Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω την γνώμη σας θα αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε 2 στο samsung galaxy young και fame   τι προτείνεται εσείς καλύτερα αλλάζω κινητό γιατί είχα το sony xperia j το είχε κάνει ενας φίλος μου reboot και πέρασε άλλο λογισμικό και κάνει εππανεκινήσεις και σκέφτομαι να πάρω ένα απο τα μικρά της samsung εσείς τι λέτε?

Δημοσ.

Παιδια θελω την γνώμη σας θα αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε 2 στο samsung galaxy young και fame   τι προτείνεται εσείς καλύτερα αλλάζω κινητό γιατί είχα το sony xperia j το είχε κάνει ενας φίλος μου reboot και πέρασε άλλο λογισμικό και κάνει εππανεκινήσεις και σκέφτομαι να πάρω ένα απο τα μικρά της samsung εσείς τι λέτε?

εγώ δε θα πλησιαζα καν τετοια κινητα, προχειροδουλειες της samsung με εκδοση android που δεν θα ξερεις πως καθεται στο κινητο. Μπορει να φανταζουν ευκαιρίες αλλα δεν είναι. Αν θες android πιθανολογώ πως ενα xperia L θα ανταποκρίνεται στις προσδοκιες σου. Με τοσα κινητα που βγαζουν οι εταιρειες δεν ειναι πλεον θεμα εταιρειας αλλα θέμα μοντέλου. Αναμφίβολα η καλυτερη επιλογη σου ειναι ενα WP αν μπορεις να παραβλέψεις την ελλειψη της υπερπροσφοράς των εφαρμογών για την ωρα. Σε επιπεδο εμπειριας χρησης δεν μπορει να τα πλησιασει καν κανενα android "ευκαιρία" 

Δημοσ.

εγώ δε θα πλησιαζα καν τετοια κινητα, προχειροδουλειες της samsung με εκδοση android που δεν θα ξερεις πως καθεται στο κινητο. Μπορει να φανταζουν ευκαιρίες αλλα δεν είναι. Αν θες android πιθανολογώ πως ενα xperia L θα ανταποκρίνεται στις προσδοκιες σου. Με τοσα κινητα που βγαζουν οι εταιρειες δεν ειναι πλεον θεμα εταιρειας αλλα θέμα μοντέλου. Αναμφίβολα η καλυτερη επιλογη σου ειναι ενα WP αν μπορεις να παραβλέψεις την ελλειψη της υπερπροσφοράς των εφαρμογών για την ωρα. Σε επιπεδο εμπειριας χρησης δεν μπορει να τα πλησιασει καν κανενα android "ευκαιρία" 

κοιτα το j που ειχα πριν την αναβαθμιση ετρεχε μια χαρα μετα την αναβαθμιση αρχισαν τα προβληματα σοβαρα προβληματα οπως εππανεκινηση και ενω δουλευα δεν μπορουσα να κανω την δουλεια μου να με παρουν  η οτιδηποτε αλλο που ξερω λοιπον αν το L βγαλει και αυτο προβλημα το j το πηρα 180 ευρω  αν ειναι ετσι δλδ τα πραγματα να παρω ενα παλιο που ξερω οτι δεν εχουν λειτουργικο android και ουτε να ανησυχω θα παρει την αναβαθμιση η θα μου βγαλει προβληματα μετα και δεν ειναι καιρος να αγορασουμε κινητα πανακριβα που μπορουμε στα ιδια λεφτα να παρουμε κατι πιο αξιολογω για τον ευατο μας καθαρα εξθπηρετηση ειναι το κινητο μερικοι δεν μπορουν να το καταλαβουν..

Δημοσ.

Ειδικά σε αυτου του βεληνεκούς τα κινητά δεν είναι για να κανείς αναβαθμίσεις ακομα και επίσημη να είναι. Αλλιώς αν εχεις όρεξη δοκιμάζεις rom

Δημοσ.

Ειδικά σε αυτου του βεληνεκούς τα κινητά δεν είναι για να κανείς αναβαθμίσεις ακομα και επίσημη να είναι. Αλλιώς αν εχεις όρεξη δοκιμάζεις rom

δεν ξερω να του περασω rom ενας φιλος μου ηρθε και του περασε τροποποιημενο λογισμικο ξεκλειδωσε και το bootloader τωρα το εχω στειλει στην αντιπροσοπεια και περιμενω μηπως και κανουν κατι να δω ποσο κοστιζει για να μου το επισκευασουν απο θεμα λογισμικου

να δω αν συμφερει η αλλιως να βρω καποιον να με βοηθησει να του περασω παλιο λογισμικο android

γυρω στα 100 ευρω το πολυ δεν δινω παραπανω για κινητο δεν χρειαζεται πιστευω για μενα...

γυρω στα 100 ευρω το πολυ δεν δινω παραπανω για κινητο δεν χρειαζεται πιστευω για μενα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...