kleo1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 γεια σας και καλώς σας βρήκα. έχω το εξής πρόβλημα με το Fb: λόγω κάποιων γεγονότων κάποια άτομα με βάλανε στο μάτι με σκοπό να μου κλείσουν το λογαριασμό. ξέρω ότι τουλάχιστον 4 άτομα μου κάναν μπλοκάρισμα και πιθανόν αναφορά. μπορώ να κάνω κάτι για να την γλιτώσω; στις πόσες αναφορές στο κλειδώνουν ή στο διαγράφουν; αυτή τη στιγμή το έχω απενεργοποιημένο. αν το ανοίξω αργότερα και φάω και άλλες αναφορές θα μαζευτούν αθροιστικά ή πρέπει οι αναφορές να γίνουν μέσα σε σύντομο διάστημα;
kleo1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 δεν είναι ότι το χρειάζομαι. με την ίδια λογική μπορείς να πεις, τι το χρειάζεται ο άλλος το τσιγάρο βασικά θέλω να μάθω πως λειτουργει το θέμα της διαγραφής ή κλειδώματος ενός προφίλ 1
parasaser Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 δεν είναι ότι το χρειάζομαι. με την ίδια λογική μπορείς να πεις, τι το χρειάζεται ο άλλος το τσιγάρο βασικά θέλω να μάθω πως λειτουργει το θέμα της διαγραφής ή κλειδώματος ενός προφίλ πάει αναλογικά με του φίλους που έχεις δηλαδή ένας 100 φίλους κλείνει με λιγότερες αναφορές από έναν με 1000 φίλους, τους ακριβείς αριθμούς δεν τους ξέρω.
SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομιζω οτι με 4 η 10 άτομα μπορουν να σου κλείσουν το account χωρίς να υπάρχει λόγος , αν και δεν ξέρω ποσες αναφορές χρειάζεται σίγουρα δεν στο κλείνουν για τοσες λίγες εκτος και αν πια εχεις πορνογραφικό περιεχόμενο βρίζεις κτλπ 1
hostdog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα kleo1, Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: https://www.facebook.com/help/www/103796063044734 κι ακόμα πιο αναλυτικά για το πώς ενεργεί το Facebook σε τέτοιες περιπτώσεις εδώ: https://www.facebook.com/notes/432670926753695/ Σύντομη απάντηση: το ελέγχει κάποιος υπάλληλος του Facebook και σε γενικές γραμμές αν χρησιμοποιείς την υπηρεσία σύμφωνα με τους όρους χρήσης της δεν πρέπει να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Φιλικά, Παναγιώτης 1
kleo1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 έχω αρκετούς φίλους. 700+ δεν υπάρχει περίεργο υλικό και δε βρίζω κανέναν. απλά έχω εξοργίσει κάποιους για άσχετο θέμα. μου το μπλοκάραν ήδη μια φορά και όταν πήγα να μπω μου ζήτησε να αναγνωρίσω κάποιες φωτό φίλων για να πιστοποιηθεί ότι είμαι εγώ. δε ξέρω πως το καταφέρανε αυτό. και τώρα μαθαίνω ότι κάποιοι κάνουν αναφορά προφανώς με αιτιολογία ότι το προφιλ μου είναι ψεύτικο.
newtech Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 έχω αρκετούς φίλους. 700+ δεν υπάρχει περίεργο υλικό και δε βρίζω κανέναν. απλά έχω εξοργίσει κάποιους για άσχετο θέμα. μου το μπλοκάραν ήδη μια φορά και όταν πήγα να μπω μου ζήτησε να αναγνωρίσω κάποιες φωτό φίλων για να πιστοποιηθεί ότι είμαι εγώ. δε ξέρω πως το καταφέρανε αυτό. και τώρα μαθαίνω ότι κάποιοι κάνουν αναφορά προφανώς με αιτιολογία ότι το προφιλ μου είναι ψεύτικο. Κατεβασε το SOCIALSAFE για να παρεις ενα BACKUP (ασχετο με αυτο που ρωτας αλλα ποτε δεν ξερεις)
kleo1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κατεβασε το SOCIALSAFE για να παρεις ενα BACKUP (ασχετο με αυτο που ρωτας αλλα ποτε δεν ξερεις) τι είναι αυτό; δημιουργεί αντίγραφο του προφιλ; δηλαδή αν μου το κλείσουν μπορώ να το επαναφέρω; αλλά θα χάσω τους φίλους. οπότε τι κερδίζω;
newtech Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 τι είναι αυτό; δημιουργεί αντίγραφο του προφιλ; δηλαδή αν μου το κλείσουν μπορώ να το επαναφέρω; αλλά θα χάσω τους φίλους. οπότε τι κερδίζω; Κραταει τα παντα.. απο το να χασεις τα παντα.. εστω αυτα που κραταει..
tsakonas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 πολυ απλα θα σου ζητησουν επαληθευση οπως με τις φωτο. την επομενη φορα θα ειναι μπλοκ μονιμο και θα θελει να επικοινωνησεις μαζι τους να στειλεις ταυτοτητα και αλλα διαφορα... αυτοι θα κρινουν αν θα στο ξεκλειδωσουν. μπορεις να φας μπαν για ασημαντο λογο, ενω τα εκατομυρια τσοντοπροφιλ ειναι οκ...ακρη δε θα βγαλεις, εξαρταται απο τον υπαλληλο που θα το ελεγξει...
nataliastelmakh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ?
super3bingo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2014 στις 5:03 ΜΜ, parasaser είπε πάει αναλογικά με του φίλους που έχεις δηλαδή ένας 100 φίλους κλείνει με λιγότερες αναφορές από έναν με 1000 φίλους, τους ακριβείς αριθμούς δεν τους ξέρω. Για τις σελίδες τι ισχύει, ξέρεις ακριβή νούμερα στο περίπου? Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από super3bingo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα