gigisoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 βασικά δεν ήθελα να φανώ απόλυτος, απλά προσπαθούσα να θίξω επιτροχάδην διάφορα σκάνδαλα που έχουν συνδεθεί με όλες τις παραπάνω παροχές.. Τι σχέση έχουν τα σκάνδαλα; Αυτά έχουν σχέση με τους ανίκανους που ψηφίζαμε 30 χρόνια, τέτοιους βγάζαμε, τέτοια μας έκαναν. Παρόλ'αυτά δεν ζούμε ούτε στα δέντρα ούτε στα κατσάβραχα ούτε σε σπηλιές ούτε κυνηγάμε με τα ρόπαλα την τροφή μας. Η οργανωμένη κοινωνία χρειάζεται χρήμα για να επιζήσει. Εκεί πάνε οι φόροι που πληρώνεις.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Κανεις δικο σου κομμα η' πας σε μια σπηλια .Αλλα κριτικη ενω εισαι αμετοχος δεν ειναι αποψη οπως δεν ειναι αποψη και η γκρινια . μπά ρε φίλε θα συνεχίσω ως έχει.. σε ενοχλεί τόσο?
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αφου δεν ψηφιζες για χρονια δεν εχεις δικαιωμα να ομιλεις ποσο μαλλον να διαμαρτυρησε.Μονο σου απεκλεισες τον εαυτο σου απο το πιο σημαντικο δικαιωμα της δημοκρατιας που ειναι τα πολιτικα σου δικαιωματα. Επομενως και που επαιρνες επιδομα ανεργιας πολυ σου ηταν κανονικα δεν επρεπε να παιρνεις καθολου αφου δεν συμμετεχεις στα κοινα. Ειναι ανωφελο να θυμισω την εννοια του ιδιωτη ειδικα στο δικο μας πολιτισμο εδω αγνοεις τα στοιχειωδη...Ετσι φανταστικε μας "πολιτη"? Γελαει ο ντουνιας με αυτα που γραφεις. Άρα, αφού δεν σε αφορά η διαχείριση αυτών των χρημάτων μην παραπονιέσαι για αυτή τώρα. Γελανε και οι πετρες με τις new age νεοφιλελευθερες ''τιμωριες'' που θελουν να επιβαλλουν μερικοι . Η οργανωμένη κοινωνία χρειάζεται χρήμα για να επιζήσει. Εκεί πάνε οι φόροι που πληρώνεις. Για τις οφσορ θα πεις τιποτα....ορθολογιστη ? 1
gigisoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 φίλε είναι δικαίωμα της ΕΕ η αποχή από τις κάλπες, δεν μπορεί να έρθει ένας Fotis13 και να λέει τα δικά του. το ίδιο δικαίωμα έχεις στο να ψηφίσεις όποιο κομμα θες. Η αποχή είναι δικαίωμα από την άποψη ότι δεν μπορούν να σου επιβάλλουν κυρώσεις που δεν πήγες να ψηφίσεις. Η αποχή δεν είναι δικαίωμα να βρίζεις τις αποφάσεις αυτών που άλλοι ψήφισαν ούτε αυτούς που τους ψήφισαν. Και βασικά δεν έχεις δικαίωμα να βρίζεις κανέναν που έχει ψηφίσει, ό,τι και να έχει ψηφίσει. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος ψήφος. Η ψηφοφορία των εκλογών δεν είναι δικαστήριο που πρέπει να ψηφίσουν οι ένορκοι την σωστή απόφαση. 2
Prozac Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ας πούμε ότι ψηφίζει ο άνθρωπος, πάνω σε αυτό που ρώτησε έχετε τίποτα να πείτε; 3
gigisoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για τις οφσορ θα πεις τιποτα....ορθολογιστη ? Για την φοροδιαφυγή εσύ έχεις να πεις κάτι; Το είπα και στο άλλο thread, να το πω κι εδώ. 10 εκατομμύρια Έλληνες να κλέψουν 100 ευρώ το χρόνο από το κράτος, είτε κρύβοντας εισοδήματα, είτε μη ζητώντας αποδείξεις κτλ, είναι 1.000.000.000 Ένα ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Να το καταλάβουμε καλύτερα. Κατάλαβες ορθολογίστριά μου εσύ; Τι διάολο, σιγά το ποσό μωρέ, κρύβω 100 ευρώ από την εφορία και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...
παπι Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ας πούμε ότι ψηφίζει ο άνθρωπος, πάνω σε αυτό που ρώτησε έχετε τίποτα να πείτε; #3
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για την φοροδιαφυγή εσύ έχεις να πεις κάτι; Το είπα και στο άλλο thread, να το πω κι εδώ. 10 εκατομμύρια Έλληνες να κλέψουν 100 ευρώ το χρόνο από το κράτος, είτε κρύβοντας εισοδήματα, είτε μη ζητώντας αποδείξεις κτλ, είναι 1.000.000.000 Ένα ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Να το καταλάβουμε καλύτερα. Κατάλαβες ορθολογίστριά μου εσύ; Τι διάολο, σιγά το ποσό μωρέ, κρύβω 100 ευρώ από την εφορία και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι... Ναι εχω να πω.Ας την παταξουν την φοροδιαφυγη.Και των μικρων και των μεγαλων.Για πες τωρα για τις οφσορ.. Ας πούμε ότι ψηφίζει ο άνθρωπος, πάνω σε αυτό που ρώτησε έχετε τίποτα να πείτε; http://www.insomnia.gr/topic/512745-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%B1%CE%B5%CE%B4-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF/
gigisoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ναι εχω να πω.Ας την παταξουν την φοροδιαφυγη.Και των μικρων και των μεγαλων.Για πες τωρα για τις οφσορ.. http://www.insomnia.gr/topic/512745-προθεσμία-για-αίτηση-επιδόματος-οαεδ-για-μακρο/ Ναι κι εγώ έχω να πω. Ας τους βρουν τους off-shore λογαριασμούς και ποιοι τους έχουν. Τι άλλο θέλεις να πούμε;
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ναι κι εγώ έχω να πω. Ας τους βρουν τους off-shore λογαριασμούς και ποιοι τους έχουν. Τι άλλο θέλεις να πούμε; Τωρα πες του του ανθρωπου οτι μενεις στο εξωτερικο..και αστον να διαμαρτυρεται ησυχος για το επιδομα
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τι σχέση έχουν τα σκάνδαλα; Αυτά έχουν σχέση με τους ανίκανους που ψηφίζαμε 30 χρόνια, τέτοιους βγάζαμε, τέτοια μας έκαναν. Παρόλ'αυτά δεν ζούμε ούτε στα δέντρα ούτε στα κατσάβραχα ούτε σε σπηλιές ούτε κυνηγάμε με τα ρόπαλα την τροφή μας. Η οργανωμένη κοινωνία χρειάζεται χρήμα για να επιζήσει. Εκεί πάνε οι φόροι που πληρώνεις. όταν πληρώνεις για μια συγκεκριμένη παροχή και την παίρνεις μισή ή και καθόλου για κάποια ποσά που έκαναν φτερά απο τα αρμόδια ταμεία,δεν φταίει μόνο η κρίση και δεν είναι πάντα ανικανότητα των αρμοδίων
parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Η αποχή είναι δικαίωμα από την άποψη ότι δεν μπορούν να σου επιβάλλουν κυρώσεις που δεν πήγες να ψηφίσεις. Η αποχή δεν είναι δικαίωμα να βρίζεις τις αποφάσεις αυτών που άλλοι ψήφισαν ούτε αυτούς που τους ψήφισαν. Και βασικά δεν έχεις δικαίωμα να βρίζεις κανέναν που έχει ψηφίσει, ό,τι και να έχει ψηφίσει. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος ψήφος. Η ψηφοφορία των εκλογών δεν είναι δικαστήριο που πρέπει να ψηφίσουν οι ένορκοι την σωστή απόφαση. εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο κάθε ένας σκέφτεται διαφορετικά, και σκέφτεται το καλύτερο για τον εαυτό του, οπότε είτε δεν ψηφίζεις, είτε ψηφίζεις... εσύ που το πράττεις αυτό ξέρεις κάτι παραπάνω. θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο parasaser παραπάνω!
rikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για ποια ψηφο μιλανε οι νεοφιλελεδες? Ξεχνανε μου φαινεται οτι δεν υπαρχουν κοινωνιες αλλα ατομα...
gigisoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τωρα πες του του ανθρωπου οτι μενεις στο εξωτερικο..και αστον να διαμαρτυρεται ησυχος για το επιδομαΗ οικογένειά μου Ελλάδα ζει.Και μια χαρά φορολογικές δηλώσεις κάνω και εφορία πληρώνω στην Ελλάδα. όταν πληρώνεις για μια συγκεκριμένη παροχή και την παίρνεις μισή ή και καθόλου για κάποια ποσά που έκαναν φτερά απο τα αρμόδια ταμεία,δεν φταίει μόνο η κρίση και δεν είναι πάντα ανικανότητα των αρμοδίων Ποια παροχή πλήρωσες και την πήρες μισή; Γιατί θα ξαναρχίσω να λέω για την γελοία φορολόγηση που είχαμε τόσα χρόνια και θα ξαναπούν κάποιοι που βαριά εθελοτυφλούν ότι είμαι γενίτσαρος. θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο parasaser παραπάνω!Όταν ζεις σε οργανωμένη κοινωνία δεν νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου.Όταν ζεις σε σπηλιά και κυνηγάς θηράματα, τότε σε νοιάζει μόνο ο εαυτούλης σου και κανείς άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις