tenyson123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Για σας παιδιά,κάνω ένα pc για ένα φίλο και έχω βρεί τα εξαρτήματα που θα αναφέρω παρακάτω.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο θέμα μη συμβατότητας με κάποιο απο αυτά. Τα εξαρτήματα : 1) Thermaltek Commander MS-I 2) Asrock 970 Pro 3 R2.0 3) Amd fx-6300 4) Kingston HyperX 8gb 1600Mhz DDr3 cl9 5) WD caviar 1tb 6) Gigabyte GTX 650 ti 2gb 7) Thermaltake berlin 630w 80plus Φυσικά αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση στα ίδια χρήματα,θα ήθελα να την ακουσω... Ευχαριστω πολύ
chaosmaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οι μνήμες έχουν xmp profile;; αν ναι τότε ίσως χρειαστεί να τις βάλεις manual από το bios. Μόνο για τις μνήμες έχω ενδοιασμό. Δες στο site. Edit. Είμαι από κινητό και δε μπορώ να δω πολλά πράγματα. Αλλά να ξέρεις είναι λάθος στημένο το μηχάνημα. Σου λείπει Ssd και δίνεις πολλά για κάρτα και λίγα για μητρική και cpu. Πάρε μια μητρική με z87 chip έναν i3. Καλό είναι να μας πεις και τη χρήση αν και για παιχνίδια λογικά ε;
tenyson123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οι μνήμες έχουν xmp profile;; αν ναι τότε ίσως χρειαστεί να τις βάλεις manual από το bios. Μόνο για τις μνήμες έχω ενδοιασμό. Δες στο site. Edit. Είμαι απόκινη τό και δε μπορώ να δω πολλά πράγματα. Αλλά να ξέρεις είναι λάθος στημένο το μηχάνημα. Σου λείπει Ssd και δίνεις πολλά για κάρτα και λίγα για μητρική και cpu. Πάρε μια μητρική με z87 chip έναν i3. Καλό είναι να μας πεις και τη χρήση αν και για παιχνίδια λογικά ε; o upologistis einai mono gia dota (1) ,ssd den xreiazete to paidi,empisteuomai perisotero amd aki oxi intel,proteine mou esu mia mitriki
chaosmaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Με 52 ευρώ παίρνεις έναν Kingston Ssd στα 60 gb που δε θα τραβάει το σύστημα σου πίσω. Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα την ga z87m - d3h και ένα i3 στα 115 αν θυμάμαι καλά. Για AMD δε μπορώ να σου προτείνω κάτι μιας και εγώ δε τους δουλεύω.
tenyson123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 o upologistis einai mono gia dota (1) ,ssd den xreiazete to paidi,empisteuomai perisotero amd aki oxi intel,proteine mou esu mia mitriki προτεινε μου ,καποιες μνημες,δεν έχω θέμα
tenyson123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέχρι πόσα μπορεί να δώσει; για ολο το συτστημα μεχρι 650,και βαριά
giannhs13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εγώ θα σου προτεινω απο asus την ΑSUS Μ5Α97 R2.O στα 80 περιπου και από gigabyte την GYGABYTE 990xa-ud3 στα 95 περιπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα