Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia M (Dual Sim) vs Samsung Galaxy S Duos 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EDoaih0.jpg

Πιο από τα δυο προτείνεται για να αγοράσω, και τα δυο κυμαίνονται στην ίδια τιμή  , 170 =~

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου λοιπον για να ξεκινησω λεω να σου δειξω ενα συγκριτικο με τα specs των κινητων.

•                          XPERIA M                                                                           GALAXY DUOS
  • 480 x 854 pixels, 4.0 inches (~245 ppi pixel density)     480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi pixel density)  
  • microSD, up to 32 GB microSD, up to 64 GB                 microSD, up to 64 GB ,4 GB internal, 1 GB
  • 4 GB, 1 GB RAM                                            
  • HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps HSDPA, 21 Mbps;                  HSUPA, 5.76 Mbps
  • 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash                           5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash
  • 720p@30fps                                                                                                          720p@30fps
  • Android OS, v4.1 (Jelly Bean)                                                                     Android OS, v4.2 (Jelly Bean)
  • Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227 Dual-core 1 GHz Krait      
  •                                                                                                  Dual-core 1.2 GHz 
  •                                                                                                              
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Απο αποψη μπαταριας υπερτερη το xperia και για ειναι πολυ καλυτερη προταση απο αυτη της samsung και πιστεψε δεν θα το μετανιωσεις + οτι θα εχεις πολυ καλυτερη υποστηριξη λογισμικου απο την Sony που σε αυτο το θεμα εχει φτιαξει παρα πολυ τον τελευταιο καιρο.ελπιζω να βοηθησα και να παρεις το κινητο που θα ευχαριστηθεις πιο πολυ :)    
  • Like 1
Δημοσ.

Και γω στο M κλείνω έχει ο φίλος μου το M (single sim) και επειδή λέω και γω να μπω στην τεχνολογία των smartphones. Απλά είδα την ίδια τιμή στο skroutz και ήθελα απόψεις.

Δημοσ.

Και γω στο M κλείνω έχει ο φίλος μου το M (single sim) και επειδή λέω και γω να μπω στην τεχνολογία των smartphones. Απλά είδα την ίδια τιμή στο skroutz και ήθελα απόψεις.

Και το Alcatel που προτεινει ο φιλος ειναι πολυ καλο αν δεν εχεις προβλημα με το να έχεις "μη-δημοφιλης" μαρκα κινητο .

Δημοσ.

ναι

αν και εχει μεινει πισω σε σχεση με τα κινεζικα εχει

1GΒ ΡΑΜ

2 καμερες

8Mp -HD video

1800 μπαταρια

παιρνει sd card 32GB οπου μπορεις να μεταφερεις εκει ολες τις εφαρμογες και τα παιχνιδια 

λειτουργει το ξυπνητηρι και οταν ειναι κλειστο

εχει και Led μπροστα που βελπεις τις αναπαντητες και τα μυνηματα χωρις καν να το ανοιξεις κλπ

Δημοσ.

κανενα απο τα 2

προτιμησε καποιο απο αυτα που ειναι η μερα με τη νυχτα

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5699&idPhone2=5609

όντως η μέρα με τη νύχτα να συγκρίνεις τον καλοδουλεμένο 2πύρηνο snapdragon krait+1 ΜΒ ραμ με τους "ιδιαίτερους" 4πύρηνους ΜΤΚ+1 ΜΒ ραμ..... Το SONY θα είναι σίγουρα πίο αξιόπιστο (δηλαδή θα παίζει τέλεια το gps και όλες οι εφαρμογές από το play) και ίσως και πιό γρήγορο, τουλάχιστον για τα βασικά που θέλει να κάνει ο φίλος για να μπει στο android.

Στο alcatel με τον ΜΤ6577 είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα παίζει σωστά το gps (2 φορές κάηκα με Lenovo και Doggee) και σε καμμία περίπτωση δεν αξίζει στα λεφτά που ο φίλος παίρνει το Μ ή το DUOS.

Τέλος, για τα περισσότερα XPERIA υπάρχει εκτενέστατη υποστήριξη σε φόρα και developers, οπότε η δική μου γνώμη είναι να πάρει το Μ, αφού το είδε κιόλας και του άρεσε.

@mason: διάβασε περισσότερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365827&page=15

Δημοσ.

Το 997 που το εχω 1 χρονο τωρα δεν εχει κολησει ουτε μια φορα παροτι εχω καμια 200αρια εφαρμογες μεσα και ολα τα grand theft auto (περιπου 5 GB)

και το gps παιζει σε δευτερολεπτα και ακομα και μεσα σε τουνελ δε χανει σημα

Οσο για φωτο σουπερ ακομα και νυχτα

post-40128-0-59507100-1389192792_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχουμε στην οικογένεια και τα 2. Το Μ είναι πολυ πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά. Κατα τα αλλα δεν εχουν μεγάλες διαφορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...