Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κακώς εμπλεξες με Αρβατο. Ζήτα doa απο το Καιζερ, βασει νομου οφειλουν να σε καλυψουν για 20 μέρες απο την ημερομηνια αγορας. (νομος περι αγορων μεσω διαδικτυου).
Calexako Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Επίσης δεν έχει να κάνει με το κάθε κατάστημα. Η κάθε εταιρεία κινητών Sony,HTC,Apple κτλ έχει ορίσει την arvato σέρβις.Όχι το μαγαζί.
gsisr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Κακώς εμπλεξες με Αρβατο. Ζήτα doa απο το Καιζερ, βασει νομου οφειλουν να σε καλυψουν για 20 μέρες απο την ημερομηνια αγορας. (νομος περι αγορων μεσω διαδικτυου). δεν πιστευω οτι δεν το γυρισε doa η κοπελα. doa το πήγε απλά τα σκρουτζομαγαζα με το doa εννοουν το στελνω στο service και αν μου πουν οτι πρέπει να γινει αντικατασταση το κανω αντικατασταση αλλιως τον τρως οπως τωρα..δεν εχω ακουσει για ενα σκρουτζομαγαζο που να δινει doa της προκοπης. Πιάνονται μονο απο την ακριβη σημασια του ορου doa δηλαδη δεν ανοιγει δεν ανοιγει το κινητο καθολου..μονο σ αυτη τη περιπτωση σε καλυπτουν νομιζω..
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν ισχυει, στην τελικη ας το γυρισει "γιατι δεν της κανει" (εχει καθε δικαιωμα).
gsisr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ξερεις πολλα μαγαζια που να δεχονται κατι τετοιο σε ανοιχτο τηλεφωνο; εγω παλι οχι...
tombraider Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ειχα πάει και εγώ το δικο μου σχετικα προσφατα (htc one x) ,αφου ειναι στην εγγυηση ακομα, επειδη δεν αναβε η οθόνη και έκανε κατι γραφικές παρεμβολές..cernel panic νομιζω χαρακτηριζεται η βλαβη αυτή.. το κρατήσανε 3-4 βδομάδες νομίζω και τελικά απο κοντά όταν ρώτησα τι αλλαξανε (μου λεγανε 1-2 βδομαδες οτι περιμένανε το ανταλλακτικο) οτι αλλαξανε μπαταρια μητρική και οθόνη... "θεωρητικά" παντα..τουλάχιστον δεν πλήρωσα τίποτα.. προς το παρόν δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα...τι να πω...κανουν face control και αναλογα το φτιαχνουν ή οχι
gsisr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Για doa αναφερόμαστε εδώ όπου δικαιούται πλήρη αντικατάσταση όχι επισκευή μέσα στην εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα