thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Το θες μονο στο πανεπιστημιο?Σπιτι ή στο διαμερισμα θα εχει αλλο pc/laptop? Το θες 10" ή 8"? Με αποσπομενο πληκτρολογιο ή δεν εχει σημασια? Mε stylus ή χωρις? Με ποιες πιθανες απαντησεις το παιρνω ; Το θελω στο πανεπιστιμειο, στο σπιτι εχω οσα βλεπεις κατω στην υπογραφουλα μου. 10 θα προτιμουσα. Και με πληκτρολογιο Το στυλ τι ακριβως εννοεις ;
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Με ποιες πιθανες απαντησεις το παιρνω ; Το θελω στο πανεπιστιμειο, στο σπιτι εχω οσα βλεπεις κατω στην υπογραφουλα μου. 10 θα προτιμουσα. Και με πληκτρολογιο Το στυλ τι ακριβως εννοεις ; Με την απαντηση που εδωσες,σιγουρα μπορεις να το αποφυγεις! To stylus ειναι ο στυλός για να γραφεις στην ταμπλετα! Το θεμα με την περιπτωση σου,ειναι οτι και να παρεις ακομη και με το ipad mini να μεινεις, θα περασεις ανετα τα 2 χρονια,αν ειναι μονο για την σχολη! Τωρα αν θες να εχει κατι σε 10" και πληκτρολογιο κοιτας σ'αυτα τα δυο που σου εχω προτινει στο αλλο θεμα! Το surface 1 με windows RT,παλι μπορει να σε βολεψει,γι'αυτη τη χρηση,αλλα για τα 300ευρω και τις αδυναμιες που εχει σε σχεση με τα αλλα windows tablets που τρεχουν κανονικα windows,απλα θεωρω οτι δεν συμφερει! 1
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Με την απαντηση που εδωσες,σιγουρα μπορεις να το αποφυγεις! To stylus ειναι ο στυλός για να γραφεις στην ταμπλετα! Το θεμα με την περιπτωση σου,ειναι οτι και να παρεις ακομη και με το ipad mini να μεινεις, θα περασεις ανετα τα 2 χρονια,αν ειναι μονο για την σχολη! Τωρα αν θες να εχει κατι σε 10" και πληκτρολογιο κοιτας σ'αυτα τα δυο που σου εχω προτινει στο αλλο θεμα! Το surface 1 με windows RT,παλι μπορει να σε βολεψει,γι'αυτη τη χρηση,αλλα για τα 300ευρω και τις αδυναμιες που εχει σε σχεση με τα αλλα windows tablets που τρεχουν κανονικα windows,απλα θεωρω οτι δεν συμφερει! Ναι φιλε μου αλλα τα Windows μου ειναι ευκολα και ξερω και την Word εκει και ολα μια χαρα δεν θα ψαχνομαι στο iPad που ειναι το ενα και που ειναι το αλλο με καταλαβες γιατι θελω να παρω Suface MS with windows RT ; για να ναι πιο ευκολο και κατανοητο.
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γι'αυτο σου ειπα οτι για την χρηση που το προοριζεις,δλδ βασικα μονο για την σουιτα ms office,ακομη και η RT,ειναι αρκετη για σενα! Απλα με ξενιζει λιγο η τιμη για ενα μηχανημα 2 χρονων και tegra 3! Απλα κοιτα στο store απο το windows 8 laptop σου, τις εφαρμογες που θες να εχεις στο tablet να γραφουν οτι υποστηριζουν και arm,για να μπορεις να τα εχεις και στο surface! Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες στο store που ειναι μονο για x86 και δε υποστηριζουν arm soc! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από ektor7 1
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Γι'αυτο σου ειπα οτι για την χρηση που το προοριζεις,δλδ βασικα μονο για την σουιτα ms office,ακομη και η RT,ειναι αρκετη για σενα! Απλα με ξενιζει λιγο η τιμη για ενα μηχανημα 2 χρονων και tegra 3! Απλα κοιτα στο store απο το windows 8 laptop σου, τις εφαρμογες που θες να εχεις στο tablet να γραφουν οτι υποστηριζουν και arm,για να μπορεις να τα εχεις και στο surface! Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες στο store που ειναι μονο για x86 και δε υποστηριζουν arm soc! Οκ ρε φιλε δεν θα το φορτωσω ειπαμε για τα βασικα το θελω να μην ξεχναμε οτι δεν ειναι λαπτοπ ή κανονικος υπολογιστης που μπορουμε να προσθετοαφαιρουμε πραγματα. Πες μου ομως δυο αποριες που εχω ρε συ. 1) Θα μπορω να παρω αντιγραφα ασφαλειας με ενα τροπο ή σε USB ή καπου αλλου για να κανω επαναφορα το συστημα recovery δηλαδη οπως κανουμε με τα laptops HP ACER TOSHIBA ΚΛΠ. 2) Το ARM τι συμενει τι ειναι στην ουσια ειναι Windows RT σωστα ; Ποιες διαφορες εχουν απο τα κανονικα windows 8.1 ; Εξηγησε μ για να μαθω περισσοτερα.
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) 1.Ναι μπορεις.2.Οι arm είναι τεχνολογία του επεξεργαστη που χρησιμοποιούν τα smartphones(όπως το iphone&android&WP) και τα tablets(όπως τα iPad,android & windows RT tablets).Τα desktop,mac,laptop και τα tablets με κανονικά windows 8.1,χρησιμοποιούν x86 επεξεργαστές!Οταν ένα windows tablet έχει arm επεξεργαστή,τότε έχει και windows RT,οταν τρέχει x86 επεξεργαστή τότε έχει windows 8.1 κανονικά.Τα κανονικά windows 8.1 μπορείς να κατεβάσεις και να τρέξεις ότι προγραμμα/drivers του desktop(windows7),ενώ στα windows RT ΔΕΝ μπορείς.Μονο οι εφαρμογές του store τρέχουν στην RT και πάλι όχι όλες! Δυο παραδειγματα με δυο windows tablets: Εχουμε το surface με arm επεξεργατη και windows 8.1 RT και το Asus T100 με x86 επεξεργαστη και κανονικα window 8.1. Στο Asus T100 μπορεις να κατεβασεις και να εγκαταστησεις τον chrome,ενω στο surface δεν μπορεις! Στο Asus T100 μπορεις να βαλεις ενα usb 3G/4G dongle,στο surface δεν μπορεις,γιατι πρεπει να εγκαταστησεις τους drivers για να δουλεψει. Και στα δυο μπορεις να μπεις στο windows store και να κανεις install τα metro apps,αλλα αν καποιες εφαρμογες δεν υποστηριζουν arm επεξεργαστη,τοτε δεν μπορεις να τις εχεις στο surface,αλλα μονο στο Asus T100(γινεται και το αντιστροφο,αλλα ειναι ελαχιστες οι εφαρμογες που ειναι μονο για ARM και παρα πολλες αυτες που ειναι μονο για x86/x64)! Δυο Metro εφαρμογες της Adobe. Η μια ειναι για το surface&Asus T100(x86&ARM) και η αλλη ειναι μονο για το Asus T100(x86) To x64,ειναι η ιδια πλατφορμα με το x86! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από ektor7 2
thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 1.Ναι μπορεις. 2.Οι arm είναι τεχνολογία του επεξεργαστη που χρησιμοποιούν τα smartphones(όπως το iphone&android&WP) και τα tablets(όπως τα iPad,android & windows RT tablets). Τα desktop,mac,laptop και τα tablets με κανονικά windows 8.1,χρησιμοποιούν x86 επεξεργαστές! Οταν ένα windows tablet έχει arm επεξεργαστή,τότε έχει και windows RT,οταν τρέχει x86 επεξεργαστή τότε έχει windows 8.1 κανονικά. Τα κανονικά windows 8.1 μπορείς να κατεβάσεις και να τρέξεις ότι προγραμμα/drivers του desktop(windows7),ενώ στα windows RT ΔΕΝ μπορείς.Μονο οι εφαρμογές του store τρέχουν στην RT και πάλι όχι όλες! Δυο παραδειγματα με δυο windows tablets: Εχουμε το surface με arm επεξεργατη και windows 8.1 RT και το Asus T100 με x86 επεξεργαστη και κανονικα window 8.1. Στο Asus T100 μπορεις να κατεβασεις και να εγκαταστησεις τον chrome,ενω στο surface δεν μπορεις! Στο Asus T100 μπορεις να βαλεις ενα usb 3G/4G dongle,στο surface δεν μπορεις,γιατι πρεπει να εγκαταστησεις τους drivers για να δουλεψει. Και στα δυο μπορεις να μπεις στο windows store και να κανεις install τα metro apps,αλλα αν καποιες εφαρμογες δεν υποστηριζουν arm επεξεργαστη,τοτε δεν μπορεις να τις εχεις στο surface,αλλα μονο στο Asus T100(γινεται και το αντιστροφο,αλλα ειναι ελαχιστες οι εφαρμογες που ειναι μονο για ARM και παρα πολλες αυτες που ειναι μονο για x86/x64)! Δυο Metro εφαρμογες της Adobe. Η μια ειναι για το surface&Asus T100(x86&ARM) και η αλλη ειναι μονο για το Asus T100(x86) To x64,ειναι η ιδια πλατφορμα με το x86! Screenshot (101).png Screenshot (100).png Μαλιστα φιλε μ σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα. και η μπαταρια τους διαρκει για 10 ωρες σε αντιθεση με τα iPad που διαρκει 8 ;
alextrela172 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Στα media Markt Γερμανίας υπάρχει προσφορά μειών 19% στα παντα εως την Τριτη και αρκετοί εχουν προβεί σε προ παραγγελία του Surface Pro 3. http://www.mediamarkt.de/mcs/shop/mwst-juli-aktion.html?et_cid=51&et_lid=197&et_sub=Home-Stage1-Mwst_Aktion Γνωρίζει κανεις αν γίνεται αποστολή στην Ελλάδα η αν μέσω του ελληνικού Media Markt μπορούμε να παραλάβουμε. Άκυρο τελικά βγάλανε απο το on line store το Pro 3 απο τον κατάλογο τους. Βέβαια όσοι ειναι Γερμανία μπορούν να επωφεληθούν σε οτιδήποτε άλλο. Κρίμα. Sent from my iPad using Insomnia Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από alextrela172
kostasfalcon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Πως μπορω να δουλεψω το metro σε msi wind u100 (2GB ram & 120αρης ssd) καθως μου λεει ότι δεν εχω την απατουμενη αναλυση την 1024*768, εχω 1024*600
alextrela172 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Πως μπορω να δουλεψω το metro σε msi wind u100 (2GB ram & 120αρης ssd) καθως μου λεει ότι δεν εχω την απατουμενη αναλυση την 1024*768, εχω 1024*600Εδω βρήκα μια λύση,δοκίμασε αν δουλέψειhttp://www.clickonf5.org/14830/windows-8-metro-style-apps-running-on-low-screen-resolution-netbooks/ 1
kostasfalcon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εδω βρήκα μια λύση,δοκίμασε αν δουλέψει http://www.clickonf5.org/14830/windows-8-metro-style-apps-running-on-low-screen-resolution-netbooks/ Ευχαριστω για τον κοπο σου, εβγαλα ακρη μονος μου τελικα....αλλαξα την τιμη του display countdown στην registry από 0 σε 1 και εχω τωρα 1152*864 & 1024*768 - με προτιμοτερη την δευτερη. Σφαιρα παει το νετμπουκακι....ξαναγεννηθηκε! Και μετα ακουω και αρνητικα σχολια από μερικους....πολύ καλυτερα από τα 7αρια! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από kostasfalcon
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) To λοιπόν κυριοι ,επειδη τα windows ειναι "λιγο" σπαταλα οσο αφορα τα δεδομενα, 3 MUST ρυθμησεις που πρεπει να κανουμε οταν χρησιμοποιουμε mobile data(3G/4G και hotspot): 1.Ενεργοποιουμε και οριζουμε το hotspot/3G connection στα Windows 8.1 ως Metered. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να: α.μην αφηνει τα updates να κατεβενουν οταν ειμαστε ενωμενoι σ'αυτο το δυκτιο(ισω να αφησει μονο τα πολυ βασικα που εχουν σχεση με την ασφαλεια). β.να σταματα οποιοδηποτε συχρονισμο του onedrive(manual ορισμος,γιατι default ειναι ορισμενο να το υποσκελίζει-δες ρύθμιση 2.) γ.να σταματησεις να ανανεωνει τα live tiles(not sure) δ.να κρατα σε παυση τις εφαρμογες που κατευαζουμε απο το store.(οχι ολες,αλλα πιθανο αυτες που ειναι απο καποια MB και πανω)! Πως το ενεργοποιουμε: Παμε στα PC settings. Επιλεγουμε το network. Εκει παταμε/επιλεγουμε το hotspot στο οποιο ειμαστε ενωμενοι. Και ενεργοποιουμε την επιλογη "Set as a metered connection" 2.Ρυθμηση ειναι να παμε στο onedrive και να απενεργοποιησουμε την επιλογη που εχει σαν default να προσπερνα την metered κατασταση και να συνεχιζει να συχρονιζεται. Παμε παλι στα PC settings. Επιλεγουμε το onedrive. Παμε στην επιλογη Metered connection και εκει τα απενεργοποιουμε ΟΛΑ. Και 3 που ειναι καπως προαιρετικη,για περισσοτερη ασφαλεια,ειναι να ορισουμε στα updates να μην κατεβαζει και να εγκαθηστα τιποτα χωρις την εγκριση μας και αν γινεται να απενεργοποιηθουν η live ενημερωση των live tiles που εχουμε pinαρισμενα στην start screen! Υ.Γ.Οσοι εχουν 3G μοντελα ,η πρωτη ρυθμηση ειναι default,αλλα σε hotspot κατασταση οχι. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2014 από ektor7 4
alextrela172 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Microsoft Surface Pro 3 Tablet Review http://www.notebookcheck.net/Microsoft-Surface-Pro-3-Tablet-Review.122170.0.html Pro + Impeccable build quality + Thinner and lighter than Surface Pro 2 + Improved Type Cover with magnetic + High-resolution, 3:2 aspect screen + Good brightness and color reproduction + Features Intel Core CPUs + Great battery life + Doesn’t wobble when tapped + New Surface Pen is better than ever + New kickstand works at nearly any angle + Runs full-blown Windows 8.1 Pro 64-bit Cons - Performance is constrained by thermal limitations under load - Gets hot when stressed moderately - Still only somewhat comfortable on the lap - Impossible to maintain, repair, or upgrade - Serves as a better replacement for tablets than notebooks - Expensive even as a standalone tablet, but especially with Type Cover considered Shortcut What we like Thinner, lighter, improved battery life, better screen, touchpad, digitizer, kickstand... the list of improvements goes on and on What we'd like to see Fewer thermal roadblocks and an included Type Cover What surprises us How much Microsoft managed to improve upon in this hardware revision 1
parlapipas25 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλησπερα ψαχνω ταμπλετ με κανονικα windows,καλη αυτονομια και να μην σερνεται. Το surface pro 3 που ειδα ειναι πανακριβο και πιστευω δεν αξιζει.. Εχετε να μου προτεινετε καποιο value for money?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα