Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εστειλα ενα δεμα στην αμερικη στισ 19.απο εδω μου ειπανε οτι στις 23 εφυγε απο ελλαδα.στο tracking number δεν μου εμφανιζει κατι στα ελτα ουτε στο usps (αμερικανικο ελτα).κανονικα δεν επρεπε να μου βγαζει που ειναι απο τη στιγμη που εχει παει αμερικη?υποθετω οτι εχει παει..απο τις 23 μεχρι σημερα .. τους εστειλα ενα εμαιλ εγω και περιμενω απαντηση απλα θα ηθελα να ρωτησω.το δεμα αν φτασει στο προορισμο του θα το παραδωσουν στη ταδε διευθηνση? ειναι συστημενο.η θα πρεπει να παει ο παραληπτης να το παρει?το λεω αυτο γιατι δεν μπορω να επικοινωνησω με τον παραληπτη.και ουτε εχω βαλει αριθμο τηλεφωνου πανω στο δεμα απο οτι θυμαμαι.απλα θελω αν ειμαι σιγουρος αν αυτοι εκει θα το πανε στη διευθηνση απο μονοι τους.αυτο θελω αν ρωτησω.στη χειροτερη θα ενημερωσω το παραληπτη με καποιο τροπο αν τον βρω να το τσεκαρει ο ιδιος.

Δημοσ.

Συστημένο σημαίνει πως παραδίδεται αυτοπροσώπως με υπογραφή. Να σου επισημάνω πως έχουν μεσολαβήσει γιορτές και κακοκαιρία, προφανώς το τελευταίο 15νθήμερο δεν είναι ιδανικό για ρεκόρ παράδοσης κατά κείθε μεριά. Κάνε λίγο υπομονή, δε νομίζω να λειτουργεί ομαλά όλη η χώρα με τέτοια κακοκαιρία, γίνεται χαμός εκεί.

Πάντως το USPS είναι λίγο ΓΤΠ απ'όσο έχω καταλάβει. Έχω στείλει αρκετά στις Ενωμένες Πολιτείες το τελευταίο καιρό, τρέχα γύρευε. Μερικά παραδόθηκαν σε μία εβδομάδα, άλλα φαίνεται να μη σκαναρίστηκαν καν, άλλο πχ το έστειλα 21 Νοέμβρη, εμφανίστηκε κάπου (όχι στο προορισμό) στις 4 Δεκέμβρη κι από τότε κανένα ίχνος. Δεν έχω πάρει παράπονα όμως ακόμα, οπότε υποθέτω πως ή παραδόθηκαν χωρίς σκανάρισμα, ή έχουν κάνει τρομερή υπομονή οι παραλήπτες. Δε ξέρω τί γίνεται. Κάτι μου λέει πως μερικά παραδίδονται ασκανάριστα.

Δημοσ.

αυτο ειδα και εμαθα και εγω οτι παραδιδονται ασκαναριστα.απλα ρωταω αυτο που με καιει ειναι οτι δε μπορω να επικοινωνησω με το παραληπτη για προσωπικους λογους απλα θα ηθελα να ξερω οτι θα το παρει στη διευθηνση του καλυτερα και οχι να τρεχει αυτος να ψαχνει για το πακετο.αυτο πιο πολυ θελω.παντως ναι εχεις δικιο σε αυτα που λες.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω συνήθως να γράφει πως τους αφήνουν σημείωμα να πάνε αν το πάρουν, δε ξέρω όμως αν είναι πάγια τακτική ή αν προσπαθούν να το παραδώσουν αυτοπροσώπως. Δε ξέρω πώς δουλεύουν εκεί, μόνο κάποιος που μένει US θα ξέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...