Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι να ανοίξει κάποιος; Μην σταθείτε παρακαλώ στα ζητήματα του κεφαλαίου, τον χώρο κλπ. Ας πούμε ότι τα έχω αυτά. Τι απαιτείται ας πούμε;

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι να ανοίξει κάποιος; Μην σταθείτε παρακαλώ στα ζητήματα του κεφαλαίου, τον χώρο κλπ. Ας πούμε ότι τα έχω αυτά. Τι απαιτείται ας πούμε;

Δεν είναι δύσκολο.

Αδύνατο είναι.

Το '96 η Hyatt για να πάρει την άδεια του καζίνου της Θεσσαλονίκης υπέγραψε και δεσμεύτηκε για την δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου. Βέβαια τα λεφτά που έφτιαξε το ξενοδοχείο τα πήρε από τα κέρδη του καζίνου, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Αν έχεις τέτοια οικονομική άνεση να μπορείς πχ να δεσμευτείς για το κτίσιμο πεντάστερου ξενοδοχείου, το συζητάμε....όχι μαζί, το πόσο δυνατόν είναι ν'ανοίξεις εννοώ.

Δημοσ.

Πανευκολο ειναι,θες μερικά φρουτάκια ,καμια ρουλέτα και ένα υπόγειο ..

το υπογειο γιατι;

ρε φίλε στην Ελλάδα τι καζίνα μου λες?

λαϊκή αγορά που θα πιάσει και τόπο, κάνε!

διαφορετικά στο εξωτερικό κοίτα!

ναι θεωρητικα μιλαω παντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν κανεις καμμια λαμογια με δανεια και υπουργους καζινο(δανειο) δεν παιρνεις ;) ...

λιγο που διαβασα το φεκ του 1994 εγραφε οτι δεν θα δωσουν αλλες αδειες για 12 χρονια...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

απ οσο ξερω ολα τα καζινο εχουν προβληματα πληρωμης...

αν δεν κανουν καμμια λαμογια με δανεια και υπουργους λεφτα δεν βγαζαν...

λιγο που διαβασα το φεκ του 1994 εγραφε οτι δεν θα δωσουν αλλες αδειες για 12 χρονια.οκ περασαν αλλα δεν εχει βρεθει κανενας τρελος να φτιαξει καζινο.τουλ.με τις προδιαγραφες να εχουν και ξενοδοχειο μαζι...

Δεν γινεται το καζινο να ειναι χαμενο απλα εκαναν κακη διαχειρηση, εδω απλες λεσχες και βγαζουν τα αντερα τους οχι ολοκληρο καζινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...