Predatorkill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια, μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τον αντιστοιχο ανταπτορα στην Ελλαδα; http://www.amazon.com/Add2PSU-Multiple-Power-Supply-Adapter/dp/B009P98Q8U δεν θελω να μπλεξω με jumpers αλλα να παρω καποιον ανταπτορα για να 'καταλαβει' με σιγουριά το pc οτι εχω 2 12V rails.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 γιατι θες να το κανεις αυτο?για να γλυτωσεις να παρεις καλυτερο τροφοδοτικο?τι τροφοδοτικο εχεις αν επιτρεπετε?
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εχω 2 corsair 850 το ενα silver και το αλλο bronze. Στο συστημα θα μπουν 3 6970, 1 7970 και αν αντεξει ακομα 1 r9 280x ολες overclocked. Δεν με παιρνει να αγορασω τροφοδικο κτηνος.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εχω 2 corsair 850 το ενα silver και το αλλο bronze. Στο συστημα θα μπουν 3 6970, 1 7970 και αν αντεξει ακομα 1 r9 280x ολες overclocked. Δεν με παιρνει να αγορασω τροφοδικο κτηνος. δεν εχω δει τετοιο ανταπτορα στην ελλαδα αλλα γιατι δεν θες να παραγγειλεις απο amazon η ebay?αν εχεις χρεωστικη καρτα το να φτιαξεις paypal ειναι πολυ ευκολο.και σε ebay ισως πετυχεις και πολυ καλυτερη τιμη απο οτι απο καπου αλλου
trek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για mining είναι το σκηνικό? Αν ναι, πρόσεξε λίγο πως θα μοιράσεις το φορτίο στα τροφοδοτικά, γιατί θα πηγαίνει το coil whine σύννεφο. Πάντως η πατέντα με το ρελέ τα σπάει
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ναι για mining ειναι, θα δω πως θα κανω τη διανομη φορτιου στη πραξη. Το θελω αμεσα, απο ebay θα κανει 7+ μερες.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 μονο καμια πατεντα σκεφτομαι για να τα ξεκινας ολα μαζι απο ενα διακοπτη.ειμουν σιγουρος οτι θα ηταν για Mining.
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 υπαρχει τροπος, δεν ειναι κατι το δυσκολο. Απλα σε μια αλλαγη psu θα γινοταν αμεσα συν του οτι δεν θα ειχα απωλειες. Τα rails θα τα καταλαβαινε καλυτερα το PC και δεν θα εμεναn ανοιχτες οι καρτες ή o cpu οταν εκλεινε π.χ. μονο το ενα psu,
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 απλα ελεγα να το κανεις προσωρινα μεχρι να ερθει αυτο που θες.αν το παρεις απο amazon εχει πολλες φορες και γρηγορο τροπο για να ερθει πιο γρηγορα.
egoeimai Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αν κάποιος καίγεται, έφτιαξα ένα. Να μου στείλει μήνυμα να του το δώσω.
artshadows Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ειναι παντως ακριβουτσικος αυτος του ΑΜαζον
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ειναι παντως ακριβουτσικος αυτος του ΑΜαζον εκμεταλευονται οτι δεν ειναι απλως ενα καλωδιο που θα δινει και στα 2 αλλα οτι ειναι ενα circuit.εισαι παιζει πιο φτηνα σε ebay
billgeo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Και εγω αυτο εψαχνα προχθες! Ειδα και την πατεντα με το ρελε κτλ, αλλα αφου ειναι για mining rig (δεν σε νοιαζει να ειναι ωραιο ή τακτοποιημενο κτλ) το πιο ευκολο ειναι να ενωσεις τα πρασινα καλωδιακια απο τα δυο τροφοδοτικά συν δυο μαυρα (για να εχουν κοινη γη). ΟΜΩΣ μερικα Τ/Φ, ειδικα λιγο παλιοτερα θελουν ενα φορτιο (μισο αμπερ ειναι αρκετο) στην γραμμη των +5V για να μπορεσουν να κανουν σωστη σταθεροποιηση στις γραμμες τους (πρεπει να εχουμε πανω απο 12V χωρις φορτιο) Το δικο μου ηθελε. Το ελυσα αυτο το θεμα με μια αντισταση 10Ω 5W. (δεν εχω φωτο τωρα, αλλα θα ποσταρω οταν μπορεσω) Παντως συμφερει πολυ περισσοτερο να παρεις 2 500αρια PSU παρα ενα 1000αρι!!!
egoeimai Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πάρτε 2 τέτοια http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/OEM-Cable-24Pin-to-24Pin-for-MB-Power-B-CABLE-24PIN.htm Συνολικό κόστος 1€ Ενώστε το πράσινο καλώδιο του ενός με του άλλου, και το διπλανό μαύρο (το δίπλα στο μπλε) με το αντίστοιχο του.
Predatorkill Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 egoeimai παρηγγειλα 4 κομματια, ευχαριστω πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα