poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εύκολα παίζουν. Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, για mining δεν χρειάζεται 16Χ. Αν και υποψιάζομαι οτι χάνεις 3-4% όταν την έχεις σε 1Χ. Έχω 2 ίδιες κάρτες, στο ίδιο mb. Αυτή που είναι στο1Χ βγάζει 710MH/s και η άλλη στο 16Χ 745MH/s. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια. Αδερφέ, την ζηλεύω την κατασκευή σου. Ψήνομαι καιρό να φτιάξω, αλλά δεν το παίρνω απόφαση.. Πόσο σου κόστισε; bottleneck λογικα.????αλλα αμα ειναι τοσο λιγο τοτε οκ.
criminal87 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 παιδια εχω 4 r9 280 τα εχω με slaves ολες τρεχουν στα 750 ...απο την μητρικη εχω δωσει στα pci να τρεχουν χ4.....εχω ενωσει και τα 2 τροφοδοτικα που εχω και και 1kw την ωρα.....ενωσα το πρασινο με το πρασινο και το μαυρο με το μαυρο του αλλου τρφοδοτικου...ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τα 3000 khs μου
Predatorkill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εύκολα παίζουν. Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, για mining δεν χρειάζεται 16Χ. Αν και υποψιάζομαι οτι χάνεις 3-4% όταν την έχεις σε 1Χ. Έχω 2 ίδιες κάρτες, στο ίδιο mb. Αυτή που είναι στο1Χ βγάζει 710MH/s και η άλλη στο 16Χ 745MH/s. Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια. Αδερφέ, την ζηλεύω την κατασκευή σου. Ψήνομαι καιρό να φτιάξω, αλλά δεν το παίρνω απόφαση.. Πόσο σου κόστισε; Οι αρχικες διαστασεις και η ιδεα παρθηκε απο εδω: https://bitcointalk.org/index.php?topic=29729.0 αν πας στη 5η σελιδα θα δεις κι αλλες φωτο που εχω τραβηξει. Ειμαι στη Πατρα και δε βρηκα πουθενα τους πλαστικους κονεκτορες για τα αλουμινια (υπηρχαν μονο σε εταιριες που εφτιαχναν επιπλα αλλα δεν μου εδιναν). Εφτιαξα ενα σχεδιο μονος μου και το εδωσα σε ενα φιλο μου υδραυλικο, μεσα σε 3 ωρες το ειχε ετοιμο, απο σιδηρο και ηλεκτροκολληση ομως και οχι αλουμινιο. Το μονο που πληρωσα ηταν 25 ευρω για 5 μετρα σιδερο τετραγωνο, 2cm*2cm (δεν ξερω αν κανει τοσο, του τα δωσα ερημην) και μια λαμαρινα για το κατω μερος οπου καθονται τα τροφοδοτικα.Η βαση του mobo ειναι απο ενα παλιο atx κουτι και ειναι βιδωμενη στη βαση. Εαν διατειθεσαι να το κανεις μονος σου, στειλε μου ενα pm να σου δωσω τις διαστασεις σε εκατοστα γιατι πρεπει να γινει ακριβως το ιδιο οπως στο λινκ απο πανω αλλιως μπορει οι καρτες να μην κατσουν καλα πανω στα μπρατσα. Το εκανα 25 εκατοστα μεγαλυτερο στο πλατος για να χωρεσει 2 τροφοδοτικα. Επειδη εχω 2 δισκους, δεν προεβλεψα να φτιαξω μια βαση και τους εχω χυμα. Το επομενο που θα φτιαξω θα εχει. Οσον αφορα τη διαφορα στη ταχυτητα απο 1χ σε 16χ δεν εχω εξακριβωσει εαν χανω σε ταχυτητα, αλλα χονδρικα μπορω να πω οτι υπαρχει μια διαφορα 20-30 kh/s γι αυτο εχω βαλει τις πιο 'αδυναμες' καρτες στην 1χ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα