nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα Δουλειές δεν υπάρχουν, ψάχνω για μήνες απο την ώρα που απολύθηκα απο φαντάρος και με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ δεν βγαίνει η ζωή, ειναι κάτι παροδικό .Αποφάσισα λοιπόν να προσπαθήσω να κάνω την δική μου επιχείριση .Σκεφτόμαστε με την γιαγιά μου να πάρει πτηνοτροφικό δάνειο ώστε να κατασκευάσουμε κοτέτσια σε κάποια απο τα χωράφια μας στο χωριό. (Θα έχουμε κότες και ξεχωριστά σε άλλο χωράφι στρουθοκάμηλους και γαλοπούλες για αρχή.)Δεν το έχουμε ψάξει αρκετά για τις εγκαταστάσεις που θα χρειαστούν γιατι πρώτα απ όλα θα πρέπει να μάθουμε αν συμφέρει να πάρεις ενα τέτοιο δάνειο.Η γιαγιά μου ξέρει απο αυτά (ηταν αγρότισσα στο παρελθόν ) οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το θέμα. Εχω και θείο χασάπη που ειναι μέσα στα πράγματα "if u know what i mean" και εφόσον όλα θα είναι νόμιμα και θα τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής δεν θα έχουμε πρόβλημα για να τα προωθήσουμε σε χασάπικα. Το βασικό ειναι να μάθουμε:1) τι δικαιολογητικά χρειάζεται για να βγει το δάνειο2) που κυμαίνονται τα επιτόκια 3) οι επιχορηγήσεις σταμάτησαν ?θα ρωτήσω ασφαλώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες αλλα επειδή απο την Δευτέρα δεν θα έχω χρόνο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες , είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα.και επίσης θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση (δευτερεύον ).παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις , βρίσκομαι σε αδιέξοδο και κάτι θα πρέπει να βρω να κάνω , δεν ειμαι μικρός , ειμαι 24 χρονών .ευχαριστώ για την κατανόηση
Silverage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να εκτρέφεις νυχτερίδες βαμπίρ το σκέφτηκες; Μπορείς να καλλιεργήσεις και κλωστική κάνναβη.Μόνο που θα πρέπει να βάλεις άτομα να φυλάνε το χωράφι απο τα πρεζάκια γιατί δεν θα αφήσουν τίποτα. 1
mary Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Nicoc βαλε φούντα να μας τροφοδοτεις ολους, ωρεεε 2
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ρε νικοτς, αλλαξες φωτο ρε και δε καταλαβαινω οτι ειναι δικα σου τα θέματα γαμωτεν... για δε βαζεις ρε σαλιγκαρους...; 2
gatokoritso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 φουντοδανειο θες αδελφε.εκει ειναι το calling σου. 1
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 τι είδους πτηνοτροφείο κρεοπαραγωγής ή ωοπαραγωγής (αλλά μάλλον αφού λες για κρέας το πρώτο) ανάλογα τι απο τα δύο θέλει διαφορετική διαχείριση το όλο θέμα , επίσης θέλεις να ξεκινήσεις σύγχρονή επιχείρηση (χλωμό το βλέπω με μικρό κεφάλαιο - αν και όχι αδύνατο και σιγά σιγά μεγαλώνεις απλός στον σχεδιασμό θα πρέπει να έχει γίνει αυτό) αν πας στην τράπεζα και πεις θέλω δάνειο για να βάλω κοτόπουλα χωρίς να έχεις μαζί σου εναν φάκελο ολόκληρο μελέτες κτλ θα φύγεις όπως πήγες επίσης η γιαγιά ξέρει απο αυτά συγγνώμη αλλά τα λάθη που κάνουν αγρότες κτλ είναι πολλά και μπορεί όντως να έχεις παραγωγή αλλα αν ακολουθούσες τις νέες εφαρμογές η απόδοση θα αυξανόταν άκρος εντυπωσιακά 1
gigisoni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να ανοίξεις επιχείριση μαζέματος αμμούδας από ακτές (ξέρεις, στη ζούλα, νύχτα κατά προτίμηση) τώρα που είναι χειμώνας, να έχεις να την πουλάς σε όσους σκάβουν στην αυλή τους να φτιάχνουν εκεί πισίνες το καλοκαίρι, το σκέφτηκες; Γιατί κάποια εποχή μας την είχες πει την ιδέα.....καλοκαίρι δεν ήταν; 2
gatokoritso Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Να ανοίξεις επιχείριση μαζέματος αμμούδας από ακτές (ξέρεις, στη ζούλα, νύχτα κατά προτίμηση) τώρα που είναι χειμώνας, να έχεις να την πουλάς σε όσους σκάβουν στην αυλή τους να φτιάχνουν εκεί πισίνες το καλοκαίρι, το σκέφτηκες;<br><br> Γιατί κάποια εποχή μας την είχες πει την ιδέα.....καλοκαίρι δεν ήταν; Είσαι έγκλημα 3
siracos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα Δουλειές δεν υπάρχουν, ψάχνω για μήνες απο την ώρα που απολύθηκα απο φαντάρος και με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ δεν βγαίνει η ζωή, ειναι κάτι παροδικό . Αποφάσισα λοιπόν να προσπαθήσω να κάνω την δική μου επιχείριση . Σκεφτόμαστε με την γιαγιά μου να πάρει πτηνοτροφικό δάνειο ώστε να κατασκευάσουμε κοτέτσια σε κάποια απο τα χωράφια μας στο χωριό. (Θα έχουμε κότες και ξεχωριστά σε άλλο χωράφι στρουθοκάμηλους και γαλοπούλες για αρχή.) Δεν το έχουμε ψάξει αρκετά για τις εγκαταστάσεις που θα χρειαστούν γιατι πρώτα απ όλα θα πρέπει να μάθουμε αν συμφέρει να πάρεις ενα τέτοιο δάνειο. Η γιαγιά μου ξέρει απο αυτά (ηταν αγρότισσα στο παρελθόν ) οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το θέμα. Εχω και θείο χασάπη που ειναι μέσα στα πράγματα "if u know what i mean" και εφόσον όλα θα είναι νόμιμα και θα τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής δεν θα έχουμε πρόβλημα για να τα προωθήσουμε σε χασάπικα. Το βασικό ειναι να μάθουμε: 1) τι δικαιολογητικά χρειάζεται για να βγει το δάνειο 2) που κυμαίνονται τα επιτόκια 3) οι επιχορηγήσεις σταμάτησαν ? θα ρωτήσω ασφαλώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες αλλα επειδή απο την Δευτέρα δεν θα έχω χρόνο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες , είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα. και επίσης θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση (δευτερεύον ). παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις , βρίσκομαι σε αδιέξοδο και κάτι θα πρέπει να βρω να κάνω , δεν ειμαι μικρός , ειμαι 24 χρονών . ευχαριστώ για την κατανόηση Σήμερα δεν παίζει κανένα δάνειο από καμία τράπεζα. Αγροτική τράπεζα δεν υπάρχει και η Πειραιώς που την πήρε είναι άστα να πάνε. Αν υπάρχει στην περιοχή σου κάποιος πτηνοτροφικός συναιτερισμός ή κάποιος σαν τον Νιτσιάκο στην Ήπειρο ρώτα εκεί. Καλύτερα ξεκίνα με λίγα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής και δώστα στον θείο τον χασάπη για πούλημα. Βλέποντας πως πάει αποφασίζεις το επόμενο βήμα σου Όλα αυτά αν μπορείς μαύρα. Αν είναι να μπλέξεις με γραφειοκρατία και άδειες άστο δεν συμφαίρει. Αν υπάρχει στην περιοχή σου κανας τέτοιος σύλλογος http://enaprevezas.blogspot.gr/2014/01/2014_8.html ρώτα τους για το πρόγραμμα νέων αγροτών μπορεί κάτι να βρεις. 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 τελικά βρεθήκαμε σε αδιέξοδο . Το έψαξε και η γιαγιά μου στο internet και ρώτησε και μια φίλη της δικηγόρο και δεν θα προχωρήσουμε στο εν λόγο εγχείρημα .να αφήσουμε τα χωράφια να κάθονται δεν παίζει ... το θέμα ειναι να βρεθεί μια λύση άμεσα ...
gigisoni Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Νοικιάστε τα. Και μπράβο η γιαγιά, σερφάρισμα, όχι παίζουμε!!
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 το έχουμε σκεφτεί αλλα θέλω να το ψάξω πρώτα μηπως μπορώ να αρχίσω κάποιο επάγγελμα με αυτάαν δεν βγάλει πουθενά θα πέσει νοίκιασμα (πούλημα ούτε με σφαίρες) ειναι 89 χρονών αλλα μαθαίνει γρήγορα
gigisoni Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Η μάνα μου να τα βλέπει που 10 χρόνια τώρα ακόμα δεν ξέρει να διαβάσει sms. Για να στείλει, δεν το συζητάμε καν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα