ΧαμένοΣκυλί Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 προκειται να παω ιταλια για 6 ημερες.βενετια,φλωρεντια.ξερετε αν αξιζει να ψωνισεις απο εκει ρουχα και οτιδηποτε αλλο?κατι που ειναι φθηνοτερο εκει απο εδω?υπαρχουν πλανωδιοι εκει και τι να προσεξω?
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μουρανο διακοσμητικα , μασκες διακοσμητικες , καπελακια Φερραρι , δερματινα .Να προσεχεις γιατι αναμεσα στον κοσμο κυκλοφορουν πολλοι ανοιχτοχερηδες .
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 εχει κατι πολυ ωραια ξύλινα μαγνητακια για ψυγειο. θα τα δεις...σίγουρα κάτι με το έμβλημα της φλωρεντίας. ρούχα και τέτοια δύσκολα θα βρεις σε καλές τιμές. και οποσδήποτε 1
ΧαμένοΣκυλί Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΓΥΑΛΑΚΙ ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΘΗΝΑ.ΘΕΛΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 .18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ 1
Tony_Stark_21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΓΥΑΛΑΚΙ ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΘΗΝΑ.ΘΕΛΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 .18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ Monastiraki Stores Ltd 4
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΓΥΑΛΑΚΙ ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΘΗΝΑ.ΘΕΛΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 .18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ αμα περιμένεις να πουλήσεις μουρη στη βενετία άστο αδερφέ... 3
ΧαμένοΣκυλί Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Στα ατομα που θα παω μαζι τους εννοω
capten- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Στη Βενετία μπορείς να ψάξεις μαγαζί να σου φτιάξουν μια όμορφη καλλιτεχνική μάσκα ειδικά για το πρόσωπο σου όχι αυτές τις ετοιμαζίδικες.Αλλά θα πληρώσεις αρκετά. Άλλο τιπσ πάλι για Βενετία να αγοράσεις πάλι κάποια παλιά σπαθιά. Τώρα για τα δυο παραπάνω θα μπορούσα να σου δώσω καλύτερες πληροφορίες αλλά μου είναι δύσκολο τώρα να βρω το βιβλιάριο με τις διευθύνσεις..
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Στα ατομα που θα παω μαζι τους εννοω δε προκειται να γαμησεις ποτε με τετοια μυαλα. 14
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΓΥΑΛΑΚΙ ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΘΗΝΑ.ΘΕΛΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 .18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ Σε έφτιαξα 0,5€ http://www.e-jumbo.gr/pd/fosforize-gualia-me-kardia-1343.htm?lang=el 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα