poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 pouline τα γνωρίζω αυτά που λες, και συμφωνώ απόλυτα. Αυτό που ήθελα να επισημάνω εγώ, είναι ότι εκτός από τα 4 χρόνια που ο δίσκος χρησιμοποιούνταν όπως αναφέραμε, που έστω και έτσι μια μικρή φθορά την έχει νιώσει, εδώ και 2 χρόνια είναι μόνο για storage, που μας φέρνει στην πρώτη περίπτωση με τα πολλά parks και spins. βεβαια και το storage ειναι σχετικο.αν περνας εκει αρχεια μια φορα την ημερα τοτε τι Parks να κανει?θα ειναι μονιμα Park οι κεφαλες αφυ δεν θα τον κανεις use.αντιθετα αν ειναι πιο αμεσο storage δηλαδη εγραφες καθε λιγο και λιγακι εκει ναι θα τον ......μπιπ..
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ο Caviar Black δεν βγαίνει σε 1tb; Δεν βλέπω να έχει πουθενα. Επίσης ποιόν άλλο δυομισάρη θα προτείνατε σε 1tb σαν vfm ταχύτητας και χρημάτων; Κανένα Hitachi ας πούμε που έχουν και καλό όνομα;
silverado Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ο Caviar Black δεν βγαίνει σε 1tb; Δεν βλέπω να έχει πουθενα. Επίσης ποιόν άλλο δυομισάρη θα προτείνατε σε 1tb σαν vfm ταχύτητας και χρημάτων; Κανένα Hitachi ας πούμε που έχουν και καλό όνομα; Μαλλον θα εννοεις τον Scorpio Black, οχι δεν βγαινει σε 1TB. http://www.skroutz.gr/s/3045289/Hitachi-Travelstar-7K1000-1TB.html http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305840
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ο Caviar Black δεν βγαίνει σε 1tb; Δεν βλέπω να έχει πουθενα. Επίσης ποιόν άλλο δυομισάρη θα προτείνατε σε 1tb σαν vfm ταχύτητας και χρημάτων; Κανένα Hitachi ας πούμε που έχουν και καλό όνομα; αν εννοεις για κανονικο 3,5 αρη ναι υπαρχει.αν εννοεις για 2,5 αρη τοτε ο hitachi ειναι μια χαρα επιλογη. δεν ξερω αν υπαρχει και τιποτα σε 7200rpm για πιο γρηγορος.
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι, 2,5άρη εννοώ για mac mini. Βλέπω μερικούς hitachi στο budget μου αλλά δεν ξέρω τί διαφορές έχουν. Αυτός τί σας λέει που είναι 7200 και Sata III; Μήοως είναι ύποπτη η διαφορά 20ευρώ από τους επόμενους; Έχει και δωρεάν μεταφορικά λέει. Χμμμ.. Άκυρο, αυτός είναι ετοιμοπαράδοτος (λέει) και είναι και στην πόλη μου. Και με πολύ καλά reviews από ό,τι διαβάζω.
silverado Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι, 2,5άρη εννοώ για mac mini. Βλέπω μερικούς hitachi στο budget μου αλλά δεν ξέρω τί διαφορές έχουν. Αυτός τί σας λέει που είναι 7200 και Sata III; Μήοως είναι ύποπτη η διαφορά 20ευρώ από τους επόμενους; Έχει και δωρεάν μεταφορικά λέει. Χμμμ.. Μονο που ειναι 3,5αρης.
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δες το δεύτερο λινκ. Ίδια specs (νομίζω), και στις 2.5".
silverado Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δες το δεύτερο λινκ. Ίδια specs (νομίζω), και στις 2.5". Ναι και στο Vision Studio που λες εχει και 3 χρονια εγγυηση. 1
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ωραία, αν δεν έχει κανείς σοβαρή αντίρρηση να τον έχω στα υπόψιν λοιπόν 1
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ωραία, αν δεν έχει κανείς σοβαρή αντίρρηση να τον έχω στα υπόψιν λοιπόν δεν εχουμε αντιρρηση 1
kourou13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω να αγοράσω Western Digital Caviar Black 1TB και να τον φορτώσω μόνο παιχνίδια (έχω ήδη SSD για λειτουργικό και ένα WD Blue 1tb για αρχεία) Κοιταω στο σκρουτζ και βλεπω 2! Έχουν διαφορά? και αν ναι ποιον να πάρω?
Captain Nemo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω να αγοράσω Western Digital Caviar Black 1TB και να τον φορτώσω μόνο παιχνίδια (έχω ήδη SSD για λειτουργικό και ένα WD Blue 1tb για αρχεία) Κοιταω στο σκρουτζ και βλεπω 2! Έχουν διαφορά? και αν ναι ποιον να πάρω? http://www.tomshardware.com/news/wd-black-sequential-read-hard-drive-advanced-format-hrc,24641.html Τον FZEX που είναι το καινούργιο και βελτιωμένο μοντέλο. 2
paragontikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 παράγγειλα και γω έναν fzex ήθελα να ρωτήσω τι παίζει γενικά με τα downloads και γενικά τις πολλαπλές μεταφορές αρχείων και αν καταπονείται αρκετά απο αυτά, ρωτάω γιατί έχω έναν blue με 815μέρες πάνω και ενώ δείχνει το sentinel 100% επίδοση και 98% υγεία,έχει 1 bad sector και κάνει αρκετά τρελά κατά την λειτουργία όπως μπορεί να ξαφνικά να μην τον βλέπουν τα windows, στα games να έχει τρελά fps drops (wow) κ.α. το λειτουργικό είναι σε ssd και τον black σκέφτομαι να τον χρησιμοποιήσω για κύριο αποθηκευτικό χώρο πέρα απο τα games, πιστεύετε οτι θα έχει την ίδια κατάληξη σε μερικά χρόνια? αξίζει να κρατήσω τον παλιό για κύριο αποθηκευτικό και μεταφέρω μόνο οτι χρειάζομαι στον black? σόρρυ αν είμαι offtopic
nikosggg3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 οχ εδω και 1 χρονο εχω στο pc μου εναν WD green 1TB και με αυτα που διαβαζω αρχιζω και ανησυχώ. ευτυχως μεχρι στιγμης δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα