Anorymous Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Με αφορμή το άρθρο που ανέβασα για το TPB σκέφτηκα μήπως να κάνουμε ένα topic στο οποίο θα ενημερωνόμαστε για διάφορα petition και θα βοηθάμε στην συλλογή υπογραφών. Εμένα σήμερα μου ήρθε αυτό http://www.avaaz.org/en/forced_to_marry_her_rapist_greek/?bYaYIcb&v=33989 Τι λέτε ?
παπι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το καλυτερο petition. Παρτο και σε ultraHD 4
Gtr34 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Συγνώμη που είμαι καχύποπτος αλλά πραγματικά, λαμβάνονται σοβαρά τέτοιου είδους ψηφοφορίες ;
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (εκφράζω προσωπική γνώμη) Δεδομένου οτι τα petition έχουν γίνει μάστιγα, ελάχιστες βγάζουν αποτελέσματα. Επίσης αυτοί (δεν ξέρω αν το κάνουν όλοι) που φτιάχνουν και οργανώνουν petition sites μαζεύουν τα emails που γράφονται και τα πουλάνε ως δεδομένα σε διαφημιστές. petition - αντιμετώπιση προβλήματος : 2-0
Anorymous Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Συγνώμη που είμαι καχύποπτος αλλά πραγματικά, λαμβάνονται σοβαρά τέτοιου είδους ψηφοφορίες ; Νομιζω πως μετρανε ή τουλαχιστον πληροφορουν την κοινη γνωμη και αποτελει μοχλο πιεσης. (εκφράζω προσωπική γνώμη) Δεδομένου οτι τα petition έχουν γίνει μάστιγα, ελάχιστες βγάζουν αποτελέσματα. Επίσης αυτοί (δεν ξέρω αν το κάνουν όλοι) που φτιάχνουν και οργανώνουν petition sites μαζεύουν τα emails που γράφονται και τα πουλάνε ως δεδομένα σε διαφημιστές. petition - αντιμετώπιση προβλήματος : 2-0 Ναι το εχω παρατηρησει και εγω απο διαφορα σπαμς αλλα δεν ειναι τιποτα να συμμετασχω.
tolis_01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πρακτικά δεν μετράνε πουθενά, από την άλλη αν συμμετέχει πολύς κόσμος δεν μπορούν να έχουν το θράσος οι (συνήθως) κυβερνήσεις να λένε "να, συμφωνουσε και όλος ο λαός με τις μαλακίες που κάναμε, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς".
eaglej Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Συγνώμη που είμαι καχύποπτος αλλά πραγματικά, λαμβάνονται σοβαρά τέτοιου είδους ψηφοφορίες ; Μερικές λαμβάνονται πολύ σοβαρά μάλιστα ειδικά του Αvaaz.org!!! Κατάφεραν αρκετά πράγματα ειδικά για το Παλαιστινιακό!!
Muchacho Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Συγνώμη που είμαι καχύποπτος αλλά πραγματικά, λαμβάνονται σοβαρά τέτοιου είδους ψηφοφορίες ; Οι περισσοτερες οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα