alimentas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα μεχρι 350Ε θα χτυπαγα το p6 ( http://www.skroutz.gr/s/3598654/Huawei-Ascend-P6.html ) κ θα κραταγα την διαφορα που αγγιζει τα 80Ε στην τσεπη. Δεν υπαρχει απολυτως τιποτα μεχρι 350(ελαχιστα σπεκς 2/4 πυρηνες,2 giga ram) που να αξιζει τετοια διαφορα τιμης.Αλιως περιμενε να πεσει λιγο το optimus g pro στις 5,5 σαφως ποιο μαζεμενο απ το νοτε κ με full hd οθονη
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλό κινητό αλλά δεν έχει καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα; Ισως το xperia Z αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου, δεν υπερισχυει η μια επιλογη εναντι της άλλης.
lostresam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον παιδια τελικα αποφασισα να διαθεσω καποια παραπανω χρηματα αφου μεχρι τα 350 δεν βρισκω κατι να με ενθουσιαζει οποτε τωρα είμαι αναμεσα σε nexus 5,G2 (μεχρι 420κατι ευρω δηλαδή) το νεξους εχει μεν pure android αλλα πολύ δυνατα specs οποτε το βλέπουμε κ αυτό..
stamatinho Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 <p>Λοιπον παιδια τελικα αποφασισα να διαθεσω καποια παραπανω χρηματα αφου μεχρι τα 350 δεν βρισκω κατι να με ενθουσιαζει</p> <p> </p> <p>οποτε τωρα είμαι αναμεσα σε nexus 5,G2 (μεχρι 420κατι ευρω δηλαδή)</p> <p>το νεξους εχει μεν pure android αλλα πολύ δυνατα specs οποτε το βλέπουμε κ αυτό..</p> Ειδες πως τα παει η καμερα του nexus 5?Γιατι του 4 ηταν απογοητευση για τα λεφτα του. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
moshos95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Το g2 είναι καλύτερο από το nexus καθ η διάφορα το Σκρουτζ είναι πολυ μικρή!!
Millennium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 G2 μάλλον αν και το nexus 5 έχει την υποστήριξη.
lostresam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 το ιδιο σκέφτομαι κ εγω... περα από τη κιτκατ και τις αναβαθμίσεις στο μελλον(που είναι σημαντικο δεν αντιλεγω), ειναι τελειως "γυμνο" χωρις features όπως νοκ ον,oθοναρα με ελαχιστο bezel,εξαιρετικη καμερα κτλ που ολοι ξερουμε στο g2... θα θελατε να μου δωσετε μια βοηθεια απο ποιο κατάστημα να κανω την αγορα μου? ποιο είναι πιο φερεγγυο δηλ.
stamatinho Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 το ιδιο σκέφτομαι κ εγω... περα από τη κιτκατ και τις αναβαθμίσεις στο μελλον(που είναι σημαντικο δεν αντιλεγω), ειναι τελειως "γυμνο" χωρις features όπως νοκ ον,oθοναρα με ελαχιστο bezel,εξαιρετικη καμερα κτλ που ολοι ξερουμε στο g2... θα θελατε να μου δωσετε μια βοηθεια απο ποιο κατάστημα να κανω την αγορα μου? ποιο είναι πιο φερεγγυο δηλ. Κaizer και birdphone παιζει περισσοτερο.Οχι οτι τα αλλα δεν ειναι αξιοπιστα.
efkola Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Στη θέση σου κ με αυτό το budget θα πήγαινα μόνο για note 3 αλλά αφού δε θέλεις κάτι μεγάλο,G2 και από εμένα...
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Και εγω ειμαι ακομα στο ιδιο δίλημμα με τον φίλο τι να πάρω lg g2 η nexus 5 αλλα λογω pure android και αναβαθμίσεων μαλλον το nexus θα παίξει και θα το αγοράσω απο γερμανία 350 μεσω ενος φίλου οποτε θα βγει φθηνά σχετικά. Τωρα για θέμα κάμερα δεν πολυ απασχολεί μιας και δεν βγάζω και συνέχεια φωτογραφίες και η 8mp ηταν μια χαρα για τις ανάγκες μου , οποτε ολα δείχνουν nexus 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα