Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Επειδή το παλιό μου pc κάνει τις τελευταίες μέρες ξεκάρφωτα restart και προσευχόμενος να μην φταίει το τροφοδοτικό, ποιά προγράμματα υπάρχουν για να ελέγχξω  mobo, κάρτα γραφικών? Για τις μνήμες ξέρω το memtest και για τον σκληρό το hdsentinel. Αν δεν φταίει το hardware, τότε ποιό πρόγραμμα προτείνετε για να αφαιρέσω τυχόν malware και γενικά να καθαρίσω το pc μήπως και αποφύγω το format?

post-250842-0-40596300-1389044698_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορείς και με πολύμετρο αλλά είναι λίγο δύσκολο αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά.

Δημοσ.

Πως θα μετρήσεις με πολύμετρο σε Load?... διοτι αν το μετρήσεις σε χαλαρες καταστασεις μπορει να τα δείχνει ολα σωστά και σε φορτο να έχει προβλημα!!

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι, αλλά αν πιάνει το χέρι σου μπορείς & σε φορτίο.

Εξάλλου μπορείς & με κάποιο psu stress test να πάρεις μια εικόνα.

Δημοσ.

Μια στιγμη ρε παιδια , θα τον παμε απο εκει που δεν ξερει τι γινεται και ψαχνεται ,κατευθειαν στα πολυμετρα ?

Εγω σου προτεινω πρωτα να απενεργοποιησεις το automatic restart on system failure , να κατσεις στο pc μεχρι να φαει μπλε οθονη , να γραψεις το error και να το googlareis.

Θα παρεις τουλαχιστον μια πρωτη ιδεα του τι φταιει και θα εχεις ενα σημειο σαν αφετηρια ...

http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/automatic-restart-windows-7.htm

Δημοσ.

Μια στιγμη ρε παιδια , θα τον παμε απο εκει που δεν ξερει τι γινεται και ψαχνεται ,κατευθειαν στα πολυμετρα ?

Μπορείς και με πολύμετρο αλλά είναι λίγο δύσκολο αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά.

Έτσι είναι, αλλά αν πιάνει το χέρι σου μπορείς & σε φορτίο.

Εξάλλου μπορείς & με κάποιο psu stress test να πάρεις μια εικόνα.

Δημοσ.

Πιο τροφοδοτικό έχεις?

Το τροφοδοτικο το τσεκάρεις μονο δοκιμαζοντας καποιο αλλο...

Εγω σου προτεινω πρωτα να απενεργοποιησεις το automatic restart on system failure , να κατσεις στο pc μεχρι να φαει μπλε οθονη , να γραψεις το error και να το googlareis.

Θα παρεις τουλαχιστον μια πρωτη ιδεα του τι φταιει και θα εχεις ενα σημειο σαν αφετηρια ...

http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/automatic-restart-windows-7.htm

Για καρτα, κανε ενα στρες τεστ με το furmark. Για mobo δεν γνωριζω κατι. Οσο για τους ιους ξεκινα με φουλ σκαν απο malwarebytes

Μόλις γύρισα, άνοιξα κουτί  κι έβγαλα το ένα dim μνήμης ενώ άλλαξα θέσεις στα άλλα δύο (βάζοντας στα σε slots ίδιου χρώματος). Απενεργοποίησα το auto restart και περιμένω...Θα δοκιμάσω το furmark ή το GPU-Z για την κάρτα και full scan για malware. Τροφοδοτικό έχω ένα coolermaster αλλά το pc είναι αρκετά old (normal χρήσης βέβαια). Thx για τη βοήθεια παίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...