Tony_Stark_21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πόσο δύσκολο είναι να ανοίξει κάποιος; Μην σταθείτε παρακαλώ στα ζητήματα του κεφαλαίου, τον χώρο κλπ. Ας πούμε ότι τα έχω αυτά. Τι απαιτείται ας πούμε;
johnbond Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πανευκολο ειναι,θες μερικά φρουτάκια ,καμια ρουλέτα και ένα υπόγειο .. 2
gigisoni Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πόσο δύσκολο είναι να ανοίξει κάποιος; Μην σταθείτε παρακαλώ στα ζητήματα του κεφαλαίου, τον χώρο κλπ. Ας πούμε ότι τα έχω αυτά. Τι απαιτείται ας πούμε; Δεν είναι δύσκολο. Αδύνατο είναι. Το '96 η Hyatt για να πάρει την άδεια του καζίνου της Θεσσαλονίκης υπέγραψε και δεσμεύτηκε για την δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου. Βέβαια τα λεφτά που έφτιαξε το ξενοδοχείο τα πήρε από τα κέρδη του καζίνου, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αν έχεις τέτοια οικονομική άνεση να μπορείς πχ να δεσμευτείς για το κτίσιμο πεντάστερου ξενοδοχείου, το συζητάμε....όχι μαζί, το πόσο δυνατόν είναι ν'ανοίξεις εννοώ.
parasaser Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 ρε φίλε στην Ελλάδα τι καζίνα μου λες? λαϊκή αγορά που θα πιάσει και τόπο, κάνε! διαφορετικά στο εξωτερικό κοίτα!
Tony_Stark_21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πανευκολο ειναι,θες μερικά φρουτάκια ,καμια ρουλέτα και ένα υπόγειο .. το υπογειο γιατι; ρε φίλε στην Ελλάδα τι καζίνα μου λες? λαϊκή αγορά που θα πιάσει και τόπο, κάνε! διαφορετικά στο εξωτερικό κοίτα! ναι θεωρητικα μιλαω παντα
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 το υπογειο γιατι; Γιατί θα λειτουργείς παράνομα..
Anorymous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ξεκιναμε με τα πιο απλα λεφτα για λαδομα εχεις ?
kage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) αν δεν κανεις καμμια λαμογια με δανεια και υπουργους καζινο(δανειο) δεν παιρνεις ... λιγο που διαβασα το φεκ του 1994 εγραφε οτι δεν θα δωσουν αλλες αδειες για 12 χρονια... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2014 από kage
Anorymous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 απ οσο ξερω ολα τα καζινο εχουν προβληματα πληρωμης... αν δεν κανουν καμμια λαμογια με δανεια και υπουργους λεφτα δεν βγαζαν... λιγο που διαβασα το φεκ του 1994 εγραφε οτι δεν θα δωσουν αλλες αδειες για 12 χρονια.οκ περασαν αλλα δεν εχει βρεθει κανενας τρελος να φτιαξει καζινο.τουλ.με τις προδιαγραφες να εχουν και ξενοδοχειο μαζι... Δεν γινεται το καζινο να ειναι χαμενο απλα εκαναν κακη διαχειρηση, εδω απλες λεσχες και βγαζουν τα αντερα τους οχι ολοκληρο καζινο.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 άνοιξε "internet cafe" και στρίμωξε σε καμιά καβάτζα 2-3 pc με φρουτάκια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα