Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα στο jumbo το παιχνιδι twister το κλασσικο χαλακι με τους κυκλους.θα ηθελα πριν το αγορασω να μου πει καποιος που το χει ηδη απο τι υλικο ειναι το χαλι?ειναι πλαστικο η χαρτονι?μπορει να καθαριστει?ειναι ανθεκτικο?ρωταω γιατι δεν μπορω ν ανοιξω τη συσκευασια στο μαγαζι και στο google δεν βρηκα καποια απαντηση....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια χαρά ανθεκτικό είναι το συγκεκριμένο. Το έχουν  πάνω από εξάμηνο οι κόρες μου οπότε πέρασε το quality check control ;-)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω πολυ!!!επειδη δεν εχω δει σε ανοιχτη συσκευασια ειχα ενδοιασμους μην ειναι απο χαρτονι ξερω γω και σκιζεται κλπ κλπ.

Δημοσ.

Πάντως από το Γενάρη που το είδες, Μάη αποφάσισες να το αγοράσεις και Σεπτέμβρη τώρα ακόμα το σκέφτεσαι.

Δεν θέλω να ξέρω πόσο καιρό θα σου πάρει να αποφασίσεις για παιδί :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχααχαχχαα!!αστα!!συνηθως για κινητα παιχνιδια κλπ το ψαχνω κανα μηνα!αλλα εδω και ποσους μηνες λεω οταν παω τζαμπο να το παρω κ ολο κατι γινεται και το ξεχναω!κ μια φορα π πηγα κ το θυμηθηκα ειχα ξεμεινει απο χρηματα!!

Δημοσ.

Πάντως από το Γενάρη που το είδες, Μάη αποφάσισες να το αγοράσεις και Σεπτέμβρη τώρα ακόμα το σκέφτεσαι.

Δεν θέλω να ξέρω πόσο καιρό θα σου πάρει να αποφασίσεις για παιδί :P

O ορισμός του αναποφάσιστου αγοραστή. Το τερμάτισε. :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...