Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια! Θα ηθελα να με πειτε τη γνωμη σας αν σας εχει τυχει να πατε σε χειροπρακτικο για την μεση σας. Εχω σπασμενη δισκοκηλη Ο5-Ι1 και ειμαι στα προθυρα για επεμβαση με ειπαν στο νοσοκομειο αλλα δε θελω για κανενα λογο να κανω επεμβαση.. εχω ακουσει οτι ειναι ενας χειροπρακτικος στον αγιο αθανασιο στη θεσσαλονικη πογ ειναι ειδικος για τις κηλες και κανει τον κοσμο καλα εχετε ακουσει κατι για αυτο? Επισης οποια γνωμη και αποψη ειναι δεκτη για το θεμα γιατι βρισκομαι σε ενα αδιεξοδο εχω ακουσει διαφορα αλλα θα ηθελα και την δικη σας γνωμη ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Αν όντως είναι διαπιστωμένα σπασμένη,τράβα νοσοκομείο.

Υποθέτω είσαι στο κρεββάτι τώρα,ε;

Αν όχι,googlαρε tens.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια! Θα ηθελα να με πειτε τη γνωμη σας αν σας εχει τυχει να πατε σε χειροπρακτικο για την μεση σας. Εχω σπασμενη δισκοκηλη Ο5-Ι1 και ειμαι στα προθυρα για επεμβαση με ειπαν στο νοσοκομειο αλλα δε θελω για κανενα λογο να κανω επεμβαση.. εχω ακουσει οτι ειναι ενας χειροπρακτικος στον αγιο αθανασιο στη θεσσαλονικη πογ ειναι ειδικος για τις κηλες και κανει τον κοσμο καλα εχετε ακουσει κατι για αυτο? Επισης οποια γνωμη και αποψη ειναι δεκτη για το θεμα γιατι βρισκομαι σε ενα αδιεξοδο εχω ακουσει διαφορα αλλα θα ηθελα και την δικη σας γνωμη ευχαριστω

Τελικά τι έκανες? Πήγες στον χειροπρακτικό? Σε παρακαλώ ενημερωσέ μας , με ενδιαφέρει...

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, τραβιόταν πολύ καιρό η μάνα μου με χειροπρακτικό. Είχε φάει πολλά λεφτά και στο τέλος δεν κατάφερε τίποτα. Έκανε επέμβαση σε έναν πολύ καλό γιατρό στην Πάτρα και ησύχασε. Μετά την επέμβαση έλεγε γιατί δεν το είχε κάνει από την αρχή. Μην φοβάστε το νυστέρι ρε σεις. Εγώ έκανα εγχείρηση 8 χρόνων σκατο, και πολύ δύσκολη μάλιστα, δεν είναι τίποτα, αν δεν μπλέξεις με μαλάκες

Δημοσ.

Ναι ενταξει, αλλα καλο ειναι να μην ξεχναμε, πως οποιος-α δηλωνει "γιατροςκατι-something"
οπως και οποιος φοραει....ασπρη μπλουζα(!!), δεν ειναι απαραιτητως νομιμοτατα γιατρος  :o 
Οπως δεν ειναι, οι εκατονταδες ξερωγω Ρωσιδες και οχι μονο, που δηλωνουν ολαταπαντα:
απο αποκλειστικες νοσοκομες(!), ως μοριακες βιολογοι(!!) η πυρηνικες επιστημονισες(!!!) :lol:

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτά που λέτε περί χειροπρακτικών έναντι γιατρών και για το θέμα μας ειδικά ορθοπεδικών είναι τελείως λανθασμένα.

Εγώ κάνοντας άρση βαρών τον τελευταιο καιρό και με ισχυρη καταπόνηση στην οσφυική και ιερή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, συνεχόμενη λήψη αντιφλεγμονώδων, κορτικοστεροειδων και μυοχαλαρωτικων προσπάθησα να καταπολεμισω τους πόνους για να μπορέσω να ανταπεξελθω στις απαιτητικές απαιτήσεις.

Δεν επισκέφτηκα ορθοπεδικό διοτι γνωριζα οτι θα μου ζητησει ακτινογραφια της συγκεκριμένης μοίρας οπως επισης acct ή μαγνητική.

Αποφάσισα λοιπόν να επισκεφτώ έναν χειροπρακτικο δτο Άγιο Αθανάσιο ο οποίος πραγματικά απο την 1η φορά που πήγα ειδα βελτίωση 50-70% αναγκάστηκα να πάω και 2η φορά μεσα σε 10 μέρες λόγω αυξημένου πόνου μετά από άσκηση και είδα βελτίωση μέχρι και σήμερα μια βδομάδα μετά. Μεσα στην προσεχή βδομάδα έχω κανει 3 προπονησεις έναντι 6-7 που κάνω συνήθως λόγω άγχους να μην καταπόνησω περαιτέρω την μέση μου. Απο οσο μ ειπε ο χειροπρακτης ισως χρειαστεί τρίψιμο άλλη μια φορά.

Τελος πάντων, εκει που ήθελα να καταλήξω είναι το ότι σίγουρα υπάρχουν απατεώνες χειροπρακτες όπως και ορθοπεδικοι. Η προσωπική μου εμπειρία μου λέει ότι εχοντας πάθει στην αθλητική μου καριέρα αρκετους μυικους τραυματισμούς στον χειροπρακτη περασαν μετα απο μια συνεδρία, ενω πηγαινοντας σε ορθοπεδικό χρειάστηκε να παω 3 φορές και να με παραπέμψει μετά σε φυσιοθεραπευτη για θεραπεια ενός μήνα για το ίδιο προβλημα που με τον χειροπρακτη μου πέρασε με μια συνεδρία.

Πάντως στατιστικά και Οικονομικά να το δει κανείς υπαρχουν περισσοτερες καταγραφές απατεώνων ορθοπεδικών έναντι χειροπρακτη. Στον ορθοπεδικό δινεις 10-50 ευρώ την επίσκεψη ανάλογα αν εχει εοππυ κτλ ενώ στον χειροπρακτη θα δωσεις 20 ευρώ την επίσκεψη τουλαχιστον εκεί που παψ εγω).

• Thanks 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά για τον ίδιο λέτε... παεί και ο αδερφός μου σε αυτόν οπότε έχει πιασίματα κτλ,  έχει πάει φίλος για μέση και θεια .. όλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια .. βαράει αρκετά ( πονάει δλδ ) αλλά όλη έφυγαν άλλοι άνθρωποι...  20€ επίσκεψη νομίζω. .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...