David20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα φιλοι και φιλες...Για αλλη μια φορα το φανταστικο κρατος που εχουμε την τυχη να γεννηθουμε μας δειχνει και παλι το βαθος της απυθμενης,της ατελειωτης αλητειας και την χωρις ορια αδιαβαθμητη βλακεια του...Το επιδομα του ΟΑΕΔ που το περιμενε ενας ατελειωτος αριθμος ανεργων αποδειχτηκε μουσαντενιο και θα το παρουν μονο οσοι το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....Με αλλα λογια οσοι ειναι μακροχρονια ανεργοι δεν εχουν ψυχη και θα παρουν το μηδεν, ενω οσοι παιρνουν επιδομα ηδη, και ληγει απο 1η Νοεμβριου 2013 εως και τωρα ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..Φανταστικα..Για αλλη μια φορα μας δειξατε ποσο ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ,ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...Τουλαχιστον εγω εχω αρκετα χρονια που σταματησα να ψηφιζω και δεν εχω τυψεις...Αλλοι συνεχιζουν να ψηφιζουν και μετα τους βριζουν...Χωρις νοημα δηλαδη...Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα... 4
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τουλαχιστον εγω εχω αρκετα χρονια που σταματησα να ψηφιζω και δεν εχω τυψεις Αυτο ειναι οτι χειρότερο θα μπορούσες να κανεις. 7
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα φιλοι και φιλες...Για αλλη μια φορα το φανταστικο κρατος που εχουμε την τυχη να γεννηθουμε μας δειχνει και παλι το βαθος της απυθμενης,της ατελειωτης αλητειας και την χωρις ορια αδιαβαθμητη βλακεια του...Το επιδομα του ΟΑΕΔ που το περιμενε ενας ατελειωτος αριθμος ανεργων αποδειχτηκε μουσαντενιο και θα το παρουν μονο οσοι το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....Με αλλα λογια οσοι ειναι μακροχρονια ανεργοι δεν εχουν ψυχη και θα παρουν το μηδεν, ενω οσοι παιρνουν επιδομα ηδη, και ληγει απο 1η Νοεμβριου 2013 εως και τωρα ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..Φανταστικα..Για αλλη μια φορα μας δειξατε ποσο ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ,ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...Τουλαχιστον εγω εχω αρκετα χρονια που σταματησα να ψηφιζω και δεν εχω τυψεις...Αλλοι συνεχιζουν να ψηφιζουν και μετα τους βριζουν...Χωρις νοημα δηλαδη...Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα... welcome to this beautiful country called greece.Μονο αυτο θα πω. 4
HERTHAN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι οτι χειρότερο θα μπορούσες να κανεις. Εννοειται!
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα φιλοι και φιλες...Για αλλη μια φορα το φανταστικο κρατος που εχουμε την τυχη να γεννηθουμε μας δειχνει και παλι το βαθος της απυθμενης,της ατελειωτης αλητειας και την χωρις ορια αδιαβαθμητη βλακεια του...Το επιδομα του ΟΑΕΔ που το περιμενε ενας ατελειωτος αριθμος ανεργων αποδειχτηκε μουσαντενιο και θα το παρουν μονο οσοι το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....Με αλλα λογια οσοι ειναι μακροχρονια ανεργοι δεν εχουν ψυχη και θα παρουν το μηδεν, ενω οσοι παιρνουν επιδομα ηδη, και ληγει απο 1η Νοεμβριου 2013 εως και τωρα ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..Φανταστικα..Για αλλη μια φορα μας δειξατε ποσο ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ,ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...Τουλαχιστον εγω εχω αρκετα χρονια που σταματησα να ψηφιζω και δεν εχω τυψεις...Αλλοι συνεχιζουν να ψηφιζουν και μετα τους βριζουν...Χωρις νοημα δηλαδη...Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα... Αφου δεν ψηφιζες για χρονια δεν εχεις δικαιωμα να ομιλεις ποσο μαλλον να διαμαρτυρησε.Μονο σου απεκλεισες τον εαυτο σου απο το πιο σημαντικο δικαιωμα της δημοκρατιας που ειναι τα πολιτικα σου δικαιωματα. Επομενως και που επαιρνες επιδομα ανεργιας πολυ σου ηταν κανονικα δεν επρεπε να παιρνεις καθολου αφου δεν συμμετεχεις στα κοινα. Ειναι ανωφελο να θυμισω την εννοια του ιδιωτη ειδικα στο δικο μας πολιτισμο εδω αγνοεις τα στοιχειωδη...Ετσι φανταστικε μας "πολιτη"? 15
lupo2109 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα φιλοι και φιλες...Για αλλη μια φορα το φανταστικο κρατος που εχουμε την τυχη να γεννηθουμε μας δειχνει και παλι το βαθος της απυθμενης,της ατελειωτης αλητειας και την χωρις ορια αδιαβαθμητη βλακεια του...Το επιδομα του ΟΑΕΔ που το περιμενε ενας ατελειωτος αριθμος ανεργων αποδειχτηκε μουσαντενιο και θα το παρουν μονο οσοι το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....Με αλλα λογια οσοι ειναι μακροχρονια ανεργοι δεν εχουν ψυχη και θα παρουν το μηδεν, ενω οσοι παιρνουν επιδομα ηδη, και ληγει απο 1η Νοεμβριου 2013 εως και τωρα ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..Φανταστικα..Για αλλη μια φορα μας δειξατε ποσο ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ,ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...Τουλαχιστον εγω εχω αρκετα χρονια που σταματησα να ψηφιζω και δεν εχω τυψεις...Αλλοι συνεχιζουν να ψηφιζουν και μετα τους βριζουν...Χωρις νοημα δηλαδη...Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα... Αφου δεν ψηφιζες για χρονια δεν εχεις δικαιωμα να ομιλεις ποσο μαλλον να διαμαρτυρησε.Μονο σου απεκλεισες τον εαυτο σου απο το πιο σημαντικο δικαιωμα της δημοκρατιας που ειναι τα πολιτικα σου δικαιωματα.Επομενως και που επαιρνες επιδομα ανεργιας πολυ σου ηταν κανονικα δεν επρεπε να παιρνεις καθολου αφου δεν συμμετεχεις στα κοινα. Ειναι ανωφελο να θυμισω την εννοια του ιδιωτη ειδικα στο δικο μας πολιτισμο εδω αγνοεις τα στοιχειωδη...Ετσι φανταστικε μας "πολιτη"? +1.000.000Παρτε το χαμπαρι,το να μην ασχολουμαστε με τα κοινα δεν αποδυναμωνει την εξουσια αλλα εμας.Πριν την κριση οποιος ασχολουταν με πολιτικα και σχολιαζε αντικειμενικα τον λεγανε κομματοσκυλο(κακως).Τωρα οσοι ασχολουταν (αντικειμενικα επαναλαμβανω) ξερουν τι και ποιος και εχουν μια γνωση του τι εστι ο καθε ενας απο τα ρεμαλια.Ξεφυγα λιγο...αλλα το να μην ψηφιζεις αλλα να απαιτεις να συνεχισουν να σε αντινετωπιζουν σαν πολιτη ΞΥΠΝΙΟ ειναι σαν να περιμενεις να κερδισεις το τζοκερ αλλα να μην παιζεις ουτε ενα δελτιο.Κακως το επιδομα δοθηκε με αυτα τα κριτηρια αλλα κακως παραπονιεσαι
David20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν το καταλαβα αυτο...Το οτι δεν μπαινω στο τριπακι να ψηφιζω με αποκλειει απο τα παντα;,,,Ωραιοι ειστε....Το οτι τοσα χρονια εδινα και δινω τους φορους μου στο κρατος ειναι καλα δηλαδη; Εσεις που με κρινετε αρνητικα εισαστε μια χαρα πολιτες επειδη ψηφιζετε ενω εγω δεν ειμαι;....Αφου δεν ψηφιζω και κατα την γνωμη σας δεν εχω δικαιωμα γνωμης να σας δωσω ολους συγχαρητηρια για την ψηφο σας και καλα να περνατε με αυτους που επιλεξατε ...Γεια σας. Θα επρεπε να ντρεπεστε εσεις και οχι εγω που δεν ψηφιζω τα ρεζιλια... Τωρα για την Δημοκρατια και τα πολιτικα δικαιωματα καλα τα λες αλλα μαλλον με μιλας για καποιο αλλο κρατος..Μηπως ζεις στη Σουηδια ;Εδω δεν υπαρχουν ουτε Δημοκρατια ουτε τιποτε.
David20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αναφερομαι στον Fotis 13.....Εχεις εσυ δικαιωμα να μιλας;......Αφου εχεις και εγω δεν εχω μπραβο σου...Σε ευχαριστω που ψηφιζεις και περναμε φανταστικα τοτε...Φανταστικε πολιτη...
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν το καταλαβα αυτο...Το οτι δεν μπαινω στο τριπακι να ψηφιζω με αποκλειει απο τα παντα;,,,Ωραιοι ειστε....Το οτι τοσα χρονια εδινα και δινω τους φορους μου στο κρατος ειναι καλα δηλαδη; Εσεις που με κρινετε αρνητικα εισαστε μια χαρα πολιτες επειδη ψηφιζετε ενω εγω δεν ειμαι;....Αφου δεν ψηφιζω και κατα την γνωμη σας δεν εχω δικαιωμα γνωμης να σας δωσω ολους συγχαρητηρια για την ψηφο σας και καλα να περνατε με αυτους που επιλεξατε ...Γεια σας. Θα επρεπε να ντρεπεστε εσεις και οχι εγω που δεν ψηφιζω τα ρεζιλια... Τωρα για την Δημοκρατια και τα πολιτικα δικαιωματα καλα τα λες αλλα μαλλον με μιλας για καποιο αλλο κρατος..Μηπως ζεις στη Σουηδια ;Εδω δεν υπαρχουν ουτε Δημοκρατια ουτε τιποτε. Το ότι δίνεις λεφτά στο κράτος είναι άσχετο με το ποιος θα το διαχειριστεί. Τα δίνεις γιατί έχεις δρόμους, καλώδια για τηλέφωνο και ρεύμα, σωλήνες για νερό, φανάρια στους δρόμους και φως στα πεζοδρόμια, σχολικά κτίρια κτλ κτλ κτλ. Όταν όμως δεν ψηφίζεις ενώ θα μπορούσες δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι για την διαχείριση αυτών των χρημάτων. Γιατί όταν σου ζητάνε να πεις ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο κατάλληλος για την διαχείριση αυτών των χρημάτων εσύ λες "δεν με αφορά, δεν λέω τίποτα". Άρα, αφού δεν σε αφορά η διαχείριση αυτών των χρημάτων μην παραπονιέσαι για αυτή τώρα. 13
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι οτι χειρότερο θα μπορούσες να κανεις. εγώ πάλι είμαι δημοκρατικός άνθρωπος.. εφόσον κανένας δε με αντιπροσωπεύει, "δίνω" και εγώ στον λαό την ψήφο μου να την κάνει ότι θέλει... νδ θέλει ο λαός? νδ τότε.. τώρα για αυτή την ΠΑΠΑΡΙΑ του "δεν ψηφίζεις άρα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς", το να μιλάω είναι δικαίωμα που μου το δίνει η δημοκρατία. όποιος μπορεί να μου το στερήσει.
gigisoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αναφερομαι στον Fotis 13.....Εχεις εσυ δικαιωμα να μιλας;......Αφου εχεις και εγω δεν εχω μπραβο σου...Σε ευχαριστω που ψηφιζεις και περναμε φανταστικα τοτε...Φανταστικε πολιτη...Απλά δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι για όσα σου επιβάλλουν αυτοί που δεν ψήφισες.Τους φόρους τους έδινες και τους δίνεις για να ζεις σε μια οργανωμένη πολιτεία. Για να χρησιμοποιείς τους δρόμους της πολιτείας που ζεις, τον φωτισμό που σου παρέχει, τα νοσοκομεία, τα σχολεία που σπούδασες και σπουδάζεις τα παιδιά σου, το ταμείο ανεργίας, τα φάρμακά σου, την σύνταξή σου, κτλ. Η πληρωμή των φόρων που σου επιβάλλουν δεν σου δίνει το δικαίωμα του παραπόνου. Οι φόροι που πληρώνεις πάλι δικά σου λεφτά είναι και δικές σου παροχές. Δικαίωμα παραπόνου έχεις μόνο όταν ασκείς τα πολιτικά σου δικαιώματα, που βασικά είναι και ταυτόχρονα πολιτικές υποχρεώσεις. Όταν δεν τα ασκείς, απλά υπομένεις αυτά και αυτούς που άλλοι επέλεξαν για εσένα. EDIT @Timon, με πρόλαβες, τα ίδια γράψαμε σχεδόν 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εγώ πάλι είμαι δημοκρατικός άνθρωπος.. εφόσον κανένας δε με αντιπροσωπεύει, "δίνω" και εγώ στον λαό την ψήφο μου να την κάνει ότι θέλει... νδ θέλει ο λαός? νδ τότε.. τώρα για αυτή την ΠΑΠΑΡΙΑ του "δεν ψηφίζεις άρα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς", το να μιλάω είναι δικαίωμα που μου το δίνει η δημοκρατία. όποιος μπορεί να μου το στερήσει. Από το λέω ό,τι θέλω μέχρι αυτό που λέω είναι λογικό, ηθικό και σοβαρό υπάρχει μία κάποια απόσταση. Βλέπεις, πέρα από το δικαίωμα να μιλάς, η δημοκρατία σου δίνει το δικαίωμα να είσαι παράλογος, ανήθικος και αστείος. Και για τα τρία μπορείς να δεις επίσης τους πολιτικούς και τις σύγχρονες εξελίξεις με κάτι σπίτια. 3
lupo2109 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι οτι χειρότερο θα μπορούσες να κανεις. εγώ πάλι είμαι δημοκρατικός άνθρωπος.. εφόσον κανένας δε με αντιπροσωπεύει, "δίνω" και εγώ στον λαό την ψήφο μου να την κάνει ότι θέλει... νδ θέλει ο λαός? νδ τότε.. τώρα για αυτή την ΠΑΠΑΡΙΑ του "δεν ψηφίζεις άρα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς", το να μιλάω είναι δικαίωμα που μου το δίνει η δημοκρατία. όποιος μπορεί να μου το στερήσει. Αν δεν ψηφισει κανεις θα λειτουργουν αυτοβουλως αυτοι που διαχειριζονται την τυχη της χωρας σου.Οχι οτι τωρα δεν το κανουν αλλα αν το κανουν ενας νοημον ανθρωπος τιμωρει και δεν ξαναψηφιζει τους ιδιους.Αλλα αν δεν υπαρχει καποιος να τιμωρει...δεν αλλαζει κανεις τους.Το οτι ψηφιζει κανεις δεν θεωρειται λαθος.Το να συνεχισει να ψηφιζει τους ιδιους ειναι λαθος.Αλλα οχι να σταματησει κιολας.Μακαρι να ειμασταν Ελβετια...Εκει εχει δυναμη ο λαος οσο πουθενα αλλου.Οσο για τη στερηση του δικαιωματος ελευθερης γνωμης,αν δεν υπηρχε δημοκρατια δεν θα ειχες τα δικαιωματα που εχεις τωρα.Δες λιγο αλλα πολιτευματα σε αλλες χωρες... 1
parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 η τιμωρία είναι η θανατική ποινή όχι το να ψηφίσεις μικρό κόμμα το να μην ψηφίσεις είναι η ίδια ελευθερία με το να ψηφίσεις όποιο κόμμα θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις