akis_supernatural Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα! έχω ενα aircondition toyotomi και μου χαλασε το χειριστηριο και δε φτιαχνεται... εδω και 1 μηνα ψαχνω για χειριστηριο αλλα δεν υπαρχει κανενα για toyotomi . οσα εχω παρει μερικα απο αυτα ηταν με 5000 κωδικους δεν εκανε κανενα.... τι παιζει? μπορω να κανω κατι γιατι ειμαι ετοιμος να παω να αγορασω aircondition δεν παει αλλο....
PCharon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Στην επίσημη αντιπροσωπεία ρώτησες; http://www.gedsa.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=265
Iphone.expertGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Επειδη σπιτι εχουμε δυο διαφορετικα μοντελα toyotomi τα εχω δοκιμασει και τα χειριστηρια κανουν σε ολα.Για τσεκαρε μηπως βρεις απο κανενα αλλο.Βεβαια μπορει να ετυχε στα δικα μου Sent from my iPhone using Insomnia
akis_supernatural Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Στην επισημη ρωτησα αλλα δεν εχουν γτ ειναι παλιο μοντελο του 2000. Δσυτηχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βρω απο αλλο... μονο αγορα...
lupo2109 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να πας στην αντιπροσωπεια και να πεις ναωσου φερουν.Ειναι σιγουρο οτι η εταιριες κρατανε για ολα τα μοντελα τους και επισης ειναι υππχρεωμενοι να σου δωσουν.Αλλιως κανε φασαρια
PCharon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τη κακή τους μέρα που είναι παλιό μοντέλο του 2000. Έπρεπε να είναι σε θέση να παραγγείλουν το εξάρτημα, σιγά την υποστήριξη που προσφέρουν αν δε μπορεί το επίσημο service να αντικαταστήσει ένα τηλεκοντρόλ! Τέλος πάντων, σκέφτομαι μήπως κάποιο από αυτά που έπεσαν στα χέρια σου δεν το συντόνισες καλά με το κλιματιστικό, μήπως έκανε τελικά κι απλά δε το χρησιμοποίησες σωστά. Πιστεύω κάτι θα βρεθεί αν το ψάξεις. Επίσης, μήπως το παλιό τηλεκοντρόλ σου είναι επισκευάσιμο και δε το ξέρεις; Ξεκίνα βάση μοντέλου να ψάχνεις κι από το Internet, ίσως υπάρχει σε κανά eBay ας πούμε. Μπορείς ακόμα να καταφύγεις και σε περίεργα μέτρα του τύπου βάζεις αγγελία κι αν κάποιος ας πούμε έχει δύο ίδια σπίτι του σου πουλάει το ένα για ένα αξιοπρεπές ποσό.
2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και από εμένα .Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να επισκευασθεί πλακέτα από κλιματιστικό και αν ναι να δώσει κανένα site . Έχει σίγουρα βλάβη η πλακέτα για τη την έκανα τράμπα από άλλο μηχάνημα (έχω δυο ίδια ) και το μηχάνημα λειτουργεί μια χαρά.Το κλιματιστικό είναι 15 ετών sanyo.
manbook Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον "πήρε σκόνη",Νο2 εχθρός των ηλεκτρονικών μετά την υγρασία. Τη πατήσαμε και μεις,μετά από "αδιατάρακτη κοπή" τοίχου.Μέχρι και στη κωλοτρυπίδα μας βάλαμε σκόνη. Δύο αλλαγές "πλακέτας", σε σημείο σαδισμού δηλαδή...ευτυχώς ήταν στην εγγύηση ακόμα. Contact spray,πλήρης καθαρισμός σε όλα τα "ματάκια" που μπορεί να δέχονται εντολές. Εμείς-στη καλύτερη-μέχρι 1,5m εμβέλεια (στη καλύτερη- /το ξαναλέω) πετύχαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα