτιμώ να πάρω ένα πιο vfm με εξίσου καλά χαρακτηριστικά και να βάλω και κάτι στη τσέπη. Να φανταστω στις ιντσες δεν εχεις προβλημα (επειδη μπορεις να πας σε note 3), η καμερα σε ενδιαφερει να ειναι καλη; Κατα την γνωμη μου πηγαινε σε note 3 (λογω 3Gb ram) διαφορετικα κοιτα το Oppo find 5 (αυτο με τα 32 gb) γιατι δεν παιρνει καρτα μνημης, βεβαια το 16 (εχει 300 ευρω), ρωτα και στο myphone που εχουν πιο μεγαλη πειρα στα κινεζικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα