Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν εγώ από το πρώτο ποστ (που διαγράφηκε μάλλον εξαιτίας report κάποιων καρατρολ) την κατάλαβα ότι τρόλαρε και της απάντησα κατάλληλα, κάποιος πανέξυπνος με ονόμασε ούτε που θυμάμαι πως με τα "ελληνικά" που μιλάει....

Δημοσ.

Και εγώ κάτω των 29 είμαι. Έχεις βιβλιάριο;

Αυτό όμως γιατί το χάνεις αν διαγραφείς; Δε μπορείς να βγάλεις νέα κάρτα την ίδια ημέρα;

Έχω βιβλιάριο ναι.

• Το βγάζεις δίνοντας βεβαίωση στο ΙΚΑ ότι είσαι 2 μήνες άνεργος και αρχίζει να ισχύει 2 μήνες μετά την έκδοσή του για 6 μήνες και μετά πηγαίνεις πάλι με βεβαίωση και το ανανεώνεις.
  • Αν εντός του 6μηνου απωλέσεις την ιδιότητα του ανέργου το βιβλιάριο δεν ακυρώνεται αλλά διαρκεί μέχρι το πέρας του 6μήνου.
  • Αν εντός του 6μηνου απωλέσεις την ιδιότητα του ανέργου και την ξανααποκτήσεις και συμπληρώσεις και 2 μήνες και πας μετά το πέρας του αρχικού 6μήνου για ανανέωση, δεν θα στην κάνουν. Για να ανανεωθεί το βιβλιάριο θα πρέπει η βεβαίωση που θα πας να έχει συνεχόμενη ανεργία και να μην την έχεις σπάσει. Σε αυτή την περίπτωση θα περιμένεις απλά 2 μήνες για να αρχίσει να ισχύει παλι για ένα 6μηνο κ.ο.κ.

Οπότε δεν σε συμφέρει να σπάσεις την ανεργία σου ως προς την ωφέλεια της ασφάλισης.

Φυσικά δεν σε συμφέρει και για άλλους λόγους, π.χ. μοριοδότητηση σε διάφορα προγράμματα, ενδεχόμενες φορολογικές απαλλαγές, κ.α.

Γιατί χέστηκε για το forum ή το topic απλά ήταν μια εγωκεντρική καμένη χαμηλού νοητικού επιπεδου που πανικοβλήθηκε ....

πήρε τις απαντήσεις που ήθελε/νόμιζε πως είναι σωστές (είτε από εδώ είτε """"""""ψάχνοντας"""""""" αλλου ) και ok τώρα συνεχίζει τις βόλτες της στις καφετεριες στο fb και την κουζίνα της.

(παίζει να μην ήταν καν γυναικα και να έκανε γυναικείο προφίλ νομίζοντας ότι θα πάρει περισσότερες απαντήσεις....  κάτι τέτοια άτομα είναι πρώτοι στις κουτοπονηριές)

P.S παραπάνω πιστεύω πως ισχύουν ανεξαρτήτως του πραγματικού φύλου

Πραγμάτικά δηλάδή σε ένα thread που ανοίγει κάποιος δεν γίνεται επιτέλους να απαντάνε όσοι έχουν να πουν κάτι σχετικό  με το ζήτημα και όχι να κάνουν πλάκα ή να προσβάλουν για έναν λόγο που οι ίδιοι κρίνουν τον TS?

Ξέρεις εσύ δηλαδή, αν δεν μπορούσε να απαντήσει επειδή είχε δουλειές, επειδή της κόπηκε το internet, επειδή της κάηκε ο σκληρός, επειδή την χτύπησε κεραυνός ή επειδή την απήγαναν εξωγήινοι?

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ υπέθεσα πως δεν απάντησε επειδή πήρε τις απαντήσεις και βαρέθηκε αλλά μια απλή υπόθεση απέχει πολύ απ' το να χαρακτηρίσεις κάποιον χαζό και εγωιστή και κουτοπόνηρο ενώ δεν τον ξέρεις.

• Like 3
Δημοσ.

Είθισται στα δημόσια fora να απαντάμε όχι μόνο προς βοήθεια του εκάστοτε TS, αλλά και για να υπάρχουν οι απαντήσεις μας ως future reference, σε περίπτωση που κάποιος άλλος έχει παρόμοιες απορίες.

Σε μια γενική συζήτηση καταλαβαίνω για ποιο λόγο μπορεί ν' ανάψουν τα αίματα και να παρασυρθούμε σε αντιπαλότητες. Όταν όμως καλούμαστε να απαντήσουμε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, καλό είναι να λείπουν τα πικρόχολα σχόλια και οι αφορισμοί, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι φάση περνάει ο καθένας.

• Like 5
Δημοσ.

Μπορεί πολύ απλά να ήθελε να το βγάλει από μέσα της και να το μοιραστεί με κάποιον που θα δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Ή έστω ήλπιζε να την καθυσηχάσει κάποιος. Εγώ το κάνω συνέχεια στο Ινσόμνια, απλά δεν κάνω νέο thread. Ήδη γκρίνιαξα μια φορά στο παρόν για την καρτά ανεργίας. :P

Δημοσ.

Aπο γνωστο μου.. τον πηραν πηγε να κανει τα χαρτια του και καναν ενσταση καποιοι αααλλοι για καποια μορια παραπανω που ειχαν και τελικα εχασε τη θεση...Οποτε η προσληψη που του εκαναν εγινε ξαφνικα απο αυτους "οικιοθελης αποχωρηση". Κατα τη διαδικασια της προσληψης το συστημα αυτοματα εκανε διαγραφη της ανεργιας και μετα πηγε για αιτηση βεβαιωσης στον ΟΑΕΔ και τον τρελαναν οτι εχασε την ανεργια κλπ κλπ κλπ.. στο ψαξε λιγο με το δημο και με τον ΟΑΕΔ του την επανεφεραν... και η δικαιολογιση της επαναφορας ηταν " Επαναφορα λογο μη υπαρξης ενσυμων" Οποτε ψαξου λιγο γιατι συμφωνα με αυτο αν δεν δουλεψεις ουτε 1 μερα ακομα και αν προσληφθηκες δικαιουσε να παρεις πισω την ανεργια σου αφου δε θα συνεχισεις... 

• Like 2
Δημοσ.

nick καλή η διάθεση αλλά μάλλον πήγε τζάμπα η προσπάθεια σου. Η ts αφού εκτόνωσε το άγχος της, εξαφανίστηκε. Προφανώς οταν έχει κάποια νεα κρίση πανικου, θα κάνει νεο λογαριασμό και θα γράψει νεες βλακείες. 

Δημοσ.

Φιλε arc δε πειραζει.. ας υπαρχει για τον επομενο που θα ψαξει στο google! Θα του το βγαλει σιγουρα! :)

Ναι και θα το ξεθάψει μετά από τρια-τέσσερα χρόνια :-D

Δημοσ.

Πρεπει να μας ενημερωσει απαραιτητα για το πως ενεργησε ; Μηπως θελετε και μπονους απο τα χρηματα; Αυτο ειναι που λενε , κανε το καλο..

Δημοσ.

Το τι έκανε τελικά δεν αφορά κανενα άλλο πέρα απο την ίδια. Όταν όμως μπαίνει, φωνάζει για βοήθεια και μετά εξαφανιζόλ γιατί ηρέμησε ή βρήκε αλλου λύση, τοτε οφείλει τουλάχιστον να γράψει τη λύση (άσχετο τι έκανε αυτή) για μελλοντικούς επισκέπτες με αναλογο προβλημα. forum σημαίνει συνεισφορά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...