Alexis.Lar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, έχω μια απορία. Αγόρασα μια μητρική η οποία υποστηρίζει EATX (24 pin) κ το τροφοδοτικό που έχω είναι ATX (20 pin) .Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν το συνδέσω? Θα λειτουργήσει κανονικά ο υπολογιστής ?
Donatos Diamantis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα άλλο τροφοδοτικό. Ποια είναι τα specs του pc σου;
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 υπαρχουν 3 λυσεις και οι 3 παιζουν. λυση α.το κουμπωνεις και μενουν τα 4 πινακια εκτος.ναι παιζει. β.παιρνεις αλλο τροφοδοτικο. γ.περνεις ανταπτορα 20 pin se 24 pin.
AMD Expert Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Επειδή έχω δει σύστημα με 20πινο τροφοδοτικό και 24πινη μητρική (απατεωνιά κομπιουτερά) γίνεται...απλά σύνδεσέ το έτσι :Προτείνω κι εγώ να πάρεις καινούργιο τροφοδοτικό...κάτι σε στυλ Thermaltake Hamburg 530W!http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650961 52,60€
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 αν το τροφοδοτικο σου ειναι κανενα της πλακας και λιγα watt τοτε ναι αλλαξε το ειδικα αμα σκοπευεις να βαλεις και καμια καλη καρτουλα πανω.ενα καλο τροφοδοτικο και επωνυμο δεν παει ποτε χαμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα