Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ό,τι λέει ο τίτλος παιδιά. Δεν μιλάμε για πολλά κιλά, μονο 4-5 (των εορτών δηλαδή). 

Με δεδομένο πως λόγω δουλειάς δε μπορώ να γυμναστώ, αυτό που κάνω είναι να τρώω μια φορά τη μέρα λίγο:

Πρωινό καθόλου

Μεσημεριανό ελαφριά

Βραδυνό ένα φρούτο.

Είναι σωστή αυτή η κίνηση; 

Υ.Γ. Προφανώς δεν ζητάω πλήρες πρόγραμμα διατροφής και μάλιστα τσάμπα, απλά κάποια tips. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, ό,τι λέει ο τίτλος παιδιά. Δεν μιλάμε για πολλά κιλά, μονο 4-5 (των εορτών δηλαδή). 

Με δεδομένο πως λόγω δουλειάς δε μπορώ να γυμναστώ, αυτό που κάνω είναι να τρώω μια φορά τη μέρα λίγο:

Πρωινό καθόλου

Μεσημεριανό ελαφριά

Βραδυνό ένα φρούτο.

Υ.Γ. Προφανώς δεν ζητάω πλήρες πρόγραμμα διατροφής και μάλιστα τσάμπα, απλά κάποια tips. 

Ευχαριστώ

Γιατι δεν μπορεις να γυμναστεις? βαριεσαι? 

Δημοσ.

Καταρχήν λες δεν μιλάς για πολλά κιλά και μετά λές για 4-5 ( !!! ) των εορτών. Είναι λίγα αυτά τα κιλά;

Επίσης αν και δεν είμαι σε θέση να σε βοηθήσω με αυτό που ρωτάς, τρώγοντας τόσο λίγο, θα πείνάς και δεν θα αποδίδεις και καλά στην δουλειά σου οπότε το ξεχνάς. Πρέπει να τρώς καλά αλλά σε κάθε περίπτωση υποθερμιδικά για να χάσεις βάρος.

Δημοσ.

αφου δε θες να ακολουθήσεις πρόγραμμα διατροφής έχω δυο συμβουλές 
1ον όχι φρούτο το βράδυ , καλύτερα βάλε  ενα γιαούρτι 2% με 10-15γρ αμύγδαλα ωμά ανάλατα (θα σε κρατήσει μέχρι το πρωί) 
2ον πρωινό να φας γιατι ειναι έγκλημα να μην φας , το πρωί ειναι που πρέπει να τρώμε για να έχουμε ενέργεια και να μην δίνουμε λάθος μηνύματα στον οργανισμό μας (όταν δεν του δίνεις φαί ρίχνει μεταβολισμό αυτόματα γιατι έτσι ειναι η άμυνα του οργανισμού μας ).
3ον απέφυγε τους πολλούς υδατάνθρακες , κυρίως ζάχαρη και φάε σωστά μια μερίδα φαγητό χωρίς ψωμιά κ αναψυκτικά με ζάχαρη

αν θες πήγαινε κ καμια βόλτα να περπατήσεις και κινήσου ώστε να speedάρεις την διαδικασία 
τα 4-5 κιλά που μπήκαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι και νερά , οπότε να περιμένεις κανα 2 κιλά να φύγουν σε χρόνο ντε τε.
αυτά απο μενα 

• Like 2
Δημοσ.

Θα πω τη μαλακία μου, απλά για να τη πω.

Μέσα στις πανελλήνιες, πήρα.... 14 κιλά! Ήμουν 80 και ξαφνικά τον Μάιο που έδινα ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα 94!

Από το καλοκαίρι μέχρι πριν λίγους μήνες, τα έχασα απλά κόβοντας το βραδινό. Τώρα είμαι στα ~78.

Μεγάλη μαλακία το βραδινό.

Δημοσ.

Πρωινό καθόλου

Μεσημεριανό ελαφριά

Βραδυνό ένα φρούτο.

Ευχαριστώ

Αυτο που κανεις τωρα ειναι ο σιγουρος τροπος για να χαλασεις τον μεταβολισμο σου. Δεν πρεπει να παραλειπεις γευματα. 
Δημοσ.

Γιατι δεν μπορεις να γυμναστεις? βαριεσαι? 

Το "λόγω δουλειας" ποσο δυσκολο ειναι να το ερμηνευσεις;

αφου δε θες να ακολουθήσεις πρόγραμμα διατροφής έχω δυο συμβουλές 

1ον όχι φρούτο το βράδυ , καλύτερα βάλε  ενα γιαούρτι 2% με 10-15γρ αμύγδαλα ωμά ανάλατα (θα σε κρατήσει μέχρι το πρωί) 

2ον πρωινό να φας γιατι ειναι έγκλημα να μην φας , το πρωί ειναι που πρέπει να τρώμε για να έχουμε ενέργεια και να μην δίνουμε λάθος μηνύματα στον οργανισμό μας (όταν δεν του δίνεις φαί ρίχνει μεταβολισμό αυτόματα γιατι έτσι ειναι η άμυνα του οργανισμού μας ).

3ον απέφυγε τους πολλούς υδατάνθρακες , κυρίως ζάχαρη και φάε σωστά μια μερίδα φαγητό χωρίς ψωμιά κ αναψυκτικά με ζάχαρη

αν θες πήγαινε κ καμια βόλτα να περπατήσεις και κινήσου ώστε να speedάρεις την διαδικασία 

τα 4-5 κιλά που μπήκαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι και νερά , οπότε να περιμένεις κανα 2 κιλά να φύγουν σε χρόνο ντε τε.

αυτά απο μενα 

ευχαριστω φιλε

Αυτο που κανεις τωρα ειναι ο σιγουρος τροπος για να χαλασεις τον μεταβολισμο σου. Δεν πρεπει να παραλειπεις γευματα. 

Το φανταζομαι πως δεν ειναι καλο, αλλα σκεφτηκα (κακως μαλλον) αν ελατωσω τη μασα θα χασω τα κιλα που θελω

Καταρχήν λες δεν μιλάς για πολλά κιλά και μετά λές για 4-5 ( !!! ) των εορτών. Είναι λίγα αυτά τα κιλά;

Επίσης αν και δεν είμαι σε θέση να σε βοηθήσω με αυτό που ρωτάς, τρώγοντας τόσο λίγο, θα πείνάς και δεν θα αποδίδεις και καλά στην δουλειά σου οπότε το ξεχνάς. Πρέπει να τρώς καλά αλλά σε κάθε περίπτωση υποθερμιδικά για να χάσεις βάρος.

δεν ειναι πολλα εννοουσα πως δεν προκειται για προβλημα παχυσαρκιας η κατι τετοιο. ισως δεν το διατυπωσα σωστα.

Have sex.

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

WIN

Δημοσ.

Πρωινό καθόλου

Μεσημεριανό ελαφριά

Βραδυνό ένα φρούτο.

Πρωινό καλό είναι να μην το παραλείπεις. Μάλιστα είναι το μόνο γεύμα της ημέρας που μπορείς να "κλέψεις" λίγο παραπάνω χωρίς να σου κοστίσει. Το φρούτο δεν αντικαθιστά γεύμα σε καμία περίπτωση. Μπορείς να φας ένα, ενδιάμεσα στα γεύματά σου αλλά όχι αμέσως μετά το φαγητό.

Γενικοί και πασίγνωστοι κανόνες. Περιορίζουμε το ψωμί, τα τηγανιτά, το λίπος, τη ζάχαρη και το αλάτι. Δεν τρώμε μέχρι να σκάσουμε αλλά ούτε τόσο ώστε να πεινάμε μετά από 1 ώρα. Το σημαντικότερο: Εφαρμόζουμε μια δίαιτα η οποία να μας καλύπτει και να μας ικανοποιεί και τη διατηρούμε μια ζωή. Όποιος κόβει το βραδινό για να χάσει, τα παίρνει αμέσως μόλις αρχίσει πάλι το βραδινό. Δεν υπάρχουν επιτυχημένες περιστασιακές δίαιτες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεδομένου ότι υπάρχουν κάτι τρελά νούμερα που ακούμε κατα καιρούς (πχ 160 κιλά σε ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα), και δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (σαν κι εμένα) που καποια στιγμή χρειάστηκε να χάσουν 20 με 30 κιλά, τότε προφανώς τα 4-5 δεν μπορούμε να τα αποκαλέσουμε πολλά, γιατί μετά θα πρέπει να πούμε υπερβολικα πολλά για τα 30 κιλά και μέχρι τα 160 δεν θα μας μεινουν λέξεις να περιγράψουμε το ποσα πολλά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε κιλό χάνεται πιο δύσκολα από το προηγούμενο μιας και έχουμε να κάνουμε με ποσοστό μάζας. Τα 4-5 τελευταία κιλά χάνονται πολύ πιο δύσκολα από τα πρώτα 15-20.

Δημοσ.

Το θέμα της διατροφής είναι πολύ σοβαρό, προσωπικά σε συμβουλεύω να επισκεφτείς  έναν διατροφολόγο-διαιτολόγο ακόμα και γι αυτά τα λίγα κιλά που θέλεις να χάσεις,

• Like 1
Δημοσ.

Δεδομένου ότι υπάρχουν κάτι τρελά νούμερα που ακούμε κατα καιρούς (πχ 160 κιλά σε ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα), και δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (σαν κι εμένα) που καποια στιγμή χρειάστηκε να χάσουν 20 με 30 κιλά, τότε προφανώς τα 4-5 δεν μπορούμε να τα αποκαλέσουμε πολλά, γιατί μετά θα πρέπει να πούμε υπερβολικα πολλά για τα 30 κιλά και μέχρι τα 160 δεν θα μας μεινουν λέξεις να περιγράψουμε το ποσα πολλά είναι.

Καλώς, και τα 50 είναι λίγα για αυτόν που είναι 180 κιλά, στην πραγματικότητα όμως είναι πάρα πολλά. Σε φυσιολογικά επίπεδα, τα 4-5 στις γιορτές θεωρούνται πολλά. Αν μας έλεγε το παιδί παραπάνω πως είναι υπέρβαρος, δεν θα τα θεωρούσα πολλά τα 4-5.

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να γυμναστών και να χάσω βάρος εαν κάποιος εχει κατι να μου προτείνει

Ειμαι Άνδρας

Ηλικία 16,5

Υψος 201cm

Κιλά εδω γίνεται χαμός......130+

Όλοι μου λένε στον δρόμο και όπου με βλέπουν να ασχοληθώ με μπάσκετ κτλπα αλλα με αγχώνει αυτό δεν νιώθω καλά οταν με βλέπουν όρθιο και λένε δες BIG SOFO junior

Τι μπορω να κάνω ευχαριστώ εκδότη των προτέρων για τις συμβουλές σας

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να γυμναστών και να χάσω βάρος εαν κάποιος εχει κατι να μου προτείνει

Ειμαι Άνδρας

Ηλικία 16,5

Υψος 201cm

Κιλά εδω γίνεται χαμός......130+

Όλοι μου λένε στον δρόμο και όπου με βλέπουν να ασχοληθώ με μπάσκετ κτλπα αλλα με αγχώνει αυτό δεν νιώθω καλά οταν με βλέπουν όρθιο και λένε δες BIG SOFO junior

Τι μπορω να κάνω ευχαριστώ εκδότη των προτέρων για τις συμβουλές σας

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Προσωπικά αν ήμουν στην ηλικία σου και είχα αντίστοιχο ύψος, δε θα κοίταγα σε πρώτη φάση να χάσω να χάσω βάρος, αλλά θα προσπαθούσα να αποκτήσω περισσότερη μυική μάζα. Σταδιακά θα έπεφτες και κάτω από τα 130, η επιπλέον μυική μάζα θα συνέβαλλε στη μεγαλύτερη θερμιδική κατανάλωση. 

Θα ξεκίναγα κάποιο πρόγραμμα με βάρη σε γυμναστήριο, προσαρμόζοντας και τη διατροφή μου σύμφωνα με τις συμβουλές του γυμναστή. Άντε, ίσως χρειάζεσαι και λίγη αεροβική στο "ενδιάμεσο".

Πάντως θα ήταν κρίμα να πλακωνόσουν στις δίαιτες νέο παιδί. Τρέχα σε γυμναστήριο και ρώτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...