Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως συμφερει πολυ περισσοτερο να παρεις 2 500αρια PSU παρα ενα 1000αρι!!!   :ph34r:

ναι αμα δεν σε πειραζει να εχεις τα τροφοδοτικα χυμα ναι ειναι πολυ πιο λιγα λεφτα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι αμα δεν σε πειραζει να εχεις τα τροφοδοτικα χυμα ναι ειναι πολυ πιο λιγα λεφτα.

Καλά όχι πάντα... http://www.skroutz.gr/s/4249820/Supercase-Deer-1000W.html  :P :P :P

Τρολάρω, μην με πάρει κανείς στα σοβαρά!

Στα σοβαρά τώρα, απλά στα 1000αρια (στα επώνυμα και όχι σαν και το παραπάνω) θα έχεις σίγουρα πολύ καλύτερο efficiency αφού θα είσαι συνήθως μεταξύ gold/platinum ενώ στα 500αρια κάτι σε plus/bronze/silver(στην καλύτερη). Έχει και κάτι μικρά με gold/platinum αλλά αυτά κοστίζουν σχεδόν όσα τα 1000ρια οπότε δεν λέει. Για την κατανάλωση του ρεύματος το λέω αφού μιλάμε για mining.

Δημοσ.

Ειδικα για mining rig αμα χαλασει το ενα μπορεις και δουλευεις με λιγοτερες καρτες μεν, αλλα ειναι καλυτερα απο το να περιμενεις να ερθει αλλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Καλά όχι πάντα... http://www.skroutz.gr/s/4249820/Supercase-Deer-1000W.html  :P :P :P

Τρολάρω, μην με πάρει κανείς στα σοβαρά!

αυτο δεν θα το πεις τροφοδοτικο αλλα οκ :P

ποσο καιρο θα βγαλει να παιζει στα ορια δεν ξερω.βεβαια αν εχει εγγυηση λιγο σε νοιαζει.το πας συνεχεια πισω.

Δημοσ.

αυτο δεν θα το πεις τροφοδοτικο αλλα οκ :P

ποσο καιρο θα βγαλει να παιζει στα ορια δεν ξερω.βεβαια αν εχει εγγυηση λιγο σε νοιαζει.το πας συνεχεια πισω.

Βρε εγγύηση έχει, αλλά εγώ πάντως δεν θα εμπιστευόμουν το ακριβό μου HW σε τέτοιο PSU (που εν προκειμένω υπερβαίνει το 1000αρικο για mining). Και είμαι σίγουρος ότι ούτε κι εσύ B)

Δημοσ.

Βρε εγγύηση έχει, αλλά εγώ πάντως δεν θα εμπιστευόμουν το ακριβό μου HW σε τέτοιο PSU (που εν προκειμένω υπερβαίνει το 1000αρικο για mining). Και είμαι σίγουρος ότι ούτε κι εσύ B)

ουτε για κανονικο Pc δεν θα το εμπιστευομουν αλλο τοσο για mining.και εφοσον θα βγαλει λεφτα απο αυτην την δουλεια δεν υπαρχει λογος να παει σε κατι τετοιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάρτε 2 τέτοια http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/OEM-Cable-24Pin-to-24Pin-for-MB-Power-B-CABLE-24PIN.htm

Συνολικό κόστος 1€

Ενώστε το πράσινο καλώδιο του ενός με του άλλου, και το διπλανό μαύρο (το δίπλα στο μπλε) με το αντίστοιχο του.

Σωστοτατος!

Αυτη ειναι η πιο ευκολη κ φθηνη λυση τελικα...

Εγω επειδη βαριομουν να παω Πλαισιο και ειχα τα υλικα εφτιαξα τελικα την πατεντα με το ρελεδακι (+ την αντισταση για τα +5V)

c68e.jpg

(ναι, ο κονεκτορας ειναι κομμενος απο dead motherboard...)

:ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Σωστοτατος!

Αυτη ειναι η πιο ευκολη κ φθηνη λυση τελικα...

Εγω επειδη βαριομουν να παω Πλαισιο και ειχα τα υλικα εφτιαξα τελικα την πατεντα με το ρελεδακι (+ την αντισταση για τα +5V)

c68e.jpg

(ναι, ο κονεκτορας ειναι κομμενος απο dead motherboard...)

:ph34r:

χαρας στο κουραγιο σου να το φτιαξεις αυτο απο το να παρεις ενα ετοιμο

Ετσι κατεληξε τελικα, με 1 € και ολα κομπλε μεχρι τωρα.

οι καρτες πως ειναι κουμπωμενες πανω??

Δημοσ.

οι καρτες πως ειναι κουμπωμενες πανω??

με pci riser cable, υπαρχουν στο ebay, Ελλαδα υπαρχουν αλλα για να στις στειλουν θελουν τις ιδιες μερες απο το ebay και ειναι και πιο φτηνα. Υπαρχουν χωρις ρευμα αλλα και με ρευμα. Συνηθως αυτες που μπαινουν στο slot με ταχυτα 1x θελουν ρευμα αλλα δεν ειναι παντα απαραιτητο, ειδικα αν εχεις καλο mobo και δινουν καλα και σταθερα watt στα pci lanes. Πολλα mobo εχουν 4αρι molex διπλα απο τα lanes γι αυτο το λογο (δες π.χ. asus formula V).

εμενα ειναι χωρις ρευμα και μεχρι τωρα ολα καλα πανω σε ενα Asus P5E Pro

Δημοσ.

με pci riser cable, υπαρχουν στο ebay, Ελλαδα υπαρχουν αλλα για να στις στειλουν θελουν τις ιδιες μερες απο το ebay και ειναι και πιο φτηνα. Υπαρχουν χωρις ρευμα αλλα και με ρευμα. Συνηθως αυτες που μπαινουν στο slot με ταχυτα 1x θελουν ρευμα αλλα δεν ειναι παντα απαραιτητο, ειδικα αν εχεις καλο mobo και δινουν καλα και σταθερα watt στα pci lanes. Πολλα mobo εχουν 4αρι molex διπλα απο τα lanes γι αυτο το λογο (δες π.χ. asus formula V).

εμενα ειναι χωρις ρευμα και μεχρι τωρα ολα καλα πανω σε ενα Asus P5E Pro

οκ thanxs for the info

Δημοσ.

σε χ1 δεν νομιζω οτι παιζουνκαν οι καρτες

Εύκολα παίζουν. Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, για mining δεν χρειάζεται 16Χ.

Αν και υποψιάζομαι οτι χάνεις 3-4% όταν την έχεις σε 1Χ.

Έχω 2 ίδιες κάρτες, στο ίδιο mb. Αυτή που είναι στο1Χ βγάζει 710MH/s και η άλλη στο 16Χ 745MH/s.

Μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια.

Ετσι κατεληξε τελικα, με 1 € και ολα κομπλε μεχρι τωρα.

Αδερφέ, την ζηλεύω την κατασκευή σου. Ψήνομαι καιρό να φτιάξω, αλλά δεν το παίρνω απόφαση..

Πόσο σου κόστισε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...