kabouras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εσυ το παιρνεις ως ειρωνια, εγω σου δινω φαι για σκεψη.. πχ θα μπορουσες να σκεφτεις.. μηπως να αλλαξω το ντεκορ για να ειναι οντως hi class? (δε χρειαζεται απαραιτητα το ντεκορ να ειναι πολυ ακριβο.. .επισης οτι και να κανεις αν το εστιατοριο βρισκεται σε μια ακυρη περιοχη σε ακυρο σημειο δεν θα ειναι hi class ποτε.). μια αλλη σκεψη θα μπορουσε να ειναι.. μπως να το προωθησω σε καποια αλλη κατηγορια πελατων? με τις αναλογες μικροαλλαγες παλι? αντ αυτου εσυ προτιμας να παιρνεις την αληθεια ως επιθεση, συμβαινει συχνα σ αυτη τη χωρα τ εχω συνηθισει
kyriakh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 εσυ το παιρνεις ως ειρωνια, εγω σου δινω φαι για σκεψη.. πχ θα μπορουσες να σκεφτεις.. μηπως να αλλαξω το ντεκορ για να ειναι οντως hi class? (δε χρειαζεται απαραιτητα το ντεκορ να ειναι πολυ ακριβο.. .επισης οτι και να κανεις αν το εστιατοριο βρισκεται σε μια ακυρη περιοχη σε ακυρο σημειο δεν θα ειναι hi class ποτε.). μια αλλη σκεψη θα μπορουσε να ειναι.. μπως να το προωθησω σε καποια αλλη κατηγορια πελατων? με τις αναλογες μικροαλλαγες παλι? αντ αυτου εσυ προτιμας να παιρνεις την αληθεια ως επιθεση, συμβαινει συχνα σ αυτη τη χωρα τ εχω συνηθισει ok σευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα