g_alkis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κάμερα, βίντεο, εφημερίδα Πόσταρε το κι εδώ όμως
gatokoritso Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 <p>καλα οκ παιδια ακυρη η ερωτηση αν ειναι να απαντατε μ*κιες</p> Αν μας πεις με ανατριχιαστικες λεπτομέρειες τι έχει παίξει μπορεί λέω μπορεί να πάρεις μία απάντηση της προκοπής.
zynif Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κοπελιά πάρε πρώτα το πτυχίο σου και μετά κάνε την καταγγελία.
manbook Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αν μας πεις με ανατριχιαστικες λεπτομέρειες τι έχει παίξει μπορεί λέω μπορεί να πάρεις μία απάντηση της προκοπής.Να το σεχ που έλεγα πριν,νάτο πετιέται.Κοπελιά πάρε πρώτα το πτυχίο σου και μετά κάνε την καταγγελία.Δεν έχει χρόνο ρε,trollάρει στο inso.
Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ασχετα αν ειναι τρολαρισμα ή οχι αυτο το θεμα ειναι σχεδον σε τα ΑΕΙ/ΤΕΙ και δυστηχως δεν τους κανουν τιποτα γιατι ειναι μονιμη στην καλυτερη να τους πανε σε αλλα τμημα πχ απο την ΣΤΕΦ στην ΣΔΟ.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα αγαπητή elena_damon θα θέλατε να μου πείτε περισσότερες λεπτομέρειες? ίσως μπορώ να σας βοηθήσω .Αν δεν επιθυμείτε να δώσετε περαιτέρω λεπτομέρειες δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα δεν θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου και να σας βοηθήσω με το πρόβλημα σας.
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Συζητησε το θεμα με τους συμφοιτητες σου , φτιαξτε μια ομαδα αντιπροσωπων και πατε στο γραφειο του για να συζητησετε το θεμα ομορφα πολιτισμενα χωρις φωνες τσαμπουκαδες και κομματικες φανφαρες .
redhotstef Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 είμαι εκτοετης φοιτήτρια ιατρικής και ζω μια τραγική κατάσταση.δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αλλα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με έναν συγκεκριμένο καθηγητή που μου τη πεφτει. ο τρόπος που φέρεται και οι απαιτήσεις του για πραγματα που δεν θελω να κανω είναι πέρα από τα όρια του παραλογου! Δεν τον ελέγχει κανεις και δεν λέει κανεις τιποτα γιατι εχει ολες τις βρωμιες μας, στο τσεπακι του. Εχει φερει πολλα ατομα στο χωρο του, και μιλαω για θεματα ακομα και διακινησης..! Τι μπορώ να κάνω για να "προχωρησει" λίγο το θεματάκι? Γιατί δεν πάει άλλο πλέον... Πολυ γελιο ομως!! 1
elena_damon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να το σεχ που έλεγα πριν,νάτο πετιέται. Δεν έχει χρόνο ρε,trollάρει στο inso. δεν τρολαρω φιλε μου .αν δεν ειχα προβλημα σιγα μην εμπαινα στον κοπο να το ποσταρω εδω.γελατε εσεις οσο θελετε.εγω ιδεες και βοηθεια ηθελα και εσεις κοροιδευετε.whatever.p.s.ωραια φοτο εχεις μαλλον ζεις ακομα στο 1800... Πολυ γελιο ομως!! χαιρεσαι?? ειναι τοσο αστειο?? Καλησπέρα αγαπητή elena_damon θα θέλατε να μου πείτε περισσότερες λεπτομέρειες? ίσως μπορώ να σας βοηθήσω . Αν δεν επιθυμείτε να δώσετε περαιτέρω λεπτομέρειες δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα δεν θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου και να σας βοηθήσω με το πρόβλημα σας. τι εννοεις μπορεις να βοηθησεις? πως δλδ? Συζητησε το θεμα με τους συμφοιτητες σου , φτιαξτε μια ομαδα αντιπροσωπων και πατε στο γραφειο του για να συζητησετε το θεμα ομορφα πολιτισμενα χωρις φωνες τσαμπουκαδες και κομματικες φανφαρες . ναι αμα δεν ηταν ολοι κοτες και μιλουσαν και λιγο αντι να κλεινουν το στομα και να καθονται σαν καημενα ναι ισως γινοταν κατι..αλλα ολοι φοβουνται για την παρτη τους και καθονται στη γωνια και τα τρωνε ολα στη μαπα χωρις να κανουν ποτε τιποτα..αγωνιστηκοτητα μηδεν. αυτο που θελω εγω ειναι να ακουστει το θεμα με καποιον τροπο ειτε σε ΜΜΕ οπως εφημεριδα ειτε εδω στο ιντερνετ ωστε να μπουν καποια ορια εστω σε ορισμενες συμπεριφορες. το ξερω οτι παντου υπαρχουν τρελοι περιεργοι ανωμαλοι και δεν ξερω και γω τι αλλο.αυτο δε με σταματαει απο το να θελω να κανω κατι για τη δικη μου περιπτωση.απλως επειδη ακριβως δεν υπαρχει συλλογικοτητα ως προς το θεμα του να παρθουν μετρα δεν μπορω απο μονη μου να πετυχω κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις