Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες. εδω και μερικες μερες εχω ενα προβλημα.το pc  καλλαει συνεχεια.μονο με επανεκκινηση λειτουργει ξανα για μερικες ωρες και μετα παλι κολλαει.

cpu:intel core i7

ram:8gb kingston(2gbx4)

gpu;msi n275gtx

mobo: msi p55-gd80

θερμοκρασιες ειναι κανονικες προς το μικρες μιας και εχω υδροψυξη(15 C με το πολυ 31 σε παιχνιδια η επεξεργασια βιντεο)

εκανα mem test με το hiren's boot cd και δεν εβγαλε προβλημα.

επισεις ουτε σε hdd ουτε σε καρτα γραφικων εβγαλε προβλημα,

ουτε σε cpu. 

ετσι αποκλειοντας τα προηγουμενα μενουν μητηκη τροφοδοτικο.

τροφοδοτικο μπορω να δανειστω ενα αλλα πριν απο αυτο θελω να ελεγξω την μητρικη.

πως να την ελεγξω? υπαρχει στο HBCD η πρεπει να βαλω αλλο προγραμμα.

μηπως τελικα φταινε τα windows 8.1  που εχω kai τζαπα ανχωνομαι?

edit:: τωρα ειδα οτι κολλαει και στα bios. εκανα restore αλλα και παλι τα ιδια

Δημοσ.

Μηπως εχεις κανει κανα overclock στις μνήμες η το επεξεργαστή ? αν ναι τοτε δοκίμασε τα με ολα στο default

Δημοσ.

δεν εχω κανει τπτ. ειναι ολα στα εργαστασιακα. μολιε ελυσα και εδεσα χανα τον επεξεργαστη και ειδα οτι εχε πεσει λιγη κολλα γυρω απο τον επεξεργαστη.και μηπως αυτο βραχυκυκλωνε και καλαγε. υπαρχει τετοια περιπτωση?

παντως το καθαρισα με ασετον και περασα νεα κολλα...την προηγουμενη φορα την ειχα απλωσει απο ανρη σε ακρη και ισως ηταν πολυ και την "πεταξε". τωρα εβαλα στο κεντρο και ας απλωσει οπου θελει.

μπορει ομως να αφειλεται σε αυτο??

Δημοσ.

Μπορει να ηταν και αυτο αν και οι θερμοκρασίες απο οτι λες ηταν φυσιολογικές παρακολούθησε το λιγο και βλέπεις , τον δίσκο τον τσέκαρες με το hdsentinel ?

Δημοσ.

τους δισκος τους τσεκαρα με το hirens και ειναι 100% στην ζωη και δεν εχουν κανενα badsector η οποιο αλλο σφαλμα. εβαλα και το cpuid και δειχνει την καρτα γραφικων με 50 βαθμους. ειναι φυσιολογικο?

μολις τωρα καλλησε και παλι....

Δημοσ.

50 βαθμούς η κάρτα  είναι μες στα φυσιολογικά πλαίσια αλλά μάλλον δεν έχεις και καλό airflow στο κουτί σου.

Δημοσ.

Ναι καλύτερα να ρίξεις ενα καθάρισμα στην κάρτα και στο κουτι γενικότερα απο σκόνες αλλα και στον επεξεργαστή

Δημοσ.

η καρτα ειναι καθαρη ο επεξεργαστης ειναι με υγρο. airflow  δεν εχει καλο η αληθεια ειναι μιας και περιμενω μπλοκ να την βαλω με υγρο. αλλα δυο χρονια δεν ειχα καποιο προβλημα.σκονες το κουτι δεν εχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...