Προς το περιεχόμενο

1 GB RAM αρκεί;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την κοπέλα μου είναι βασικά και σκέψου ότι πρώτη φορά παίρνει κινητό αφής και δεν πρόκειται να ασχοληθεί πολύ, απλά το θελει για να βγάζει φωτογραφίες, καμιά ταινιούλα, μουσική, φβ, σερφάρισμα στο Ίντερνετ, ε και κανά παιχνιδάκι που και που. Πως το κόβεις;

4.2 android επίσης αν αυτό βοηθάει.

Δημοσ.

Είχα ακούσει κάποια σχόλια για πιθανόν μικρή αντοχή της μπαταρίας, δεν το ψαξα παραπάνω. Η μνήμη ΟΚ, παλεύεται.

Δημοσ.

Για την κοπέλα μου είναι βασικά και σκέψου ότι πρώτη φορά παίρνει κινητό αφής και δεν πρόκειται να ασχοληθεί πολύ, απλά το θελει για να βγάζει φωτογραφίες, καμιά ταινιούλα, μουσική, φβ, σερφάρισμα στο Ίντερνετ, ε και κανά παιχνιδάκι που και που. Πως το κόβεις;

4.2 android επίσης αν αυτό βοηθάει.

μια χαρα θα ειναι.τωρα αν του περασει 324.000 εφαρμογες κτλ οτι κινητο και να παρει θα τα παιξει.σκεψου το σαν windows.αν περασες 200.000 προγραμματα οτι Pc και να εχεις καποια στιγμη θα τα παιξει.εγω στο δικο μου με 512 και προγραμμα για τρεξιμο εχω και ταυτοχρονα ακουω μουσικη με bluetooth και παιχνιδακια εχω βαλει και μια χαρα.αλλο τοσο το δικο σου με ενα giga.και το 4.2 ειναι Jelly bean οποτε με ενα giga Μια χαρα.

Είχα ακούσει κάποια σχόλια για πιθανόν μικρή αντοχή της μπαταρίας, δεν το ψαξα παραπάνω. Η μνήμη ΟΚ, παλεύεται.

Ποιο κινητο και Tablet πλεον αντεχει πολυ αν του ανοιξεις τα παντα.τουλαχιστον μερικα κινεζικα σου δινουν και δυο μπαταριες η βρισκεις ευκολα και High capacity αμα δενεχουν απο την μανα τους.

και απλα να πω οτι ισως μπορεις να βρεις κατι αξιολογο και απο εδω και να μην ειναι κινεζικο.αναλογα ποσα λεφτα δινεις.

Δημοσ.

Μπα την εχω ήδη στον κόσμο των κινεζικων και έχει μαγευτεί. Εγώ τώρα περιμένω να βγει το gionee elife e7 (ινδικό νομίζω). Φοβερή συσκευή. Μπαταρίες δεν μπορώ να πάρω και απο δω;

Δημοσ.
[...]

Ποιο κινητο και Tablet πλεον αντεχει πολυ αν του ανοιξεις τα παντα.τουλαχιστον μερικα κινεζικα σου δινουν και δυο μπαταριες η βρισκεις ευκολα και High capacity αμα δενεχουν απο την μανα τους.

[...]

Σίγουρα αλλά 1830mAh για 5" δεν τα λες και πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Με το SAR γνωρίζει κανείς σας ή πρέπει να ρωτήσω εκεί τους retailers;

Επιπλέον μπαταρίες μπορώ να πάρω απο δω, σωστά;

Δημοσ.

Με το SAR γνωρίζει κανείς σας ή πρέπει να ρωτήσω εκεί τους retailers; <br>

Επιπλέον μπαταρίες μπορώ να πάρω απο δω, σωστά;

Εγώ θα λεγα 2 ραμ καλύτερα. Είδα μεγάλη διαφορά.

Sent from somewhere using something

Δημοσ.

Τι να κάνω που δεν έχει 2 ram. Δεν είναι για μένα, αλλα θα δείξει πως θα παει. Μακάρι να πανε όλα καλά, και με την 4.2 έκδοση να μην κολλάει, αλλιώς ποιος την ακούει

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το λινό φίλε.

Λοιπόν για να το παραγγειλω πρέπει να δώσω την οδό μου η μόνο τον ταχυδρομικό κώδικα; Το τηλέφωνο μου; Πείτε όσα γνωρίζετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...