toumpouss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, θελω αν μπορείτε να μου προτείνετε ενα κινητό περίπου στα 350-400 ευρώ αλλα δεν θελω πολυ μεγαλη οθονη περιπου στις 4-4,5 ιντσες.Στα αλλα χαρακτιριστικα δεν εχω καποια ιδιαίτερη προτίμηση.
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σαν πιο μαζεμενα σε μεγεθος Nexus4 S4 mini Αλλιως πας σε iphone μερια Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, θελω αν μπορείτε να μου προτείνετε ενα κινητό περίπου στα 350-400 ευρώ αλλα δεν θελω πολυ μεγαλη οθονη περιπου στις 4-4,5 ιντσες. Στα αλλα χαρακτιριστικα δεν εχω καποια ιδιαίτερη προτίμηση. Πηγαινε και για 5αρι ανετα.Μετα απο 2 μερες θα εισαι υπερευχαριστημενος και ευγνωμων που δεν πηρες ενα 4αρι.Οπως ειπε και το παληκαρι απο πανω δες για Nexus 4,Optimus G,Galaxy S3 αλλα κατα τη γνωμη μου με αυτα που διαθετεις καλυτερα να πας για Xperia Z ΥΓ:Επειδη iphone 5αρι και πανω σε αυτα τα χρηματα δεν βρισκεις δεν αξιζει να πας σε κατι οπως 4s
kinitakias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εγω ημουνα να αγορασω κινητο και αποφασισα να περιμενω να βγει το z1 mini διοτι ετσι όπως το βλεπω θα είναι απλα απιστευτο......τωρα δεν ξερω αν μπορεις να περιμενεις να βγει και να πεσει και η τιμη του(τουλάχιστον ένα 2μηνο αναμονη)αλλα αν υπαρχει τετοια εναλλακτικη σιγουρα περιμενε.........θα ανακοινωθουν πολλα μοντελα τωρα στην ces και θα είναι διαθέσιμα σε κανα 2μηνο όπως ειπα σε προσιτες τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα