Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ολη η φαση ειναι λαθος απο την αρχη - νόμος στο εμποριο ποτέ ΔΕΝ ανοιγουμε επιχειρηση (οποια κ αν ειναι αυτη ) με αλλον

συνεταιρο (εκτος στενης οικογ. σχεσης συζυγος - υιος - αδελφος ) κ ειδικα στις μερες μας .... δυο διαφορετικα χερια σε ενα ταμειο ...

απλα μακρυα - αν επιμενεις ανοιξε ενα cafe με τοστ - σαντουιτς κλπ  (απαραιτητως με συνδεση nova για ποδοσφαιρο )  - αν εισαι

ανεργος

ψαξου μεσω οαεδ (αν εισαι γραμμενος) αν δικαιουσαι επιδοτηση κ για τι ειδους επιχειρηση .παντως οποιος ανοιγει σημερα

επιχειρηση

απλα ειναι καταδικασμενος για φυλακή ..... :X

Δημοσ.

Προς τον ΟΡ φαντάζομαι γνωρίζεις οτι για να ανοιξεις μαγαζί και να είναι λειτουργικό πρεπει να ρίξεις καμια 20αρια + χιλιάρικα ετσι ? Ανάλογα βέβαια το είδος της επιχειρησης

Δημοσ.

Προς τον ΟΡ φαντάζομαι γνωρίζεις οτι για να ανοιξεις μαγαζί και να είναι λειτουργικό πρεπει να ρίξεις καμια 20αρια + χιλιάρικα ετσι ? Ανάλογα βέβαια το είδος της επιχειρησης

για τι μαγαζι μιλαμε ??

Δημοσ.

ΟΠΑΠ είναι η χειρότερη στιγμή για να ανοίξει κάποιος -έχει πέσει ο τζίρος πολύ, το ξέρω από μέσα. Εκτός και αν δεν έχει κάποιο κοντινό πρακτορείο, αλλά και πάλι, πώς θα βρεις άδεια;

Καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων έχει βρωμίσει ο τόπος, σιγά-σιγά αρχίζουν να κλείνουν. Γιατί τις προωθείτε ρε παιδιά; Όχι πως δεν ψωνίζει ο κόσμος από εκεί, αλλά απλά υπάρχει υπερβολική προσφορά πλέον.

Επιχείρηση χαρτικών έχει προοπτικές πιστεύω, μόνο αν ανοίξει σε εμπορική περιοχή, κεντρικά, με πυκνή παρουσία άλλων επιχειρήσεων, τις οποίες θα προμηθεύει. Διαφορετικά, θα πάει άπατη.

Γενικά, αφού δεν είσαι της νοοτροπίας να κάτσεις κάμποσες μέρες να καταστρώσεις επιχειρηματικό σχέδιο,να δεις τα πράγματα αναλυτικά, έξοδα-προσδοκώμενα έσοδα-μορφή επιχείρησης, κλπ., και όχι μπακαλίστικα και στον αέρα, κράτα τις οικονομίες σου και μην ανοίξεις επιχείρηση, θα μπεις μέσα και θα τα χάσεις. Φιλική συμβουλή

ΥΓ. Μου αρέσει ο άλλος που λέει ότι είναι νόμος στο εμπόριο ότι δεν ανοίγουμε, λεει, επιχείρηση με άλλον...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορείς να ανοίξεις προποτζίδικο

τα ταξί είχαν δουλειά όταν ο ιδιοκτήτης καθόταν σπίτι και του έφερναν τα λεφτά οι οδηγοί.για κάποιο λόγο σήκωσε πλέον τον κώλο του και έκατσε πίσω απτο τιμόνι, μία βάρδια αυτός και μία η γυναίκα του!

Δημοσ.

Ολοι απο την παρεα δεν ειπαν κανενα καλο λογο.οποτε πιστευω οτι ειναι φανερο.Τιποτα αλλο για γειτονια που λυπει εχει κανεις να μου προτεινει περα απο τα κλασικα??

δες σε τι επιχειρηματικά δεμόνια τυχαίνουν(κληρονομούνται) μεγάλοι χώροι σε καλο σημείο στην γειτονιά... Ο άλλος θέλει να πουλάει ανταλλακτικά,τηλεοράσεις κτλ και ρωτάει εδώ για το όνομα του domain... την άλλη την φωνάξανε να δουλέψει στον δήμο και δεν μπορεί να γράψει μια λέξη χωρίς ορθογραφικό... και εμείς κυνηγάμε το μεροκάματο... :P καταραμένη κενωνία :P

liapis.jpg
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω σε τι πόλη είναι το παιδί που άνοιξε το τοπικ αλλά επαρχία στην πόλη που είναι το πατρικό μου αδειες προπο πωλουνται σκέτες χωρίς μαγαζί 30.000 περίπου ανάλογα και την ανάγκη αυτού που την πουλάει...αθήνα θεσσαλονίκη θα είναι άλλες τιμές...μαζί με μαγαζί άλλες τιμές εννοείται...εμένα πελάτης κολλητού μου άνοιξε μαγαζί σε δικό του χώρο αρα χωρίς νοικι..αγόρασε την άδεια 30.000(φλεβαρη 2013) ...έδωσε και άλλα 20 και έφτιαξε ένα ωραίο μαγαζάκι και τώρα επειδή έχει γνωριμίες με κανα 10-15 δυνατούς παίκτες και είναι και σε γειτονιά με πολλες πολυκατοικίες αλλα χωρις αντίπαλο κοντά πάει μια χαρά...προ φόρων το 1ο έτος πήρε προμήθεια 65.000 (τώρα τι εφορια θα πληρώσει...πόσο είναι φορος επιτηδεύματος και όλα αυτά που έχουν οι επιχειρήσεις δεν τα ξέρω να σας πω την αλήθεια) και τέτοια δεν τα ξέρω...αλλά λειτουργικά έχει μόνο ΔΕΗ,ΤΕΒΕ δλδ χοντρά χοντρά αφαιρείς κάνα 15.000 μαζί με καμιά αβαρία τηλέφωνο και ΝΟVA,OTE που για τα πρακτορεία μου είπε ότι έχουν ειδική προσφορά 45 ευρώ τον μηνα και τα δύο μαζι.

Δημοσ.

ο οπαπ με λιγα λογια χρειαζεται 50 χιλιαρικα για να γινει.ποσο που δυσκολα βρισκεται σε τετοιες εποχες.επισης και οπαπ με συνεταιρο το βρισκω παλι δυσκολο γιατι μοιραζονται τα κερδη.Εγω θα επιμεινω σε ενα μαγαζι με αυτα τα brands συν χαρτικα επισης δεν χαλανε αν ακτι δεν το πουλησεις το πουλας κ του χρονου.Πιστευω με ενα εικοσαρικο εχεις στοκαρει καλα.Στη γειτονια κατι καποιος θα χρειαστει.Γενικα στην περιοχη που ειμαι την γειτονια την στειριζουνε βλεπω ψωνιζουνε και απο το μινι μαρκετ και απο το φουρνο και απο παντου.

• ariel.jpg
  • pampers.jpg
  • always.jpg
  • pantene.jpg
  • gillette.jpg
  • fairy.jpg
  • head-and-shoulders.jpg
  • lenor.jpg
  • oral-b.jpg
  • swiffer.jpg
  • mrproper.png
  • viakal.jpg
  • ace.jpg
  • braun.jpg
  • duracell.jpg
  • ambipur.jpg
  • aussie.jpg
  • noxzema.jpg
  • olay.jpg
  • wella.jpg
  • venus.jpg
  • wellaflex.jpg
  • maxfactor.jpg
  • herbal-essences.jpg
  • wash-and-go.jpg
  • nioxin.png
  • vicks.jpg
Δημοσ.

ο οπαπ με λιγα λογια χρειαζεται 50 χιλιαρικα για να γινει.ποσο που δυσκολα βρισκεται σε τετοιες εποχες.επισης και οπαπ με συνεταιρο το βρισκω παλι δυσκολο γιατι μοιραζονται τα κερδη.Εγω θα επιμεινω σε ενα μαγαζι με αυτα τα brands συν χαρτικα επισης δεν χαλανε αν ακτι δεν το πουλησεις το πουλας κ του χρονου.Πιστευω με ενα εικοσαρικο εχεις στοκαρει καλα.Στη γειτονια κατι καποιος θα χρειαστει.Γενικα στην περιοχη που ειμαι την γειτονια την στειριζουνε βλεπω ψωνιζουνε και απο το μινι μαρκετ και απο το φουρνο και απο παντου.

• ariel.jpg
  • pampers.jpg
  • always.jpg
  • pantene.jpg
  • gillette.jpg
  • fairy.jpg
  • head-and-shoulders.jpg
  • lenor.jpg
  • oral-b.jpg
  • swiffer.jpg
  • mrproper.png
  • viakal.jpg
  • ace.jpg
  • braun.jpg
  • duracell.jpg
  • ambipur.jpg
  • aussie.jpg
  • noxzema.jpg
  • olay.jpg
  • wella.jpg
  • venus.jpg
  • wellaflex.jpg
  • maxfactor.jpg
  • herbal-essences.jpg
  • wash-and-go.jpg
  • nioxin.png
  • vicks.jpg

Με εικοσάρικο μπορεί να στοκάρεις, αλλά χρειάζεσαι να προϋπολογίσεις κι άλλο ρευστό για κάμποσο καιρό, για να πληρώνεις ΟΑΕΕ και εφορία...αν είστε οι δυο σας βέβαια και δεν προσλάβετε κι άλλο υπάλληλο. Χώρια ΔΕΗ ή όποια άλλα πάγια ή διαφήμιση. Έχεις κάνει κανέναν στοιχειώδη υπολογισμό για να δεις πόσα χρόνια σε παίρνει να λειτουργείς πληρώνοντας το κράτος (και να μην πας...φυλακή για χρέη στον ΟΑΕΕ) ώσπου να αποσβέσεις την επένδυση; Και μετά δε θα πρέπει να προμηθευτείς κι άλλο στοκ; Τι να πω, ελπίζω να έχεις κάνεις ρεαλιστικά τους υπολογισμούς σου με βάση τα έσοδα που περιμένεις. Καλή τύχη εύχομαι.  

Δημοσ.

Οαεε ειναι 250 το μηνα για ενα ατοιμο ο αλλος δεν θαμπει.Εφορια εννοεις το φπα η στο τελος του χρονου φορο επι των κερδων?Το εικοσαρικο υπαρχει μετρητα υπαρχει και ο τροπος να δωσω τριμηνιαιαες επιταγες.αποτι μιλησα με καποιες εταιριες το δεχονται οποτε τα 20 χιλιαρικα θα τα εχω για τρεχον κεφαλαιο.Επισης παιζει να παρω τιποτα επιδοτηση ξερεις κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς ο άλλος δεν θα μπει?Που θα φαίνεται ο άλλος σε αυτή την επιχείρηση?

50 χιλιάρικα που θέλει η άδεια με τα βασικά για μαγαζί ΠΡΟΠΟ από 25χιλιαρικα για 2 ατομα σιγα το τρελο ποσο ρε παιδιά..επιχείρηση ανοίγεις όχι φύλλο για πίτα...αν δεν έχεις 15-20 χιλιαρικα στην ακρη και με κανα μικροδανειο τον 5-10 χιλιαδων τότε τι μαγαζί πας να ανοιξεις..επισης το καλο με το προποτζίδικο είναι ότι δεν γίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να παιχτεί λαλακία μεταξύ των συνέταιρων γιατί όλα μέσα στο σύστημα των μηχανών...και στις διακοπές σου να σαι το καλοκαίρι μια βδομάδα και ο συναίτερος στο μαγαζί ως και στο απτο ιντερνετ βλεπεις τι παιχτηκε την καθε μερα ΑΚΡΙΒΩΣ..δεν μπορεί να χαθεί ούτε ευρώ...

Επεξ/σία από Backpacker
Δημοσ.

ξεχασε το το προπο ουτε αδεια εχω ουτε το χρημα των 50.Για την επιχειρηση που ειπα με τα brands και τα χαρτικα απορρυπαντικα σε τιμες χονδρικης.πες μου για αυτη.???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...