marios199546 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα! τις προάλλες παρέλαβα το καινούριο μου κινητό.έχω όμως μια ερώτηση να κάνω, το sony xperia sp έχει μια αρκετά καλή μπαταριά δηλαδή διαρκεί αρκετά. σήμερα όμως μετά από την πρώτη φόρτιση εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα. μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσες ώρες θα πρέπει να είναι οι πρώτες φορτώσεις? και πόσες πρέπει να είναι αυτές οι πρώτες φορτώσεις? όχι πόσες ώρες χρειάζεται η μπαταριά για πλήρη φόρτιση γενικά, αλλά πόσες ώρες πρέπει να το φορτίσω την πρώτη ή και την δεύτερη φορά..εγώ την πρώτη φόρτιση πάντως την έκανα 14 ώρες.
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα! τις προάλλες παρέλαβα το καινούριο μου κινητό.έχω όμως μια ερώτηση να κάνω, το sony xperia sp έχει μια αρκετά καλή μπαταριά δηλαδή διαρκεί αρκετά. σήμερα όμως μετά από την πρώτη φόρτιση εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα. μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσες ώρες θα πρέπει να είναι οι πρώτες φορτώσεις? και πόσες πρέπει να είναι αυτές οι πρώτες φορτώσεις? όχι πόσες ώρες χρειάζεται η μπαταριά για πλήρη φόρτιση γενικά, αλλά πόσες ώρες πρέπει να το φορτίσω την πρώτη ή και την δεύτερη φορά..εγώ την πρώτη φόρτιση πάντως την έκανα 14 ώρες. Τι 14 ωρες βρε παιδια?3310 εχουμε?Απλα το φορτιζεις μεχρι να γεμισει και το βγαζεις.Συνηθως οι μπαταριες στρωνουν μετα απο 2-3 κυκλους φορτισης να ξερεις.Btw πως λες οτι το SP εχει μπαταρια που διαρκει αρκετα εφοσον το εχεις φορτισει μονο 1 φορα?
marios199546 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 απλα εφυγα απο το σπιτι στην πρωτη φορτιση! αυτο για την μπαταρια το λεω γιατι το εχω ακουσει σε reviews και επειδη ειναι 2370mAh.
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Τα reviews λενε πολλα που ισχυουν και πολλα που δεν ισχυουν. Αν δεν δοκιμασεις μια συσκευη μονος σου δεν μπορεις να ξερεις αν η μπαταρια της καλυπτει τις αναγκες σου
marios199546 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ναι σίγουρα..τέλος πάντων, για πόση ώρα λες να το αφήσω στην επόμενη φόρτιση?
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Οπως σου ειπα το φορτιζεις μεχρι να γεμισει και το βγαζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα