alextrela172 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ασχετο: Το sf pro2 απο αυτονομια πως τα παει? Με μια light χρηση(σερφάρισμα,κανα word/excel/PDF και μουσικούλα στο παρασκήνιο και φωτεινότητα στο 40-50% που ειναι αρκετα φωτεινή η οθονη, μου κρατάει κανα 6-6.5 ώρες.Αν το ζορίζω με παιχνιδια πχ football manager,full HD ταινίες,κατεβάσματα,πολλαπλά παράθυρα ιντερνετ,PDFεπεξεργασία office γενικά πιο εντατική χρηση ε τοτε μειώνεται 3.5 με 4 ώρες. Περιμενω να βγει και το power cover να μου προσθέσει επιπλέον κανα 2-3 ώρες αυτονομία. Παράπονο δεν εχω δηλαδη,τόσο τη περίμενα πανω-κατω την αυτονομία του. Ανάλογα το βαθμο και ένταση χρήσης μεταβάλλεται και η αυτονομία του. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από alextrela172 1
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Με μια light χρηση(σερφάρισμα,κανα word/excel/PDF και μουσικούλα στο παρασκήνιο και φωτεινότητα στο 40-50% που ειναι αρκετα φωτεινή η οθονη, μου κρατάει κανα 6-6.5 ώρες. Αν το ζορίζω με παιχνιδια πχ football manager,full HD ταινίες,κατεβάσματα,πολλαπλά παράθυρα ιντερνετ,PDFεπεξεργασία office γενικά πιο εντατική χρηση ε τοτε μειώνεται 3.5 με 4 ώρες. Περιμενω να βγει και το power cover να μου προσθέσει επιπλέον κανα 2-3 ώρες αυτονομία. Παράπονο δεν εχω δηλαδη,τόσο τη περίμενα πανω-κατω την αυτονομία του. Ανάλογα το βαθμο και ένταση χρήσης μεταβάλλεται και η αυτονομία του. Μια χαρα ειναι η αυτονομια για το μεγεθος και τα χαρακτηριστηκα του.Με το powercover θα εισαι κομπλε!Καλοριζικο! 1
alextrela172 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια χαρα ειναι η αυτονομια για το μεγεθος και τα χαρακτηριστηκα του.Με το powercover θα εισαι κομπλε! Καλοριζικο! Ευχαριστω.Σκεφτόμουν το Vaio Tap 11 ξέρεις, αλλα μια η κάκιστη αυτονομία του 4.5-5 ώρες το πολυ,μια δεν έβρισκα πουθενα εως τελη του 12 που παρακολουθούσα το i5/128 συν το οτι υστερεί σημαντικά σε επιδόσεις ο συνδυασμός της CPU+GPU σε σχέση με το surface συν το οτι καποια στιγμή θα πάρω έχοντας την επιλογη το power cover με extra μπαταρια με backlit.....ε δεν θέλει και πολυ οπως καταλαβαινεις. Χωρίς να πληρώσω υπερβολικά λεφτα(892 ευρω συνολικα εορταστική μου στοίχισε προσφορα στα fnac) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από alextrela172
ektor7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω. Σκεφτόμουν το Vaio Tap 11 ξέρεις, αλλα μια η κάκιστη αυτονομία του 4.5-5 ώρες το πολυ,μια δεν έβρισκα πουθενα εως τελη του 12 που παρακολουθούσα το i5/128 συν το οτι υστερεί σημαντικά σε επιδόσεις ο συνδυασμός της CPU+GPU σε σχέση με το surface συν το οτι καποια στιγμή θα πάρω έχοντας την επιλογη το power cover με extra μπαταρια με backlit.....ε δεν θέλει και πολυ οπως καταλαβαινεις. Χωρίς να πληρώσω υπερβολικά λεφτα(892 ευρω συνολικα εορταστική μου στοίχισε προσφορα στα fnac) Το surface pro2 το σκεφτομουνα και εγω να σου πω την αληθεια,αλλα λιγο το οτι δε πολυ εμπιστευομαι την ms σε τετοιου ειδους συσκευες και λιγο οτι λεω να κανω υπομονη κανενα χρονο μεχρι να βγει καποιο i-core που να με ικανοποιει πλήρως, ετσι καταληξα με το t100 για να περασω μεχρι τοτε! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από ektor7
N3CR4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν ήταν για εσένα θα σου έλεγα το Surface Pro 2 με κλειστα ματια (10ημερο που το εχω και απολυτα ευχαριστημένος είμαι.) Φίλε μου μπορείς να μου πεις από που το τσίμπησες; edit: τώρα το είδα για το fnac Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από N3CR4
Ailuros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ρομαντικούρας ο mod Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ρε περίμενε και πάρε της asus http://www.youtube.com/watch?v=DjXlAY5NnOI με τον i5 και 1tb και με 120 ssd και ραμ 4gb στα 1600 και WINDOWS 8.1 άλλα και με android . η κοπέλα θα το πετάξει το 4s στα σκουπίδια με αυτό το εργαλείο και κάνει 600 ευρό Για tablet δύσκολα κάνει και ειδικά για κοπέλα. Θα του κάνει μπράτσα στο τέλος και θα τον χάσουμε τον Χριστιανό από πελάτη Παιδιά πριν προλάβω να της παρουσιάσω τις ταμπλέτες που συζητήθηκαν εδώ με αποστόμωσε με το εξής: "Δεν θέλω κουταμάρες, θα πάρω το ipad." Τώρα να τσακωθώ δεν ψήνομαι, να προσπαθήσω να την πείσω μάλλον δεν θα έχει αποτέλεσμα οπότε μαντέψτε: Θα το πάρει μόνη της. Xαχαχαχα το περίμενα.....τουλάχιστον βρήκε χρώμα να ταιριάζει με το τσαντάκι της; *τρέχει για την ζωή του*
N3CR4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Xαχαχαχα το περίμενα.....τουλάχιστον βρήκε χρώμα να ταιριάζει με το τσαντάκι της; *τρέχει για την ζωή του* Έχω εντυπωσιαστεί από το πως καταλήγει το γυναικείο φύλο ποιο προϊόν θα πάρει. Ο μόνος παράγοντας συνήθως είναι το status quo και τπτ άλλο.... και δεν μπορώ να κάνω και κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα