Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ultra του BF4 αλλα δεν παιζει ρολο και η οθονη στην αναλυση ? Συνηθως 1920χ1080 

Bem q mk2442. Vram ? Ειναι το μεγεθος gb των VGA?

Δημοσ.

Ναι για τη vram των καρτών λέω.Αν πας για CF/SLI να κοιτάξεις για κάρτες με 3-4gb.

Στη θέση σου αν ήθελα να εξαντλήσω το budget σε κάρτα(+τροφοδοτικό) θα σκεφτόμουνα και μια R9 290Χ ή 290 με OC αν και η ανάλυση σου δεν το απαιτεί.

Δημοσ.

Συνδιασμο καρτας και τροφοδοτικου τι προτινεται? GTX 770 με ενα ακριβο τροφοδοτικο η  gtx 780 με ενα οχι και τοσο απαιτητικο τροφοδοτικο ?

Δημοσ.

Στα ultra του BF4 αλλα δεν παιζει ρολο και η οθονη στην αναλυση ? Συνηθως 1920χ1080 

Bem q mk2442. Vram ? Ειναι το μεγεθος gb των VGA?

Σε αυτη την αναλυση και επειδη οπως λες δεν θες να εξαντλησεις το Budget πηγαινε σε 770 ή R9 280x. Την χρηματικη διαφορα των 180ευρω περιπου που εχει η 780 απο την R9 280x πχ δεν προκειται να την δεις στην πραξη.

Παιδια να πω την αληθεια τα λεφτα δεν ειναι το προβλημα αλλα δεν θελω να ξοδευω λεφτα στον αερα εφοσον δεν με εξυπηρετουν... Ο ενας μ λεει κοψε απο τροφοδοσια και βαλε 780 τα φορουμ λενε δεν αξιζει... Εχω μπερδευτει.... Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Παιζω BF4 και θελω να μην ειμαι πολυ πισω απο την τεχνολογια προνεινεται μ λυσεις.Εχω δυο βδομαδεσ διαβαζω FORUMS :P δεν θελω να ξεπερασω τα 600 euro περιλαμβανεται και η ελαφρα αυξηση του ποσου (η αυξηση ειναι στο χερι του καθενος πειτε την γνωμη σας :P)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Την απαντηση την εδωσες μονος σου :)

Αλλωστε αν δεν εχεις ηδη ψυκτρα κοιτα και καμια ψυκτρα για τον επεξεργαστη σου :D

• Like 1
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...