louben Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Μολις σημερα μου ηλθε σε ψηφιακη μορφη το πτυχιο μου απο αμερικανικο Πανεπιστημιο.Θα ηθελα να ρωτησω σε τι ποιοτητα χαρτι να το εκτυπωσω(παπυρο αλλο) και που(εκτυπωτης LASER-Αλλο)?
louben Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Επειδη δε βλεπω καποια απαντηση βρηκα κατι αλλα οχι ελλαδα.ΒΑσικα βρηκα αυτο http://www.amazon.co.uk/Linex-Decadry-115gsm-Certificate-Paper/dp/B00211UPUG/ref=wl_it_dp_o_pC_S_nC?ie=UTF8&colid=3M7R25JI2DTFO&coliid=I3DVNUD9GWF5DH to opoio ομως δεν υπαρχει δυστυχως μονο στο πλαισιο αλλα σε μπλε. το οποιο και δε θελω. Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να το βρω στην ελλαδα και αν οχι κατι παρεμφερες?
dimiamwiam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Σε ψηφιακή μορφή;; Τι σόι πτυχίο είναι αυτό;
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εψαχνά να βρω κάτι τέτοιο για να κάνω πλαστό πτυχειο αλλά τζιφος τελικά. Εψαχνά να βρω κάτι τέτοιο για να κάνω πλαστό πτυχειο αλλά τζιφος τελικά.
parasaser Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 άντε μπράβο καιρός να μάθω και καμιά γλώσσα παραπάνω και γιατί όχι να γίνω και γιατρός. 2
tsifotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ποιο πανεπιστημιο αν επιτρεπεται;Γενικα, θα προτεινα χοντρο ματ χαρτι σε εκτυπωση τυπογραφειου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα