gorginos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν πήρα τηλ. στη "Γενική Γραμματεία Καταναλωτή 1520" οπού μόνο συμβουλές δίνουν και με ενημέρωσαν ότι μπορώ να κάνω γραπτή καταγγελία μέσω "Συνήγορου του Καταναλωτή" οπού και έκανα μέσω email δίνοντας ότι πληροφορίες είχα. Ενημέρωσα και το bestprice.gr για την καταγγελία και αυτοί θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν πάλι. Ακόμα και η λανθασμένη διαθεσιμότητα προϊόντων θεωρείται παράνομη εφόσον πρόκειται για παραπλάνηση....
stratos_21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Στην "Επικοινωνία" του σαιτ τους,λέει ότι είναι Κύπρου 3,Καλλιθέα.Σύμφωνα με το google maps,δεν υπάρχει Κύπρου στην Καλλιθέα,παρά μόνο σε Ταύρο,Π. Φάληρο Εκτός και αν εννοεί Πλατεία Κύπρου,δηλαδή ότι συχνάζει σε καμία καφετέρια εκεί μέσα 4
statistikos86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Φίλε gorginos, επειδή έχω κάνει κι εγώ μια παραγγελία από εκεί κ έχει καθυστερήσει πήγα από εκεί να δω τι γίνεται. Δε θα σε ξαφνιάσει αυτό που θα σου πω λογικά. Το κατάστημα δεν υπάρχει! Επειδή έχεις δώσει κ χρήματα κινήσου όσο πιο γρήγορα μπορείς. site, επικοινωνία μόνο με mail όποτε του έρθει κ χωρίς τηλ. έστω ένα κινητό έπρεπε να το μυριστούν και στο bestprice που το διαφήμιζαν. Επιπλέον, κάτι αλλο που είναι παράξενο είναι ότι δεν είχε καν διεύθυνση για τις αποθήκες στον Ασπρόπυργο. Καλή τύχη σου εύχομαι. 1
gorginos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Φίλε gorginos, επειδή έχω κάνει κι εγώ μια παραγγελία από εκεί κ έχει καθυστερήσει πήγα από εκεί να δω τι γίνεται. Δε θα σε ξαφνιάσει αυτό που θα σου πω λογικά. Το κατάστημα δεν υπάρχει! Επειδή έχεις δώσει κ χρήματα κινήσου όσο πιο γρήγορα μπορείς. site, επικοινωνία μόνο με mail όποτε του έρθει κ χωρίς τηλ. έστω ένα κινητό έπρεπε να το μυριστούν και στο bestprice που το διαφήμιζαν. Επιπλέον, κάτι αλλο που είναι παράξενο είναι ότι δεν είχε καν διεύθυνση για τις αποθήκες στον Ασπρόπυργο. Καλή τύχη σου εύχομαι. Μου έστειλε ξαφνικά ότι έγινε αποστολή του προϊόντος σήμερα με ένα αυτοματοποιημένο email του καταστήματος χωρίς κωδικό χωρίς τίποτα. Το bestprice ισχυρίζεται ότι το κατάστημα δεν είναι εντελώς παράνομο γιατί έχουν στο λογιστήριο επίσημα έγγραφα εφορίας ταυτότητας κτλ. αλλά εγώ τους είπα ότι πολύ πιθανόν να έχουν πέσει και αυτοί θύμα και ότι φυσικά η καταγγελία συνεχίζεται...
orck Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ετσι οπως εξελιχθηκε το πραγμα μεχρι να παραλαβεις και να δεις οτι αυτο που εχει μεσα το δεμα ειναι αυτο που περιμενεις να θεωρεις οτι δεν εχει κλεισει το θεμα. Μην πεις σε κανεναν οτι ολα εληξαν και ολα καλως ουτε στο ιδιο το καταστημα ουτε στο bestprice.
gorginos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ετσι οπως εξελιχθηκε το πραγμα μεχρι να παραλαβεις και να δεις οτι αυτο που εχει μεσα το δεμα ειναι αυτο που περιμενεις να θεωρεις οτι δεν εχει κλεισει το θεμα. Μην πεις σε κανεναν οτι ολα εληξαν και ολα καλως ουτε στο ιδιο το καταστημα ουτε στο bestprice. Αυτό είναι και ένα άλλο θέμα γιατί αν παραλάβω το προϊόν, το ελέγξω για γνησιότητα μέσω αντιπροσωπείας και όλα δείχνουν καλά μετά θα χρειαστεί να επικοινωνήσω πάλι με γραμματεία καταναλωτή για αποδοχή ή μη του προϊόντος εφόσον προήλθε από πιθανόν παράνομο πωλητή όσο καλό και να είναι.
gorginos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με όλο το θράσος μου απάντησε και σε μία αρνητική αξιολόγηση στο bestprice: «Καλησπέρα σας Έχουμε απαντήσει σε όλα σας τα email και με την επικοινωνία που είχαμε μέσω chat. Οι εορτές ξεκινάνε από 20-12-2013 και τελειώνουν 6-1-2014. Είχαμε βγάλει σχετική ανακοίνωση. Το προϊόν σας θα βρίσκεται ήδη στα χέρια σας». Πόσο γαμάτο παίζει να είναι αυτό!!!!
1e-shop Admin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Απορώ με το θράσσος μερικών απο εδω μέσα. Κυριε που μας λέτε απατεωνα να ξερετε οτι 31-12-2013 ειναι αργία καθως και 1 γεναρη 2 γενάρη 4 γενάρη και 6 γενάρη δεν λειτουργεί κανείς.Ολοι οι προμυθευτές ΑΝΟΙΞΑΝ 7-1-2014 οπότε ορθώς σας το στείλαμε 10-1-2014.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑς ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ NICKNAMES ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ.TO ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙς 8 -1-2014 ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΕ ACS ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από paredwse αφαιρείται tracking number 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις