Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προκειται να παω ιταλια για 6 ημερες.βενετια,φλωρεντια.ξερετε αν αξιζει να ψωνισεις απο εκει ρουχα και οτιδηποτε αλλο?κατι που ειναι φθηνοτερο εκει απο εδω?υπαρχουν πλανωδιοι εκει και τι να προσεξω?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μουρανο διακοσμητικα , μασκες διακοσμητικες , καπελακια Φερραρι , δερματινα  .
Να προσεχεις γιατι αναμεσα στον κοσμο κυκλοφορουν πολλοι ανοιχτοχερηδες .

Δημοσ.

εχει κατι πολυ ωραια ξύλινα μαγνητακια για ψυγειο. θα τα δεις...σίγουρα κάτι με το έμβλημα της φλωρεντίας. ρούχα και τέτοια δύσκολα θα βρεις σε καλές τιμές.

και οποσδήποτε 

Bistecca%2B(grill%2B3).JPG

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΓΥΑΛΑΚΙ ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΘΗΝΑ.ΘΕΛΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 .18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ

Monastiraki Stores Ltd

• Like 4
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΓΥΑΛΑΚΙ ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΘΗΝΑ.ΘΕΛΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 .18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ

αμα περιμένεις να πουλήσεις μουρη στη βενετία άστο αδερφέ...

• Like 3
Δημοσ.

Στη Βενετία μπορείς να ψάξεις μαγαζί να σου φτιάξουν μια όμορφη καλλιτεχνική μάσκα ειδικά για το πρόσωπο σου όχι αυτές τις ετοιμαζίδικες.Αλλά θα πληρώσεις αρκετά.

Άλλο τιπσ πάλι για Βενετία να αγοράσεις πάλι κάποια παλιά σπαθιά.

Τώρα για τα δυο παραπάνω θα μπορούσα να σου δώσω καλύτερες πληροφορίες αλλά μου είναι δύσκολο τώρα να βρω το βιβλιάριο με τις διευθύνσεις..

Δημοσ.

Σε έφτιαξα 0,5€

Fosforize-Gualia-me-Kardia-zoom.jpg

http://www.e-jumbo.gr/pd/fosforize-gualia-me-kardia-1343.htm?lang=el

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...