funbreaker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αγόρασε ο πατέρας μου μια κάρτα ανανέωσης από αυτές που βγαίνουν σε χαρτί απόδειξης. Έβαλε τον κωδικό και του τον βγάζει άκυρο. Προβληματίζομαι μήπως την χρησιμοποίησε ο περιπτεράς πιο πριν (καθώς το είχε έτοιμο το χαρτί απ ότι μου είπε) και είδε τον πατέρα μου μεγάλο και άσχετο και του την πλάσαρε ή αν έκανε βλακεία ο πατέρας μου και την έβαλε και δεν το κατάλαβε. Υπάρχει τρόπος αν πάρω κάπου και πω τον αριθμό της κάρτας να μου πούνε αν την έβαλε ο αριθμός του πατέρα μου ή άλλος αριθμός?
funbreaker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ποσης αξιας ηταν η καρτα? Μικρής, 5 ή 10 ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ε τοτε πηγαινε στο περιπτερο με την αποδειξη και πες του τι εγινε.Αν ο πατερας σου και εσυ δεν ειστε σχετικοι ζητηστε του περιπτερα να σας την βαλει..
kage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 καποιος του την γυρισε ενω την ειχε χρησιμοποιησει... δεν εχω ιδεα αν μπορεις να βγαλεις ακρη...
funbreaker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ε τοτε πηγαινε στο περιπτερο με την αποδειξη και πες του τι εγινε.Αν ο πατερας σου και εσυ δεν ειστε σχετικοι ζητηστε του περιπτερα να σας την βαλει.. Ρε εγώ μια χαρά σχετικός είμαι, απλά ο πατέρας μου δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη με μένα και με το να πάει να πει στον περιπτερά ότι η κάρτα που του έδωσε δεν δουλεύει δεν θα κερδίσει και τίποτα. Αυτό που ρώτησα εγώ είναι αν μπορώ να μαθώ σε ποιον αριθμό τηλεφώνου μπήκε η κάρτα ώστε να βεβαιωθώ αν τον κορόιδεψαν όντως ή αν την έβαλε και δεν το κατάλαβε. καποιος του την γυρισε ενω την ειχε χρησιμοποιησει... δεν εχω ιδεα αν μπορεις να βγαλεις ακρη... Ναι αυτό ρωτάω αν μπορώ κάπως να μάθω, όχι τόσο για το μικροποσό αλλά από περιέργεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ρε εγώ μια χαρά σχετικός είμαι, απλά ο πατέρας μου δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη με μένα και με το να πάει να πει στον περιπτερά ότι η κάρτα που του έδωσε δεν δουλεύει δεν θα κερδίσει και τίποτα. Αυτό που ρώτησα εγώ είναι αν μπορώ να μαθώ σε ποιον αριθμό τηλεφώνου μπήκε η κάρτα ώστε να βεβαιωθώ αν τον κορόιδεψαν όντως ή αν την έβαλε και δεν το κατάλαβε. Ναι αυτό ρωτάω αν μπορώ κάπως να μάθω, όχι τόσο για το μικροποσό αλλά από περιέργεια. αν θυμαμαι καλα η καρτα εχει πανω και εναν αριθμο εξυπηρετησης πελατων(αν οχι βρες το στο ιντερνετ)..καλεσε το και ζητα να το κοιταξουν
Dare-Devil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας που υπάγεται ο αριθμός του κινητού του πατέρα σου . Επάνω στο χαρτί με τοβ κωδικό ανανέωσης πρέπει να αναγράφεται και κάποιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης. Ειδάλλως google it .
parasaser Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 πες του να πάρεις τον αριθμό ανανεώσεις να δει την ημερομήνια που λήγει η σύνδεση του και να αφαιρέσει έναν χρόνο, αν συμπίπτει με την ημερομηνία αγοράς της κάρτας, τότε την έβαλε διαφορετικά πάρε τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και επάνω στην απόδειξη υπάρχει ένας αριθμός σιδηρόδρομος, είναι για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αγόρασε ο πατέρας μου μια κάρτα ανανέωσης από αυτές που βγαίνουν σε χαρτί απόδειξης. Έβαλε τον κωδικό και του τον βγάζει άκυρο. Προβληματίζομαι μήπως την χρησιμοποίησε ο περιπτεράς πιο πριν (καθώς το είχε έτοιμο το χαρτί απ ότι μου είπε) και είδε τον πατέρα μου μεγάλο και άσχετο και του την πλάσαρε ή αν έκανε βλακεία ο πατέρας μου και την έβαλε και δεν το κατάλαβε. Υπάρχει τρόπος αν πάρω κάπου και πω τον αριθμό της κάρτας να μου πούνε αν την έβαλε ο αριθμός του πατέρα μου ή άλλος αριθμός? πάτα # μετά τον αριθμό της κάρτας
beatshooter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πάντα την καρτα βα βλέπουμε πως την βγάζει επιτόπου...τ αλλά ολα ειναι ιστορίες για αγρίους..
funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 πάτα # μετά τον αριθμό της κάρτας Που να το πατήσω αυτό?
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Οταν βαλεις την καρτα και μετα πατα # για να σου πει σν εχει μπει... Αλλιως σου λεει δεν ισχυει...
funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Οταν βαλεις την καρτα και μετα πατα # για να σου πει σν εχει μπει... Αλλιως σου λεει δεν ισχυει... Εννοείς όταν καλέσω στον αριθμό ανανέωσης για να βάλω την κάρτα μετά να πατήσω και #? Ε αυτο το λένε και οι οδηγίες. (αν εννοείς αυτό και όχι κάτι άλλο) Το ότι δεν ισχυει η κάρτα είναι δεδομένο, το ζήτημα είναι αν μπορώ να μάθω ποιός αριθμός την έβαλε.
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το να μάθεις σε ποιο αριθμό μπήκε το serial ... δεν μπορείς. Πάει αυτό. Καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών μπορείς να επιβεβαιώσεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το serial (μπορεί όντως να υπάρχει πρόβλημα). Αν δεν υπάρχει και η διαδικασία εισαγωγής γίνεται σωστά (μου εχει τυχει τηλέφωνο με κολλημένο πλήκτρο), τοτε ο περιπτερας έκανε λαμακία (εσκεμμένα ή άθελα του).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα