Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακώς εμπλεξες με Αρβατο. Ζήτα doa απο το Καιζερ, βασει νομου οφειλουν να σε καλυψουν για 20 μέρες απο την ημερομηνια αγορας. (νομος περι αγορων μεσω διαδικτυου).

Δημοσ.

Επίσης δεν έχει να κάνει με το κάθε κατάστημα. Η κάθε εταιρεία κινητών Sony,HTC,Apple κτλ έχει ορίσει την arvato σέρβις.Όχι το μαγαζί.

Δημοσ.

Κακώς εμπλεξες με Αρβατο. Ζήτα doa απο το Καιζερ, βασει νομου οφειλουν να σε καλυψουν για 20 μέρες απο την ημερομηνια αγορας. (νομος περι αγορων μεσω διαδικτυου).

δεν πιστευω οτι δεν το γυρισε doa η κοπελα. doa το πήγε απλά τα σκρουτζομαγαζα με το doa εννοουν το στελνω στο service και αν μου πουν οτι πρέπει να γινει αντικατασταση το κανω αντικατασταση αλλιως τον τρως οπως τωρα..δεν εχω ακουσει για ενα σκρουτζομαγαζο που να δινει doa της προκοπης. Πιάνονται μονο απο την ακριβη σημασια του ορου doa δηλαδη δεν ανοιγει δεν ανοιγει το κινητο καθολου..μονο σ αυτη τη περιπτωση σε καλυπτουν νομιζω..

Δημοσ.

ειχα πάει και εγώ το δικο μου σχετικα προσφατα (htc one x) ,αφου ειναι στην εγγυηση ακομα, επειδη δεν αναβε η οθόνη και έκανε κατι γραφικές παρεμβολές..cernel panic νομιζω χαρακτηριζεται η βλαβη αυτή.. το κρατήσανε 3-4 βδομάδες νομίζω και τελικά απο κοντά όταν ρώτησα τι αλλαξανε (μου λεγανε 1-2 βδομαδες οτι περιμένανε το ανταλλακτικο) οτι αλλαξανε μπαταρια μητρική και οθόνη... "θεωρητικά" παντα..τουλάχιστον δεν πλήρωσα τίποτα.. :D προς το παρόν δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα...τι να πω...κανουν face control και αναλογα το φτιαχνουν ή οχι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...