lupo2109 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Απο τη στιγμη που λεμε οτι ναι μεν εισαι ελευθερος να μην ψηφισεις αλλα απο την αλλη δε οτι στερησε καποια πραγματα τοτε μην διαμαρτυρεστε.Ετσι ειναι ετσι θα ειναι παντα.Ο θανατος θα ηταν λυση σε καποιο πολιτευμα αλλα δεν θα σας αρεσε....Γιατι εκει δεν εχεις δικαιωματα καν
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Βλέπεις, πέρα από το δικαίωμα να μιλάς, η δημοκρατία σου δίνει το δικαίωμα να είσαι παράλογος, ανήθικος και αστείος. απο το να ψηφίσω λαμόγια, ψεύτες, φασίστες, τρομοκράτες και πάει λέγοντας καλύτερα να είμαι όχι αστείος, αλλά ξεκαρδιστικός.. αφήνω την Ελλάδα μας να το κάνει αυτό και εγώ "παραλογίζομαι" μόνος μου σε μία γωνία..
lupo2109 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Βλέπεις, πέρα από το δικαίωμα να μιλάς, η δημοκρατία σου δίνει το δικαίωμα να είσαι παράλογος, ανήθικος και αστείος. απο το να ψηφίσω λαμόγια, ψεύτες, φασίστες, τρομοκράτες και πάει λέγοντας καλύτερα να είμαι όχι αστείος, αλλά ξεκαρδιστικός.. αφήνω την Ελλάδα μας να το κάνει αυτό και εγώ "παραλογίζομαι" μόνος μου σε μία γωνία.. Δυστυχως ο παραλογισμος ειναι η αρχη της αναρχιας.Κατι που εχει παρατηρηθει πολλες φορες σε περιπτωσεις κρισης (οχι παντα οικονομικης).Απλα δεν εγινε σαφες οτι αλλο το πολιτευμα κι αλλο οι πολιτικοι.Αν δεν σου κανει ο Παγκαλος δεν κραζεις την Ελληνικη δημοκρατια αλλα τον Παγκαλο. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Η πληρωμή των φόρων που σου επιβάλλουν δεν σου δίνει το δικαίωμα του παραπόνου. Οι φόροι που πληρώνεις πάλι δικά σου λεφτά είναι και δικές σου παροχές. αυτό δεν απέχει λίγο απο την πραγματικότητα?
parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως ο παραλογισμος ειναι η αρχη της αναρχιας.Κατι που εχει παρατηρηθει πολλες φορες σε περιπτωσεις κρισης (οχι παντα οικονομικης).Απλα δεν εγινε σαφες οτι αλλο το πολιτευμα κι αλλο οι πολιτικοι.Αν δεν σου κανει ο Παγκαλος δεν κραζεις την Ελληνικη σημομρατια αλλα τον Παγκαλο. δεν φταίει ο πάγκαλος, εάν μερικοί μπαγλαμάδες τον εξέλεξαν!
lupo2109 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Φταιει ο καθε "παγκαλος" για οτι εκανε.Αλλα πιο πολυ φταιει ο "παγκαλικος" που τον ΞΑΝΑψηφισε!Απλα υπαρχουν και καποιοι που τιμωρουν με την ψηφο τους,δεν την πετανε απλα!
tolis_01 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για τις εκλογές που λέτε, αν δεν κάνω λάθος, το 2012 συμμετείχαν 21 κόμματα (ήταν παραπάνω αλλά κάποια απορρίφθηκαν). Οπότε και στατιστικά να το δεις, είναι αδύνατον να μην σε εκφράζει ιδεολογικά κάποιο, μιας που είχαμε υποψηφίους από την άκρα αριστερα ως την άκρα δεξιά καλύπτοντας όλο το φάσμα. Τώρα το να θεωρείς ότι όλοι είναι ψεύτες, ότι δεν έχει νοημα να ψηφίσεις μικρό κόμμα γιατί δεν θα μπει καν στη βουλή οπότε τσάμπα η ψήφος, ή να μην πιστεύεις στην δημοκρατία ή τον κοινοβουλευτισμό, οκ, το καταλαβαίνω.
parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο κάθε ένας σκέφτεται διαφορετικά, και σκέφτεται το καλύτερο για τον εαυτό του, οπότε είτε δεν ψηφίζεις, είτε ψηφίζεις... εσύ που το πράττεις αυτό ξέρεις κάτι παραπάνω.
gigisoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 αυτό δεν απέχει λίγο απο την πραγματικότητα? Όχι, εκτός και αν δεν χρησιμοποιείς τους δρόμους, αν δεν πήγες σχολείο, αν δεν έχεις πάει ποτέ σε δημόσια υπηρεσία για τον οποιοδήποτε λόγο, αν είσαι τυφλός οπότε δεν σου χρειάζεται ο φωτισμός στους δρόμους, δεν έχεις χρησιμοποιήσει τα φανάρια ποτέ, δεν δέχεσαι να πάρεις φάρμακα πληρώνοντας μόνο την συμμετοχή αλλά το δίνεις όλο το ποσό, δεν έχεις πάρει ποτέ ταμείο ανεργίας η οποιοδήποτε επίδομα, δεν πρόκειται να δεχτείς να πάρεις σύνταξη, Να συνεχίσω την λίστα; Γιατί βαριέμαι να γράφω, και για ηλίθιο δεν σε έχω, το αντίθετο μάλιστα. 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως ο παραλογισμος ειναι η αρχη της αναρχιας.Κατι που εχει παρατηρηθει πολλες φορες σε περιπτωσεις κρισης (οχι παντα οικονομικης).Απλα δεν εγινε σαφες οτι αλλο το πολιτευμα κι αλλο οι πολιτικοι.Αν δεν σου κανει ο Παγκαλος δεν κραζεις την Ελληνικη δημοκρατια αλλα τον Παγκαλο. άν δεν μου κάνει κανένας? πολίτευμα, πολιτικοί και πολίτες αντικατοπτρίζονται ως προς την παρούσα κατάσταση.
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 άν δεν μου κάνει κανένας? πολίτευμα, πολιτικοί και πολίτες αντικατοπτρίζονται ως προς την παρούσα κατάσταση. Κανεις δικο σου κομμα η' πας σε μια σπηλια .Αλλα κριτικη ενω εισαι αμετοχος δεν ειναι αποψη οπως δεν ειναι αποψη και η γκρινια . 3
parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Κανεις δικο σου κομμα η' πας σε μια σπηλια .Αλλα κριτικη ενω εισαι αμετοχος δεν ειναι αποψη οπως δεν ειναι αποψη και η γκρινια . τώρα παραπάνω δεν έκανες like σε σχόλιο που έλεγε για τους φόρους πως λοιπόν λες ότι είναι αμέτοχος?
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 τώρα παραπάνω δεν έκανες like σε σχόλιο που έλεγε για τους φόρους πως λοιπόν λες ότι είναι αμέτοχος? Για την ασκηση εκλογικου δικαιωματος μιλαμε τι φορους?
parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για την ασκηση εκλογικου δικαιωματος μιλαμε τι φορους? φίλε είναι δικαίωμα της ΕΕ η αποχή από τις κάλπες, δεν μπορεί να έρθει ένας Fotis13 και να λέει τα δικά του. το ίδιο δικαίωμα έχεις στο να ψηφίσεις όποιο κομμα θες.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Όχι, εκτός και αν δεν χρησιμοποιείς τους δρόμους, αν δεν πήγες σχολείο, αν δεν έχεις πάει ποτέ σε δημόσια υπηρεσία για τον οποιοδήποτε λόγο, αν είσαι τυφλός οπότε δεν σου χρειάζεται ο φωτισμός στους δρόμους, δεν έχεις χρησιμοποιήσει τα φανάρια ποτέ, δεν δέχεσαι να πάρεις φάρμακα πληρώνοντας μόνο την συμμετοχή αλλά το δίνεις όλο το ποσό, δεν έχεις πάρει ποτέ ταμείο ανεργίας η οποιοδήποτε επίδομα, δεν πρόκειται να δεχτείς να πάρεις σύνταξη, Να συνεχίσω την λίστα; Γιατί βαριέμαι να γράφω, και για ηλίθιο δεν σε έχω, το αντίθετο μάλιστα. βασικά δεν ήθελα να φανώ απόλυτος, απλά προσπαθούσα να θίξω επιτροχάδην διάφορα σκάνδαλα που έχουν συνδεθεί με όλες τις παραπάνω παροχές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις